Arama Sonuçları

1. S

Savunma sanayii

Merhaba Adnancanliii. 1) Murat Yücedag'in C# kursunu YouTube'dan izleyebilirsin (Türkce) murat yücedag - YouTube 2) C++ dersleri Türkce. 3) Burdaki kitaplardan ögrenebilirsin 10 Best C# Books To Learn Programming - Developer's Feed 4) Ünüversitede C# kurslari varsa...
  2. S

Elektrik ve Elektronik Mühendisliği İnşaat Sektörü

Burdan ögrenci versiyonunu (bedava) indirebilirsin: AutoCAD Studentenversion (Freeware) - Download - CHIP Basarilar.
  3. S

Makine Mühendisliği İş Olanakları

Merhabalar. Makina TR'de cok tutulan bir dal. Cogu bransta is bulabilirsin. Sana tavsiyem ingilizceni cok iyi bir seviyeye getir.
  4. S

Savunma sanayii

Merhabalar. Bence Elektronik-Haberlesme daha avantajli duruyor. Birde yanisira kendini programlamada (C#, C++,...) gelistirebilirsen süper olur. Basarilar.
  5. S

Popüler Matematik

Evet, cok üzücü. Türkiyede'de bu ödülü almak icin yapilan calismalar var mi acaba ? Sizin bir bilginiz var mi bu konuda ?
  6. S

gaziantep(ingilizce) vs karadeniz teknik(türkçe)

Kesinlikle ingilizce egitim almalisin. Dünya dili artik ingilizce. Heleki yurtdisinda egitim almak istiyorsan. Basarilar.
  7. S

Güneş enerjili araba projesi

Umarim isinize yarar. 2 kw ac motor - Google-Suche
  8. S

ODTÜ- Kimya Mühendisliği Hakkında Yorumlar

Merhaba Talha. Yurdisinda is imkani nasil diye sormustun. Almanya'da kimya dalinda is bulabilmen icin kesinlikle doktora yapman lazim. Almanya'nin kimya endüstrisi fena degil. Doktorasi olan kimyacilar genellikle (%85) özel sektörde yönetimde is imkani bulurlar. Üniversite ya da arastirma...
  9. S

Bilgisayar Mühendisliği Türkçe mi İngilizce mi?

Kesinlikle ingilizce secmen lazim. Avantajlari cok fazla, saymakla bitmez. Dezavantaji yok. Basarilar.
  10. S

Matematik Mühendisliği Hakkında Yorumlar

Merhaba james lea. Sana Almanya'dan örnek vereyim. Sade matematik okursan is bulma olasiligin cok zor Almanyada. Birkactane devlet arastirma merkezinde, ki oraya Türk olarak girmek imkansiz gibi birsey, ya da ünüversitelerde is bulabilirsin. Ama Matematik-Yazilim kombine bir dal okursan is...
  11. S

Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Hakkında Yorumlar

Evet, is imkaninin cok oldugunu zannetmiyorum.
  12. S

Outside Plant Engineer: Hic duymamistim. Biraz internette arastirdim. https://en.wikipedia.org/wiki/Telecommunications_engineering https://en.wikipedia.org/wiki/Outside_plant Anladigim kadariyla telekommunikasyonda kablo iletisim/dagilim isleriyle ugrasiyorlar. Merkez baz istasyonlarindan...
  13. S

Evde proje yapmak istersen sana sunu öneririm: Kendine bir adres-programi yaz. Yani arkadaslarinin ev adresleri, telefon numaralarini, .... bir txt file icine hafizaya al. Programlama dili olarak: C# öneririm. Bu yeterli olur. Bu en son cikan dil ve programlama eskisine göre daha basit burda...
  14. S

Merhaba Ali Turan. Soruyu tam anliyamadim :). Hangi alanda kendini gelistirmek istiyorsun ? ARGE alaninda gelistirmek istersen: a) Herseyin basi ingilizce. Iyi bir seviyeye getirmen lazim. Heryerde önüne cikacaktir. a) Hardware&Software projeleri yapmani tavsiye ederim. Bu projeler...
  15. S

Bilgisayar Mühendisliği vs Adli Bilişim Mühendisliği

Merhabalar. Ben Almanya'dan yaziyorum, yani TR'nin sartlarini tam bilmiyorum ama yinede yazmak istedim :). Ben sana Bilgisayar Mühendisligini öneririm cünkü: a) Cok genis ve farkli alanlarda calisma imkani bulursun, mesela teknik yazilim --> araba, ucak, computertomografie, ... ve ya...
  16. S

Merhaba. Ben Almanya'dan yaziyorum. Kendim elektronik/telekomminikasyon müh. okudum Almanya'da. Yelpaze cok genis burda (sanirim TR'de de aynidir), yani bircok alanda calisabilirsiniz. 1) Arastirma-Gelistirme, yani ARGE a) Hardware b) Software c) Hard- & Software 2) Management...
  17. S

İmalat mühendisi kendini nasıl geliştirir?

Ingilizce tabiki cok önemli ve gerekli. Ögrenmesi (iyi bir seviyeye getirmesi) uzun sürer. Kendimden örnek vereyim. 7 senedir her cumartesi özel ingilizce kursuna gidiyorum (41 yasinda basladim yani :)). Ancak böyle yeterli bir seviyeye getirebildim. Ingilizce özel hayatinda da cok isine...
  18. S

İnşaat Mühendisliği mi Makina Mühendisliği mi?

Ikiside Türkiye'de gecerli dallar bence. Gönlünden ne geciyorsa onu oku derim :). Basarilar.
  19. S

elektrik elektronik müh

Merhaba elk06. Türkiyeyi bilemiycem ama Almanya'da okudugun ünüversiteye göre C, C++, Java ya da C# dilleri ögretiliyor. Ingilizce bütün hayatimizda lazim, heleki elektronik okuyorsan. Yani ingilizceni iyi bir seviyeye getirmen herzaman avantaj olur senin icin.
  20. S

İndüksiyonlu ısıtıcının bobin sorunu

Merhaba. Benim bildigim kadariyla bobin kablolari izoleli (izolasyon) olmali, yani kablonun etrafinda plastik saydam izolasyon olmali ki tel sararken teller birbirine kontak olmamali/degmemeli (yani ciplak/izolesiz tel kablo olmamali). O zaman nolur: Kisadevre olur. Belki sorun bu olabilir ...
Yukarı Alt