Arama Sonuçları

1. Oğuzhan Mallı

Çevrimiçi (Online) Ödeme Sistemi Hakkında

Bazı şirketler sadece komisyon alıyor, bazıları komisyon artı sabit bir tutar. Buna göre hesaplama yapmanız gerek. Eğer satış yapılacak ürünlerin fiyatları ucuzsa çoğunluğun komisyon usülü ile çalışanları seçmek daha mantıklı olur. Yok ücretler fazla ise diğeri. Amaç en az parayı bu...
  2. Oğuzhan Mallı

ingilizce pdf veya word dosyasısını Türkçeye çevirmek

abbyy lingvo programı işinizi görecektir tek kelime çevirilerinde.
  3. Oğuzhan Mallı

ingilizce pdf veya word dosyasısını Türkçeye çevirmek

Tamamının çevirisi mi lazım? Yoksa takıldığınız yerler mi var. Takıldığınız yerler var ise buradan yazınız yardımcı olalım.
  4. Oğuzhan Mallı

Drone Nasıl Yapılır

Ortalama kaç gram olacak, yapacağınız dronun boyutları nedir? Ne tip motor seçeceksiniz? Açıkçası gövdeyi kendi elinizde yapması çok zor olur. Parçaları birleştirmeye kalksanız ağırlığı artar ve kırılma olasılığı artar. Kullanacağınız madde hafif ve güçlü olmalı. 3D yazıcıdan çıktı almanız...
  5. Oğuzhan Mallı

Temel Ders Notları

Bu linkler yakın zamanda ölecek :) Yandex veya drive yükleyip atarsanız spam siteler ile uğraşmaz insanlar, daha sağlıklı olur :)
  6. Oğuzhan Mallı

Windows10

Varsa windows iso dosyasını usb ye boot etmeniz gerekmektedir. Boot ettikten sonra flaşı windows kuracağınız pc ye takın. Çalıştırın gerisini halledersiniz :)
  7. Oğuzhan Mallı

https://www.muhendisbeyinler.net/forum/konu/mb-forum-yeni-konu-acma-nasil-yapilir.755/

https://www.muhendisbeyinler.net/forum/konu/mb-forum-yeni-konu-acma-nasil-yapilir.755/
  8. Oğuzhan Mallı

Bilgisayar

Ekran kartı GTX 950, 960 işine görecektir. İşlemci i5 son nesil veya Intel Core i7-4790 @ 3.60GHz, Intel Core i7-3770K @ 3.50GHz bu işlemcileri alabilirsin. Bana kalsa biraz daha bekle. Yeni nesil işlemciler çıkacak. Mutlaka SSD al, SSD li modeller pahalı ise hesabını ona göre yapıp kendin...
  9. Oğuzhan Mallı

İngilizce Anlayamama Problemi

Mücahit Beye katılıyorum. Bende şuan 6 yıldır Rusyadayım. İlk başlarda sürekli türkçesini arıyordum. Bazen bulamıyor, baktıklarımı da zamanla unutuyordum. Zamanla türkçesini aramayı bıraktım. Olduğu gibi kabul ettim. Aklında kalmasının tek yolu pratik yapman ve o kelimeleri sürekli kullanman...
  10. Oğuzhan Mallı

Algoritma

Sıralama Algoritmaları Bubble Sort - Mühendis Beyinler Sıralama Algoritmaları Linear Sort - Mühendis Beyinler Sıralama Algoritmaları Merge Sort - Mühendis Beyinler
  11. Oğuzhan Mallı

SSD mi HDD mi ? Neden ?

Samsung EVO lar daha iyi oluyor yazma ve okuma hızında. Ama işlemci çok iyi olmayınca tam performans kullanılmıyor. Bence size Kingston 120GB V300 Serisi Sata 3.0 Cache SSD (Okuma 450MB / Yazma 450MB) bu yeterli olacaktır. Samsung EVO'ya fazla para vermenin mantığı yok. Buda olabilir: Kingston...
  12. Oğuzhan Mallı

SSD mi HDD mi ? Neden ?

Bilgisayarınızın işlemcisi ve ekran kartı nedir?
  13. Oğuzhan Mallı

SSD mi HDD mi ? Neden ?

ilginizi çekebilir: SSD Bilgisayarı Hızlandırır Mı - Mühendis Beyinler Oyun oynamıyorsanız 120 GB yeterli olacaktır. 120 SSD + HDD alırsınız. HDD de sadece dosyalarınızı barındırıp, programları ve windowsu SSD yüklerseniz daha iyi olur. HDD yi kızak ile CDroom bölümüne takabilirsiniz eğer ek...
  14. Oğuzhan Mallı

Laptop Önerisi

Fena değil gibi. Yalnız asus hiç kullanmadım. Bu modelin internetten yorumlarına mutlaka bak. Fiyat performans iyi gibi.
  15. Oğuzhan Mallı

Laptop Önerisi

Özellikleri iyi değil bence o paraya göre. SSD de yok. Ben olsam almam.
  16. Oğuzhan Mallı

Laptop Önerisi

Bende leopard pro serisinden var. Yalnız steelseries klavyesini hiç sevmedim. harfler aşındı. Geçenlerde kola döktüm bazıları çalışmıyor :) Klavye değişimi için 300 küsür para istediler. Şuan usb klavye kullanıyorum. Daha rahat, keşke basta alsaymışım. GTX960 2 GB Ekran Kartı i7 6700 2.6 ghz...
  17. Oğuzhan Mallı

Laptop Önerisi

MSİ kullanıyorum. Çok memnunum. Yalnız sorduğun model eski kasalardan. Yenilerden alabilirsen daha iyi olur. Ayrıca bakabilirsin: Mühendislik Öğrencisi Nasıl Bir Laptop Almalı - Mühendis Beyinler
  18. Oğuzhan Mallı

Elektrik elektronik müh. Maaşları

Sınırlar tamamen sana bağlı :) Blogda böyle bir yazı buldum: Elektrik Elektronik Mühendisliği Maaşları - Mühendis Beyinler
  19. Oğuzhan Mallı

Mühendis Beyinler Kulübü Başvuru

Özel mesaj olarak dönüşler yapıldı arkadaşlar.
Yukarı Alt