Arama Sonuçları

1. Emir Kalyoncuoğlu

Metalurji ve Malzeme Mühendisliği İş İmkanları

Malzeme teknolojisi günümüzde oldukça fazla gelişmiştir kendini gelistirirsen rahat iş bulursun
  2. Emir Kalyoncuoğlu

Hangisini tercih edersiniz? İstersiniz?

1 makine 2 inşaat 3 malzeme 4 gıda 5 kimya
  3. Emir Kalyoncuoğlu

En Çok İş İmkanı Olan Mühendislik

Elektrik elektroniğin geleceği açık gibi bu bölümler arasında ama hiç belli olmaz tabi dünya çok hızlı değişiyor :)
  4. Emir Kalyoncuoğlu

solidworks orjin yönü sorunu

Benim bildiğim kadarıyla solidworkste x eksenini sen değiştirmediğin sürece sağ tarafa veriyor olduğudur. Nasıl değiştiriliyor bir bilgim yok açıkçası.
  5. Emir Kalyoncuoğlu

Uzun Dönem Staj

Casper da staj yapmadım ama 4 ay bir yerde bulunmanın illahaki sana faydası olur düzenli git yeter ki Casper da staj yapmadım ama 4 ay bir yerde bulunmanın illahaki sana faydası olur düzenli git yeter ki
  6. Emir Kalyoncuoğlu

Doktora

Benim tahminimce yüksek lisanstan sonra doktorada tekrar eem ye dönmene izin vermezler çünkü doktoranin ön koşulu yüksek lisans yapmış olmak bu nedenle yükseğini eem den yapmış olman şartını arayabilirler
  7. Emir Kalyoncuoğlu

Yüksek lisans

G Geleceği olan bir bölüm dünya robotlasmaya gidiyor, yazılım kısmı da her gün daha hızlı ivme ile ilerlemekte. Kişinin ilgisi varsa tercih edilebilir
  8. Emir Kalyoncuoğlu

Yüksek lisans

Makine mühendisliğinde bir alan seçerek o bölümde yaparsan kendini daha iyi bir şekilde geliştirebilirsin bence. Örnek vermek gerekirse konstrüksiyon. Tabi makine mühendisi olduğum için duygusal davranıyorda olabilirim ama benim seçiminim makine olurdu Makine mühendisliğinde bir alan seçerek o...
  9. Emir Kalyoncuoğlu

Yatay geçiş KOÜ 'den MÜ'ye

Eğer iyi değerlendirmesinibilirsen İstanbul fırsatlar ile dolu bir şehir, hemde dediğin gibi özelden daha genele doğru gidiyor olacaksın bu da ileride iş bulurken elini kuvvetlendirir Eğer iyi değerlendirmesinibilirsen İstanbul fırsatlar ile dolu bir şehir, hemde dediğin gibi özelden daha...
  10. Emir Kalyoncuoğlu

Makine Mühendisliği Hangi Üniversitede Okunur

İyi üniversiteler mevcut ancak üniveristenin eğitimi ile beraber senin üniversitede ne yaptığında coook önemli
  11. Emir Kalyoncuoğlu

İnsan Vs Robot

Biz şuan teknolojiyi geriden takip ediyoruz. Japonya ise Endüstri 4.0 ile oluşabilecek sıkıntıları ön görüp 5.0 devrimi üzerinde çalışmakta. Bu konuda şöyle insanları bu sisteme entegre etme üzerine çalışıyorlar.
  12. Emir Kalyoncuoğlu

Pazarlama ve satınalma departmanları

Mühendislik anlamında sana çok bir şey katmaz, fakat ben sosyal bir insan olmak istiyorum işte hareketli bir iş hayatım olsun filan diyorsan tercih edebilirsin.
  13. Emir Kalyoncuoğlu

Güven Çelik Boru - Çelik Su Hattı Boruları

Anladığım kadarıyla çelik borularda korozyona karşı bir koruma mevcut değil. Hal böyle olunca bu borularda oluşan paslanma taşınan suyu da etkilemez mi?
  14. Emir Kalyoncuoğlu

makine mühendisliği uçaklar ve gemiler

Öncelikle burada kimse kimseyi azarlayacak durumda veya pozisyonda değil burası yardımlaşma platformu, fakat karşıdaki kişi saygısızca konuşursa bende kendi usülümce cevap verme hakkımı kullanabilirim bence. Kötü bir şey de dediğimi düşünmüyorum, keşke yapabilsen de bize gülsen dedim. Bunun...
  15. Emir Kalyoncuoğlu

Bak kardeşim bu sitede insanlar birbirlerine yardımcı olmak için yazıyorlar kimsin nesin bilmem o kadar iyiysen tek başına yap uçağı da milletimiz de rahat etsin dışarıdan almayalım boşuna uçak. Yapacağın uçağı merakla bekliyorum. Keşke yapsan da bize gülsen.
  16. Emir Kalyoncuoğlu

Merhaba, yedek parça dükkanında bulunmak parçaları tanımanı sağlar orası kesin. Eğer o...

Merhaba, yedek parça dükkanında bulunmak parçaları tanımanı sağlar orası kesin. Eğer o parçaların nasıl üretildiğini, ne işe yaradıklarını sorgularsan verimli bir çalışma olur. Bunun dışında okuduğun okulun otomotiv ile ilgili iş yapan (herhangi bir araç yapan) kulübü varsa burada bulunman sana...
  17. Emir Kalyoncuoğlu

Abicim gene aynı şeyi yapıyorsun, uçakta ne yapmak istiyorsun. Tasarımcı olmak mı? Analiz yapmak mı? Nelere ilgin var.
  18. Emir Kalyoncuoğlu

Dostum bu soru sence de biraz fazla genel olmamış mı? Uçaklar ve gemilerin hangi bölümleri filan detaylı sor bence :)))
  19. Emir Kalyoncuoğlu

Harici Hesaplar

Mevcut ama aktif olarak kullanıldığını ben görmedim, belki daha aktif hale getirilebilir.
  20. Emir Kalyoncuoğlu

Harici Hesaplar

Sadece harici hesap değil, yüksek lisans doktora bölümleri de eklenebilir. Siteyi kullandıkça keşfettiğim birkaç şeyden biri. Tez bölümü eklenebilir mesela.
Yukarı Alt