Metalurji ve Malzeme müh. iş alanları imkanları nelerdir ktü de bu bölümü okumayı düşünüyorum.
B berkkacan MB Üyesi Kayıt 1 Ağustos 2018 Mesajlar 2 Tepkiler 0 Yaş 24 1 Ağustos 2018 #1 Metalurji ve Malzeme müh. iş alanları imkanları nelerdir ktü de bu bölümü okumayı düşünüyorum.
Murcansukul MB Üyesi Kayıt 17 Temmuz 2018 Mesajlar 2 Tepkiler 1 Yaş 37 Üniv Yıldız Teknik Üniversitesi 5 Ağustos 2018 #2 Merhaba, Ben 2010 Yıldız Teknik Üniversitesi mezunuyum. Kesinlikle tavsiye ederim. Konuyla ilgili bilgilendirici yazıya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Nedir - Mühendis Beyinler
Merhaba, Ben 2010 Yıldız Teknik Üniversitesi mezunuyum. Kesinlikle tavsiye ederim. Konuyla ilgili bilgilendirici yazıya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Nedir - Mühendis Beyinler
Emir Kalyoncuoğlu Özel Üye Kayıt 11 Şubat 2018 Mesajlar 331 Tepkiler 129 Yaş 30 Meslek Makine Mühendisi Üniv Yıldız Teknik Üniversitesi 5 Ağustos 2018 #3 Malzeme teknolojisi günümüzde oldukça fazla gelişmiştir kendini gelistirirsen rahat iş bulursun
G gokmenevren MB Üyesi Kayıt 12 Ekim 2018 Mesajlar 38 Tepkiler 0 Yaş 34 Üniv Marmara Üniversitesi 30 Ekim 2018 #4 Paylaşım için teşekkür ederim.
AlperŞAŞAL MB Üyesi Kayıt 15 Şubat 2015 Mesajlar 40 Tepkiler 18 Meslek Kalite Mühendisi Üniv Dokuz Eylül Üniversitesi 23 Haziran 2020 #5 Merhabalar, Konu ile ilgili aşağıdaki linkten yazıma ulaşabilirsiniz. Ayrıca sormak istediğiniz soruları bana yöneltebilirsiniz. Linki görmek için izniniz yoktur Giriş yap veya kayıt ol.
Merhabalar, Konu ile ilgili aşağıdaki linkten yazıma ulaşabilirsiniz. Ayrıca sormak istediğiniz soruları bana yöneltebilirsiniz. Linki görmek için izniniz yoktur Giriş yap veya kayıt ol.