Arama Sonuçları

1. Oğuzhan Mallı

Helikopter Havada Nasıl Durur

Merhabalar, bu yazıyı okumanızı öneririm. Helikopter Nedir, Nasıl Çalışır - Mühendis Beyinler
  2. Oğuzhan Mallı

Yeni Bir Kulüp Kurulumu İçin Ne Yapmamız Gerekiyor?

Bu konuya bakmanızı öneririm: Mühendis Beyinler Kulübü Başvuru
  3. Oğuzhan Mallı

Blogda yeni bir yazı yayınladım. Berilyum Nedir ve Berilyumun Özellikleri - Mühendis Beyinler

Blogda yeni bir yazı yayınladım. Berilyum Nedir ve Berilyumun Özellikleri - Mühendis Beyinler
  4. Oğuzhan Mallı

Blogda yeni bir yazı yayınladım. Bor Nedir ve Borun Özellikleri - Mühendis Beyinler

Blogda yeni bir yazı yayınladım. Bor Nedir ve Borun Özellikleri - Mühendis Beyinler
  5. Oğuzhan Mallı

Hayal gücü bilgiden daha önemlidir. Albert Einstein

Hayal gücü bilgiden daha önemlidir. Albert Einstein
  6. Oğuzhan Mallı

Blogda yeni bir yazı yayınladım. Lityum Nedir ve Lityumun Özellikleri - Mühendis Beyinler

Blogda yeni bir yazı yayınladım. Lityum Nedir ve Lityumun Özellikleri - Mühendis Beyinler
  7. Oğuzhan Mallı

Siemens NX

Bu makaleler yardımcı olabilir: Siemens NX Nedir - Mühendis Beyinler CATIA Nedir - Mühendis Beyinler
  8. Oğuzhan Mallı

Mekatronik Mühendisi Hangi Programları Bilmeli

Mekatronik mühendisi olarak @Kemal Okur cevaplayacaktır :)
  9. Oğuzhan Mallı

Yeni telefon alacağım yardım

Mi8 kullanıyorum. Efsane diyebilirim :) Kayıt işini halledebilirsen getireyim istersen. Yakın zamanda TR geleceğim. 400 dolardı sanırım aliexpreste.
  10. Oğuzhan Mallı

Türbin ile kısılma vanası arasında fark nedir?

Kısılma vanası derken ne demek istediniz?
  11. Oğuzhan Mallı

Ankara da Yalın Üretim Eğitimi Hakkında Adim Destek Bekliyoruz.

Özel mesaj yazabilirseniz, bazı üniversitelerde öğrenci kulüplerimiz var "Mühendis Beyinler" adı altında, dediğiniz şekilde olabilir. Ama bu sadece orada bulunanlar için olacak. Ama dediğim şekilde video çekebilirseniz herkes, istediği yerde izleyebilir :)
  12. Oğuzhan Mallı

Ankara da Yalın Üretim Eğitimi Hakkında Adim Destek Bekliyoruz.

Tabi ki her türlü desteğe hazırım. Yazılı, görsel, video içerikler üretebilirsek bunları sosyal mecralarda yayınlarız "Mühendis Beyinler" adında. Gelecek kuşağada aktarmak için en doğru bilgi aktarımı video kayıt etmek şuan. Elinizde videolar varsa bunları yayınlayabiliriz tabiki.
  13. Oğuzhan Mallı

Bilim mi Filim mi ?

Aslında en büyük sıkıntımız bu. Biri farklı bir düşünce ile çıktığında meydana hemen kafasında hissediyor balyozu. En kötüsünden öğrenci yıllarımda şu siteyi kurarken bile, aman olmaz, boşa uğraşma şu bu ile karşılaşmıştım. Sırf onlara inat yaşıyor hala. Facebookta ve instagramda ciddi...
  14. Oğuzhan Mallı

Marble Machine 03

Şimdi daha güzel olmuş bence :)
  15. Oğuzhan Mallı

Marble Machine 03

Videolarda neden ses yok? Anlatarak olsa daha etkili olurdu bence.
  16. Oğuzhan Mallı

Mühendis Beyinler Kulübü Başvuru

Mailden dönüş yapılmıştı, kontrol ediniz. Veya ilk mailinizi tekrar yollar mısınız?
  17. Oğuzhan Mallı

Bitkisel Yağ(Palm Yağı) Hakkında Düşünceleriniz Nedir?

Blogda ilgili bir yazımız var : Palm Yağı Nedir, İnsanlara Etkileri Nelerdir - Mühendis Beyinler
  18. Oğuzhan Mallı

Termodinamik Soru

Ben hep PC sürümden kullanıyordum. Normalde diğer sitelerin ortalamasına göre çok hızlıdır sitemiz. Mobil sürümde böyle sorun olduğunu bilmiyordum. 1 yıldır hiç geliştiremedik. Tarayıcılar güncelleme aldıkça sanırım bizim kodlar ile uyumsuzluklar başladı. Teşekkür ederim geri dönüş için. Sorunu...
  19. Oğuzhan Mallı

Termodinamik Soru

Merhabalar, mobilden mi kullanıyorsunuz yoksa masaüstü mü? Yavaş derken sorun neydi? Merak ettim :)
Yukarı Alt