Arama Sonuçları

1. Oğuzhan Mallı

Elektrik Elektronik Mühendisliği Tavsiyeler

İlginizi çekebilir: Elektrik Elektronik Mühendisliği Adaylarına Tavsiyeler - Mühendis Beyinler Elektrik, Elektronik ve Haberleşme Mühendislerinin Bilmesi Gereken Programlar - Mühendis Beyinler Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Nedir - Mühendis Beyinler
  2. Oğuzhan Mallı

Üniversite Kulübü yada Topluluğu Nasıl Kurulur

Üniversiteniz bünyesinde mühendis beyinler kulübü kurmak ve bizlerle birlikte bu yolda mühendisliği gelişimine katkı sağlamak ister misiniz? Sizler Mühendis Beyinler Kulübünü Üniversitenizde kurarak bilim ve mühendisliğin üniversitedeki sesi olacaksınız. Bu yolda mühendis beyinler ekibi...
  3. Oğuzhan Mallı

Bilgisayar mühendisliği için laptop önerisi

Laptop alma bence :) Sanırım aldın, biraz geç gördüm. O fiyata daha iyi bir masaüstü pc toplayabilirsin.
  4. Oğuzhan Mallı

Bilgisi olan lütfen yardımcı olabilir mi ?

Her üniversitenin denkliği yok önce onu araştırmalısın. Eğer yoksa bitirdikten sonra ÖSYM başvuru yapıp denklik alıyorsun. Rusya'da Dünya'da sıralamada ilk 100 de olup, nükleer fizik alanında 1 numara olan üniversiteyi bitiripte hala denklik bekleyen arkadaşlarım var :) Biraz uzun sürüyor.
  5. Oğuzhan Mallı

Otomotiv Mühendisi Kendini Nasıl Geliştirir

Merhabalar, bu yazılara göz atabilirsiniz: Mühendislik Öğrencileri İçin Kendini Geliştirme Rehberi - Mühendis Beyinler Nasıl Geliştirir Arama sonuçları - Mühendis Beyinler
  6. Oğuzhan Mallı

Hangisini tercih edersiniz? İstersiniz?

1 makine 2 gıda 3 inşaat 4 malzeme 5 kimya
  7. Oğuzhan Mallı

Laptop Tavsiye Hk?

Linklerini attığınız PC lerin işlemcileri iyi duruyor. Hemen hemen buna yakın; Intel Core i7-6700HQ Ben olsam masaüstü toplardım. Bu fiyata daha performanslı pc toplayabilirsiniz. Casper önermem 6 yıl önce kullanmıştım çabuk ısınıyordu. Alacağınız modelin mutlaka testlerine bakın. İnternette...
  8. Oğuzhan Mallı

Elektrik elektronik mühendisinin bilmesi gereken programlar

İlgili yazımız: Elektrik, Elektronik ve Haberleşme Mühendislerinin Bilmesi Gereken Programlar - Mühendis Beyinler
  9. Oğuzhan Mallı

Taze Mühendise Pişmiş Mühendisin Vereceği En Önemli Öğütler

Merhaba, blog kısmında bir çok yazı mevcut inceleyebilirsin: Kendini Nasıl Geliştirir Arama sonuçları - Mühendis Beyinler
  10. Oğuzhan Mallı

Bor'dan enerji üretimi

Bor bir çok alanda kullanılıyor. Enerji için direk yakıt olarak kullanılmamaktadır. Kısaca bildiklerim bunlar. İlerleyen zamanlarda blog kısmında detaylı bir makale hazırlarım. Bazı kullanım alanları: Bor, termistörlerin üretiminde kullanılır. refrakter, asit-dirençli malzemelerin üretimi...
  11. Oğuzhan Mallı

Mühendislikte Bilgisayar Tercihi Hakkında

Merhaba, bu yazılar ilgini çekebilir: Mühendislik Öğrencisi Nasıl Bir Laptop Almalı - Mühendis Beyinler Laptop Önerisi Makine Mühendisliği öğrencisi için laptop tavsiyesi
  12. Oğuzhan Mallı

O yazıyı çok eskiden yazmıştım :) Biz eklentisini kullanıyoruz. O yazıda yardım için gerekli...

O yazıyı çok eskiden yazmıştım :) Biz eklentisini kullanıyoruz. O yazıda yardım için gerekli adresler var. Teknik ekibimiz ile iletişime geçebilirsiniz.
  13. Oğuzhan Mallı

Çizim Programları İçin Bilgisayar Önerisi

Merhaba, Masaüstü mü yoksa diz üstü mü düşünüyorsunuz?
  14. Oğuzhan Mallı

Demir filizi yerden ne kadar yüksekte olmalı

Soru: Bu demir filizi yerden ne kadar yüksekte olmalıdır? 10cm mi? 5m mi? 200mm mi? Cevap: Bu filizler yerden, (demir çapı x 40) kadar yüksekte olmalı, yani 25mm lik kalın demir ise 25x40=100cm yüksekte olmalıdır. Demir çapı kalınlığı etkiler ve genelde "fi" cinsinden söylenir, "fi 15 lik...
  15. Oğuzhan Mallı

Yenilenebilir Enerji Kaynakları

Dünya'da ve Türkiye'den bazı verileri bu yazıdan bulabilirsiniz: Yenilenebilir Enerji Kaynakları - Mühendis Beyinler
  16. Oğuzhan Mallı

Makine Mühendisliği Mülakat Soruları ve Cevapları

Merhaba arkadaşlar, makine mühendisliği mülakat soruları ve cevapları konusu altından önceden girmiş olduğunuz mülakatlarda sorulan soruları ve cevaplarınızı paylaşırsanız yeni bireyler için kaynak oluşturmuş oluruz. Sizler için @Furkan Gümüş yardımı ile bir kaç soru derledim. Sizlerde...
  17. Oğuzhan Mallı

M.T.O.K ile Mühendislik Arasındaki Farklar?

Forumda daha önceden benzer konular açılmıştı: mtok ve Diğer Mühendislikler Arasındaki Farklar Nelerdir MTOK mu? Normal Mühendislik mi? Teknoloji Fakültesi vs Mühendislik Fakültesi Mtok ve mühendislik fakültesi arasındaki fark ? mezun olunca iş bulmada sıkıntı yaşarmı mtok ? mtok ve Diğer...
  18. Oğuzhan Mallı

Bilişim Sistemleri Mühendisliği Mülakat Soruları ve Cevapları

Merhaba arkadaşlar, bilişim sistemleri mülakat soruları ve cevapları konusu altından önceden girmiş olduğunuz mülakatlarda sorulan soruları ve cevaplarınızı paylaşırsanız yeni bireyler için kaynak oluşturmuş oluruz.
  19. Oğuzhan Mallı

Bilgisayar Mühendisliği Mülakat Soruları ve Cevapları

Merhaba arkadaşlar, bilgisayar mühendisliği mülakat soruları ve cevapları konusu altından önceden girmiş olduğunuz mülakatlarda sorulan soruları ve cevaplarınızı paylaşırsanız yeni bireyler için kaynak oluşturmuş oluruz. Sizler için bir kaç soru derledim. Sizlerde sorularınızı ve cevaplarınızı...
  20. Oğuzhan Mallı

Merhaba, manuel onayladım. Gmaili yanlış mı yazdı acaba. erkanozturk002 bir gmail girmiş. Doğru...

Merhaba, manuel onayladım. Gmaili yanlış mı yazdı acaba. erkanozturk002 bir gmail girmiş. Doğru mu bu?
Yukarı Alt