Arama Sonuçları

1. Emir Kalyoncuoğlu

Sac metal sorusu

Beyfendi farkettiyseniz genelleme yapmıştım orada. Saclarla genel olarak işlem yaparken diye. Boruların hesaplaması konusunda bir fikre sahip değilim.
  2. Emir Kalyoncuoğlu

Yazın gidilecek kurs vb tavsiyesi

Eğer kurs bulamaz isen bölümünle alakalı bir yerde çalışmanı tavsiye ederim. Eğer iş bulamazsan sadece yol parasına çalışacağım dediğinde çoğu yer kabul edecektir. :) Şuan için sana zor geliyor olabilir ama geleceğinde sana çok fayda sağlayacağına emin olabilirsin.
  3. Emir Kalyoncuoğlu

Bor'dan enerji üretimi

Bu konu güzel bir konu olmuş devamını bekliyoruz. İlgili arkadaşlar varsa yazarlarsa çok güzel olur :)
  4. Emir Kalyoncuoğlu

Laz müteahit için basit japon statik kitabı yazmak

Kitap kesinlikle yazabilirsin, sonuç olarak o programlarda belirli formülleri esas alarak hesaplama yapıyor.
  5. Emir Kalyoncuoğlu

İngilizcem yok. Bilgisayar mühendisliği okuyabilir miyim?

Çok azalıyor yazacaktım ya karışıklık olmuş
  6. Emir Kalyoncuoğlu

İngilizcem yok. Bilgisayar mühendisliği okuyabilir miyim?

Hazırlık var ODTÜ de zaten hangi bölüm olursa olsun, mezun olduğunda İngilizce sorunu yaşıyorsan iş bulma ihtimali çok artıyor.
  7. Emir Kalyoncuoğlu

Mühendislikte Üniversitenin Önemi

Sen eğer çabalarsan bir şekilde iş bulursun, en basitinden ortalamanı yüksek tutup yüksek lisans yaparsın daha bir çok çözüm var yeter ki sen çabala
  8. Emir Kalyoncuoğlu

Taze Mühendise Pişmiş Mühendisin Vereceği En Önemli Öğütler

Benim için kesinlikle mahsuru yok, siteye sık sık bakıyorum. Özelden de soru sorabilirsiniz. Bizde o yollardan geçtik, elimden gelirse her türlü yardımcı olmak isterim. :)
  9. Emir Kalyoncuoğlu

Taze Mühendise Pişmiş Mühendisin Vereceği En Önemli Öğütler

Öncelikle merhaba, Ben makine mühendisliği mezunuyum. Mesleki seçmelik derslerimi hep konstrüksiyon dalından aldım. Yani alanım konstrüksiyon. Makine mühendisi mezun olduğunda çok geniş çalışma sektörü yelpazesine sahiptir. Isıcı olabilirsin, imalatçı olabilirsin benim gibi konstrüksiyoncu...
  10. Emir Kalyoncuoğlu

Sac metal sorusu

Saclarla işlem yaparken et kalınlıkları ihmal edilerek veya bükme işleminde iç ölçüler dikkate alınarak işlem yapılmasi gerekmekte
  11. Emir Kalyoncuoğlu

Teknik resim nasıl öğrenilir

Teknik resimin hangi alanında sıkıntı yaşıyorsun, söylersen ona göre yardımcı olabilirsem olayım :)
  12. Emir Kalyoncuoğlu

Solidworks Nasıl Kurulur

Youtube da kurulum için videoları var ya, onları adım adım takip edersen rahat bir şekilde kurabilirsin. :)
  13. Emir Kalyoncuoğlu

Otomobil Beyin Fırtınası

Yok hanım efendi ile evli olup atışmanız hoşuma gitti :D Yanlış anlaşılma olmasın :D :eek:
  14. Emir Kalyoncuoğlu

Otomobil Beyin Fırtınası

Siz evli misiniz :) Çok iyi yaa :D
  15. Emir Kalyoncuoğlu

Mühendis nedir ne yapar?

Ne demek önemli değil, ne zaman sorun olursa sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. :) Hayatında başarılar dilerim.
  16. Emir Kalyoncuoğlu

Sitedeki bilgiler güzel ancak görsel açıdan biraz daha iyileştirilebilir bence :)

Sitedeki bilgiler güzel ancak görsel açıdan biraz daha iyileştirilebilir bence :)
  17. Emir Kalyoncuoğlu

Otomotiv Mühendisliği Hakkında Yorumlar

Sıfır bir araçta böyle bir hata çıkması gerçekten üzücü. Umarım sorununuzu çözebilirsiniz.
  18. Emir Kalyoncuoğlu

Bu hatanın firma kaynaklı olması muhtemel. Sorununu firma çözecektir diye düşünüyorum.
  19. Emir Kalyoncuoğlu

Sadece videoyu izleyerek konuşmak zor ama büyük ihtimal boyama işlemi öncesindeki proseslerden bir tanesi atlanmış ve direkt boyama işlemine geçilmiş bu nedenle araç boyayı tutamıyor.
  20. Emir Kalyoncuoğlu

Mühendislikler hakkında

Ben tüm sorularına cevap verecek kadar saydığın bölümleri bilmiyorum fakat; Çift anadal soruna cevabım evet yapabilirsin. Bunun için tek yapman gereken ortalamanı yüksek tutmak olacaktır. Bölümler iç içe denilebilir, zaten günümüzde bilgisayar çağında yaşıyoruz yazılım her yerde karşına...
Yukarı Alt