Arama Sonuçları

1. Oğuzhan Mallı

Duyuru Mühendis Beyinler Öğrenci Kulüpleri için Katılım

Mühendis Beyinler Öğrenci Kulüpleri forumu için erişim yetkisi verildi.
  2. Oğuzhan Mallı

Her şey hazır gibi, tek kalan öğrenci arkadaşlarımızın başvurması artık :)
  3. Oğuzhan Mallı

Baktım bulamadım, sizin için tekrar araştıracağım.

Baktım bulamadım, sizin için tekrar araştıracağım.
  4. Oğuzhan Mallı

Bunu koyma nedenimiz, foruma üye olup kişiler sürekli özelden mesaj atmaları. Bir süre sonra...

Bunu koyma nedenimiz, foruma üye olup kişiler sürekli özelden mesaj atmaları. Bir süre sonra rahatsız etmeye başladı. Buranın amacı bilgi paylaşmak. Sadece bilgi edinmek değil :) Bizde bir limit koyalım dedik. 20 mesaj sınırını geçen üye muhakkak bir şeyler paylaşmıştır zaten.
  5. Oğuzhan Mallı

Hacettepe Nükleer Enerji Mühendisliği

Bir avantaj sağlayacağını sanmıyorum. Orayı okuduktan sonra mezunlar ne yapıyor tam olarak bilmiyorum.
  6. Oğuzhan Mallı

Uçaklar nasıl uçar?

İlgili bir yazı blogdan: Uçaklar Nasıl Uçar - Mühendis Beyinler
  7. Oğuzhan Mallı

Mühendis Beyinler Öğrenci Kulüpleri forumu için erişim yetkisi verildi.
  8. Oğuzhan Mallı

Herhangi bir üniversitede mühendislik fakültesi veya fen fakültesinde okuman gerekiyor Rusya eğitim programına başvuru yapabilmen için. Yalnız geçen sene başvuru alınmadı. Bu sene alınacak diye duydum.
  9. Oğuzhan Mallı

Hidrolik Kumandalı Conax Kavraması

Bence şifrelemenin anlamı yok :) Kendi dosya arşiv sistemimize ekledim. Bazen yandex vs linkleri ölebiliyor.
  10. Oğuzhan Mallı

Hidrolik Kumandalı Conax Kavraması

Teşekkürler. Rar şifresi nedir? :)
  11. Oğuzhan Mallı

Şimdi şöyle ki Hacettepe ki eğitim ile rusyada ki eğitimler birbirinden çok farklı. Hacettepede verilen eğitim tamamen teoriktir, çünkü bizim bu konuda daha önce bir tecrübemiz yok ve herhangi bir santralimizde yok. Olan sadece istanbulda olan araştırma reaktörü. Onda da elle tutulur bir şey...
  12. Oğuzhan Mallı

Abaküs Kitap’tan 4 set Mühendis Beyinler Takipçilerine Hediye

Çekiliş bitmiştir, akşama 8 de fb sayfamızda çekilişi tamamlayacağız. Katıldığınız için teşekkür ederiz :)
  13. Oğuzhan Mallı

Atmel Programlama

Buradan paylaşırsanız herkes için faydalı olabilir ;)
  14. Oğuzhan Mallı

Fizik 1 soru

2 yi hala yapamadıysanız çözeyim :)
  15. Oğuzhan Mallı

Abaküs Kitap’tan 4 set Mühendis Beyinler Takipçilerine Hediye

Abaküs Kitap’tan 4 set Mühendis Beyinler takipçilerine hediye. İstediğiniz kitap setini seçip yorumlarda paylaşmanız yeterlidir. Başlangıç tarihi: 20.01.2017 Bitiş Tarihi: 27.01.2017 Aşağıdaki örnek yorum gibi konu altından yorumlarınızı bekliyoruz. İstediğim Set: Java ile Programlama Seti...
  16. Oğuzhan Mallı

cad-cam-3d modelleme için uygun laptop

Bu yazıya göz atmada fayda var: Mühendislik Öğrencisi Nasıl Bir Laptop Almalı - Mühendis Beyinler
  17. Oğuzhan Mallı

İsim önerisi

Genel geçer terimler değilde, özel bir isim bulsanız daha iyi olur. dediği gibi, farklı, kısa, özgün ve akılda kalıcı olmalı :)
  18. Oğuzhan Mallı

En Temel Fizik Kanunları

1) Ne kadar hızlı gidersen, kütlen de o kadar artar. 2) Zıt yükler birbirini çeker, benzer yükler birbirini iter. 3) Uzaklık ne kadar büyükse, kütle çekim kuvveti o kadar az olur. 4) Kara deliğe giren her bilgi sonsuza dek yok olur. 5) Boşlukta ne kadar hızlı gidersen, zaman o kadar yavaş akar...
  19. Oğuzhan Mallı

Bölüm seçimi-Çift anadal?

İlerde pişman olmamak için içinden ne geliyorsa o mesleği seç. Puanım yetiyor bunu seçeyim deme. Hayatına yön verecek, çok ciddi bir karar. Artık bir üniye girmek çok zor değil. Düzenli çalışırsan herhangi bir ünide inşaatı kazanabilirsin bence, kendine güven biraz. Diğerlerinden ne eksiğin...
Yukarı Alt