Arama Sonuçları

1. Oğuzhan Mallı

Mail yolu ile tarafınıza dönüş sağlandı.

Mail yolu ile tarafınıza dönüş sağlandı.
  2. Oğuzhan Mallı

Bilgisayar Mühendisliği SDÜ vs Fırat Üniversitesi

2 üniversite hakkında çok bilgim yok ama Fırat'da okuyan arkadaşlarım olmuştu. Pek sıkıntıları yoktu. Fırat üniversitesi hakkında sorularınızı bu konuda sorabilirsiniz: Fırat Üniversitesi - Bilgisayar Mühendisliği Hakkında Yorumlar
  3. Oğuzhan Mallı

Kendimi nasıl geliştirebilirim ?

MB Blogdan ilgili yazılar: Mühendislik Öğrencileri İçin Kendini Geliştirme Rehberi - Mühendis Beyinler Elektronik ve Haberleşme Mühendisi Kendini Nasıl Geliştirir - Mühendis Beyinler
  4. Oğuzhan Mallı

Bilgisayar Mühendisliği Türkçe mi İngilizce mi?

Tabi ki İngilizce ;)
  5. Oğuzhan Mallı

Herkes beni mühendislikten soğutmaya çalışıyor :(

1- Bu aralar kimseyi dinlemeyin derler ama mutlaka kulak ardı etmeyin. Herkesi dinleyin ve kafanızda analiz edin. Elinize bir kağıt kalem alın; sağa tıp, sola mühendislik yazın. Kendinize sorular sorun. Hangisini istiyorum? Hangisinin iş durumu iyi. Hangisinin okuması kolay. Hangisinin önü açık...
  6. Oğuzhan Mallı

Üniversite Bölümlerine Göre İşsizlik Oranları

Doğru bence hatta az bile :)
  7. Oğuzhan Mallı

Manyetik Alan Reaktörü Projesi

Bende tam anlamadım ama Tokamak'lardan mı bahsediyorsunuz? Ayrıntılı bilgi için: Füzyon Nedir - Mühendis Beyinler
  8. Oğuzhan Mallı

Mühendislikte Üniversitenin Önemi

Bence iki üni arasında pek fark yok. Boşuna zaman kaybı olur senin için. Hem daha iyi yapacağının garantisi de yok. 2. yılında giripte çok yükselten görmedim.
  9. Oğuzhan Mallı

Bazı nasıl yapılır konuları açılması gerek.

Bu konu başlıklarını sizde açabilirsiniz :)
  10. Oğuzhan Mallı

Elektrik Elektronik Mühendisliği mi Matematik Öğretmenliği mi

Dile yeteneğim diye bir şey yok. İstemezseniz tabi olmaz. Başta kaybediyorsunuz. Dil geliştirmek için 2. sınıfta erasmus yapabilirsiniz. 3 te ise world and travel yaparak çok iyi bir seviyeye sahip olabilirsiniz. Rusça ve ingilizce biliyorum. Rus dilini gördükten sonra ingilizcenin çok basit...
  11. Oğuzhan Mallı

Önemli Mühendis Beyinler Forumu İçin Öneri Ve Şikayetleriniz

Bina Otomasyon Sistemleri Elektrik ve Elektronik mühendisliği kategorisi altından forum oluşturuldu. Buradan eklemeler yapabilirsiniz.
  12. Oğuzhan Mallı

stl formatından cube formatına convert etme yardım

@Furkan Gümüş yardımcı olabilir. Mesaj atınız.
  13. Oğuzhan Mallı

Ansys Sizing Mesh

Sesli anlatım olsa daha iyi olur.
  14. Oğuzhan Mallı

İnşaat Mühendisliği mi Elektrik Elektronik Mühendisliği mi?

Müteahhit olmak için inşaat mühendisi olmak zorunda değilsin. Sana şöyle diyeyim. Bizim memlekette köyün yüzde 90'ı müteahhit ve hiç biri mühendis değil. Kimisi orta okul kimisi ilkokul mezunuz :) Müteahhit olmak istiyorsan; Sermayen olacak. Ticaret kafası olacak. Birazda işi bileceksin veya...
  15. Oğuzhan Mallı

Elektrik Elektronik Mühendisliği mi Matematik Öğretmenliği mi

Çok farklı iki meslek olmuş :) Kısaca şöyle; Matematik seçerseniz; devlete atanıp bir yere girdiniz diyelim. Önce doğu göreviniz olacak Sabit bir gelire sahip olacaksınız. Ek ders, kurs vs ile 4500 TL anca çıkar. Tek pazarınız boş olur :) Öğretmen arkadaşlarımdan biliyorum. Eğer öğretmenliği...
  16. Oğuzhan Mallı

dumlupınar üniversitesi 2. öğretim mi, süleyman demirel üniversitesi 2. öğretim mi?

Söylediğiniz üniversiteler hakkında pek bilgim yok :) Ben tercih zamanında şu standartlara göre yapmıştım eğer iki üniversite arasında kalmış isem: 1- Üniversite köklü mü? 2- Üniversitenin Türkiye sıralaması. 3- Kampüs büyüklüğü 4- Bölüme ait ayrı bina ve laboratuvarlar var mı? 5- Şehir...
  17. Oğuzhan Mallı

Hangi mühendislik dalını seçmeliyim?

Daha önce benzer bir konu açılmıştı. Oradan devam edebilirsiniz. Hangi Mühendisliği Seçmeliyim
  18. Oğuzhan Mallı

Hangi mühendislik dalını seçmeliyim?

Bence kazanırsın, çok zor bir şey değil :) Daha önce açılan benzer konular: Hangi mühendisliği seçmeliyim ? Hangi mühendislik dalını seçmeliyim ?
  19. Oğuzhan Mallı

Biyomühendislik Hakkında Yorumlar

İlgili konu: Biyomühendislik hakkında yorumlar
  20. Oğuzhan Mallı

Matematik ve Mühendislik

Matematik mühendisliklerin çoğunun temel taşıdır :) bir yerde hesap varsa orada matematik vardır.
Yukarı Alt