Arama Sonuçları

1. S

MATLAB

Ögrenci versiyonunu buralardan bedava yükleyenilirsin: MATLAB and Simulink for Student Use - Math software for engineering and science students MATLAB Student (kostenlose Version) für PC herunterladen
  2. S

öğrenmeyi öğrenmek

Merhaba Mekatronikçi. Bu üc nokta cok ÖNEMLI, mutlaka yapmani tavsiye ederim: 1) Ingilizceni cok iyi bir yere getirmen lazim 2) Programlama dili ögren. Teknik bir dal okudugun icin C#, C, C++ öneririm. 3) Iyi dereceyle okulunu bitirmeye calis. Eger bu üc noktaya önem verirsen: Terich konusu...
  3. S

C# ile Arduino

Merhaba sansar2564. Evet, anladigim kadariyla Arduino C# ile programlaniyormus (ben Arduino uzmani degilim). C#'in kütüphane, Framework ve Interfaceleri sayesinde her alanda kullaniliyor, gömülü sistemden (Arduino), UI (User Interface, Frontend), Database, Web, ... olmadigi alan yok...
  4. S

C# ile Arduino

Merhabalar Batuhan Erbil. Önümüzdeki 40 yil yazilimcilarin altin cagi: Dijitalleseme, Endüstri 4.0, vs. ... Ben elektronik müh. okudum Almanya'da. Fakat yazilima agirlik vermek zorunda kaldim cünkü en cok bu alanda is var Almanyada (ve de dünyada gitgide büyüyor bu alan). Bizim sirkette yapay...
  5. S

Yazılım Mühendisliği ve İşletme

Merhabalar msaglam00. Ilk olarak eski bir yazimdan kisa bir bilgilendirme, dünyadaki en yaygin ilk 5xdil (programlama dili) siralanmis. Yazılım mühendisliğinin olmazsa olmazları nelerdir? Söyle bir yol izlemeni tavsiye ederim. Hangi alanda calismak istiyorum ? Teknik yazilim mi ? O zaman...
  6. S

Yazılım Mühendisliği ve İşletme

Merhabalar msaglam00. Önümüzdeki 40 yil yazilimcilarin altin cagi: Dijitalleseme, Endüstri 4.0, vs. ... Hangi bölümden gelirsen gel programlama ögrenebilirsin bence, yeterki COK ISTE. Olmaz diye birsey yok. Isletme bilginde oldugu icin iktisadi-banka konularinda yazilim yapabilirsin ama sart...
  7. S

Devre Teorisi Kitap Tavsiyesi

Devre Teorisi Kaynak Kitaplar Elektronik Cihazlar ve Devre Teorisi Elektronik Cihazlar ve Devre Teorisi - Robert L. Boylestad | kitapyurdu.com
  8. S

C# ile Arduino

C# ile Arduino programlanir mi bilemem ama, C# ögren derim. Java ve C# ögrenirsen her programlama dalinda calisabilirsin (teknik-ekonomik-iktisadi-banka yazilimi). Sade C ögrenip kendini kisitlama, C'yi sadece gömülü sistemlerde ya da Arduino gibi alanlarda kullanabilirsin.
  9. S

Elektrik Elektronik Mühendisliği Tavsiyeler

1) Ingilizceni iyi bir seviyeye getir 2) Programaama dili/dilleri ögren, tavsiyem: C#, Java
  10. S

Elektrik Elektronik Mühendisliği vs Bilgisayar Mühendisliği mi?

Merhaba hayallerindeseyyah. En cok hangisi hosuna gider ise o dali oku derim. :) Sana kendimden örnek vereyim. 10 yasindan beri Almanyadayim, yani 40 senedir gurbetteyim. Elektronik müh. okudum Almanyada. Üniversite öncesinde ise Radyo-Tv-Teknisyenligi meslegini bitirdim. Yani...
  11. S

Hayaller vs Hayatlar

Hayalindeki ne ise onu yap derim. Gerisi hava civadir. Bu vidyoyu izlemeni tavsiye ederim: Ahmet Şerif İzgören - Avucunuzdaki Kelebek Full Ve ekdeki (asagidaki) "Mutlu bir yasamin sirri nedir.pdf" okumani tavsiye ederim. Mutluluklar dilerim sana hayatinda.
  12. S

CV nasıl hazırlanır

Burda detayli yazmistim. Basarilar. iş görüşmesi soruları ve cevapları
  13. S

Makineden bilgisayara gecmek mantıklı mı olur yoksa saçma mı

Merhaba murataydogan12. Tabiki, yazilimin yani sira mekanik (makina), elektronik, teknik bilgi herzaman avantajdir. Beni almalarinin sebebi de bu tabiki, yani elektronik bilgilim olmasi. Almanya'da zaten sade yazilim bölümleri yok artik. Kombineli devamli, yani yazilim&teknik agirlikli, ya da...
  14. S

Makineden bilgisayara gecmek mantıklı mı olur yoksa saçma mı

Merhaba HalitTugbey. Bence en önemli olan hangi dalin daha cok hosuna gitmesidir. Ona göre karar ver derim. Insan sevdigi iste basariyi yakalar. Ama suda bir gerek, Almanya'dan sana bir örnek vereyim: Almanya'da 45 milyon insan calismakta ve 20 sene icinde %20, yani 9 milyon, issizlik artacak...
  15. S

Tavsiyeye ihtiyacım var.

Bence iyi düsünmüssün. Almanya'daki üniversitelerin internet sitelerinden arastirabilirsin doktora konularini. Dedigim gibi, iyi bir ingilizce sart, heleki doktora icin. Basarilar.
  16. S

Tavsiyeye ihtiyacım var.

Makine dalinda calisiyorsun sanirim. Ben Computertomographi'de Software/Yazilim alaninda calisiyorum. Ilk olarak tecrübe yap derim 3-5 sene. Bu arada ingilizceni cok iyi bir seviyeye getir. Ingilizcesiz Almanya'da calismak olanaksiz. Sonrasinda Almanya'daki sirketlere yazabilirsin diye...
  17. S

Tavsiyeye ihtiyacım var.

Merhaba emirkalyoncuoglu. Suan sirketin ismini yazmak istemiyorum. Yasal olarak sanirim yazmamam gerekiyor. Ama sektörü söyleyebilirim: Saglik sektörü --> Computertomographie. Görevim: Yazilim, yani Software-Development. Zaten sol tarafta, "Özel Üye" bilgilerim icinde bunu bulabilirsin...
  18. S

Mühendis adayları için tavsiyeler

Selam ferhatpeltek_. Burda detayli yazmistim: iş görüşmesi
  19. S

Tavsiyeye ihtiyacım var.

Merhaba ovaliiismail. Matematigi anlamak dünyayi anlamaktir :). Sana tavsiyelerim: 1) Ünüversiteyi bitirmek ilk hedefin olsun, zamanini ve enerjini buraya harca derim 2) Matematige ilginin olmasi bence cok güzel birsey, ama unutma ki bunu ileride özel hayatinda da devam ettirebilirsin her...
  20. S

Kendime veremediğim cevaplar...

Selam RuggSage. Neden Java ile baslamak istedigini anlamadim ama :) olsun farketmez. Eger programlama ögrenmek istiyorsan ingilizce olmadan zor. Tabiki baslangicta Türkce kitaplardan yararlanabilirsin. Ama sonrasinda ingilizce literatür sart. Bunlarin haricinde internette bircok Java...
Yukarı Alt