Arama Sonuçları

1. Oğuzhan Mallı

Otomobil Beyin Fırtınası

Benimde aklıma bunlardan başka birşey gelmedi :) başka ne nedeni var merak ettim.
  2. Oğuzhan Mallı

Otomobillerde Bakım işaretini söndürme tekniği

Bu güzel bilgileri paylaştığınız için teşekkür ederiz.
  3. Oğuzhan Mallı

Beyin Fırtınası #1

Buradan da paylaşırsanız seviniriz :)
  4. Oğuzhan Mallı

Beyin Fırtınası #1

Merhaba arkadaşlar, hep birlikte bir beyin fırtınası yapalım dedim :) Deniz seviyesinde 10x10x10 metre boyutlarında olan bir küp vardır. Bu küpün içindeki basınç, standart atmosfer basıncının %60’ı kadardır. Bu küp denizin üzerinde denize sıfır biçimde durmaktadır. (tabanı denize dokunuyor)...
  5. Oğuzhan Mallı

Duyuru Mühendis Beyinler Öğrenci Kulüpleri için Katılım

Mühendis Beyinler Öğrenci Kulüpleri forumu için erişim yetkisi verildi. Tüzüğün son haline gelmesini bekliyoruz, zaten zamanımız daha çok, beyin fırtınasına devam.
  6. Oğuzhan Mallı

Bakan Tüfenkci: e-ticarette gümrük muafiyet oranlarını 75 avrodan 30 avroya düşürdük

Ne desem boş, Rusya'da geçen 2000 dolarlık toplu telefon aldık Çin'den, hiç bir sorun olmadı :S
  7. Oğuzhan Mallı

Mühendis Beyinler Öğrenci Kulüpleri forumu için erişim yetkisi verildi.
  8. Oğuzhan Mallı

Piccolo CNC Nasıl Yapılır

@Furkan Gümüş linkler kırılmış, yenilersek iyi olacak.
  9. Oğuzhan Mallı

Mühendis Beyinler Öğrenci Kulüpleri Tüzüğü

Bence bu madde biraz havada kaldı. Bunu biraz daha açmalıyız. Tam olarak ne yapacağız vs. Bir mühendis ne kadar fazla farklı alana yönlü olursa o kadar iyidir. Bunun üzeriden gidebiliriz. Yani üye pc mühendisi, farklı dallardan arkadaşlar ile fikirlerini paylaşır, ortak etkinlikler düzenlerse...
  10. Oğuzhan Mallı

Arkadaşlarınıza duyuru yapabilirsiniz. İstekli arkadaşlar var ise forumdan iletişime geçsinler.

Arkadaşlarınıza duyuru yapabilirsiniz. İstekli arkadaşlar var ise forumdan iletişime geçsinler.
  11. Oğuzhan Mallı

Mühendis Beyinler Öğrenci Kulüpleri forumu için erişim yetkisi verildi. Yok hayır şuan planlaması yapılıyor. İlgili kategoriden konuları takip edebilirsiniz.
  12. Oğuzhan Mallı

Bu kulüplerin üzerlerinde de bir kurul yapsak nasıl olur? Kulüp okul içinde bağımsız olur ama şehir dışı etkinlikleri, eğitimleri genel kurul belirler. Yine kulüp üyelerin seçtiği kişiler olmak şartı ile marmara bölgesi başkanı, iç anadolu başkanı gibi. Yine bunların üzerinde de bir merci olsa...
  13. Oğuzhan Mallı

Misyon ve Vizyon

Evet arkadaşlar aceleye gerek yok. https://www.muhendisbeyinler.net/forum/konu/muhendis-beyinler-ogrenci-kulupleri-tuzugu.1478/ Öncelikle tüzüğümüzü oluşturalım. Sağlam temel atmamız gerekiyor :)
  14. Oğuzhan Mallı

Tüzüğü ilk mesaja ekledim. Başka bir kulüpten daha alacağım. Onuda ekleyelim, örneklere göre tüzüğü oluşturalım. Ben uzun bir şey sanıyordum bu yeterli ise çok zor bir şey değilmiş @Kemal Okur .
  15. Oğuzhan Mallı

Türk Eğitim Sistemi

Eğitim Sistemi hakkında ne düşünüyorsunuz? Video'da her şey anlatılıyor. Sorun eğitim sisteminde.
Yukarı Alt