Arama Sonuçları

1. S

1. sınıfa tavsiyeler

1) Ingilizceni ilerlet 2) Programlama dili ögrenmeye calis, mesela Python 3) Elektrik-Elektronik pratik bilgini gelistirmek icin televizyon tamircisi ya da elektrikci'nin yaninda calis Basarilar.
  2. S

EEM için hangi programlama dilleri

Merhaba "birkac soru sorup…". Teknik yazilimlarda (makina, elektronik, elektrik, mekatronik, …) agirlikli olarak su programlama dilleri kullanilir: Python, C, C++, C# C#'in yavas kaldigi yerde C++, onunda yavas kaldigi yerde C kullanilir. C'nin de yavas kaldigi yerde Assembler kullanilir...
  3. S

Hangi bölümü seçmeliyim lütfen yardımcı olurmusunuz ?

Merhaba Dovakhin. Yapmak istedigin seyler icin mekanik+elektronik+yazilim lazim. Bu durumda en iyi secenek mekatronik bence. Cünkü hem elektronik hem de mekanik bilgisine burda ulasirsin. Bunun yanisira programlama dili ögrenmek zorundasin, önerim: Python, C#, C, C++. Basarilar.
  4. S

MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ YÜKSEK LİSANS

Merhaba Ömer Hacısalihoğlu. Türkiye'de sanirim ODTÜ en iyi egitimi veriyor. Almanya'da siralama söyle: 1) Aachen (RWTH) --> Aachen Üniversitesi (Türkce'ye cevrilmesi zor bu terimin -->Rheinisch-Westfälische (Almanya'da bir eyalet) Teknik Yüksek Okulu 2) München (TU) --> Münih Teknik...
  5. S

Devre bilgisi. Lütfen!!!

Merhaba Melih. Resimde umarim anlatabilmisimdir. Sorun varsa yazarsin yine. Bu arada, elektronike ilgi duyman güzel bence. Kendini gelistirebilirsin zaman icinde, yeter ki motiveni kaybetme. Selamlar. Seckin
  6. S

Mekatronik Mühendisliği Öğrencisiyim

Artik günümüzde elektr. ve bunun gibi teknik dallarda (mesela mekatronik) okursan programlama dili bimek zorundasin. Teknik bir dalda okudugun icin sana su programlama dillerini öneririm: C# ve Python. Basarilar.
  7. S

İYTE VS GEBZE TEKNİK

Soruyu anliyamadim. Biraz daha detayli yazarmisin lütfen.
  8. S

Tamam simdik anladim. Bu durumda elektrik-elektronik ögreniminin yaninda mutlaka yazilim oku...

Tamam simdik anladim. Bu durumda elektrik-elektronik ögreniminin yaninda mutlaka yazilim oku derim. Elektronik mühendislerinin yüzde %60'i Almanya'da artik yazilim dalinda calisiyorlar. Cünkü en cok bu alanda is var. Hardware artik uzak doguya kaydi. Elektr. mühendislerinin artik olmazsa olmazi...
  9. S

Sorunuzu anlayamadim ! Cap ne demek ?

Sorunuzu anlayamadim ! Cap ne demek ?
  10. S

Mobil AR Oyun Geliştirme

Mehaba Altay. Artik hangi teknik dali okursan oku programa dili bilmeden olmuyor. Teknik bir dal okudugun icin sana C, C++ ve C# ögrenmeni tavsiye ederim. C ile C# arasinda cok fark var. En yeni iki programlama dili olan Java ve C# arasinda benzerlikler var. Eskiden yeniye: C, C++, Java, C#...
  11. S

Elektrik Elektronik Mühendisliğini Tercih Etmeli Miyim?

Bence iyi bir secim olur. Hatta programlamayi gelistirsen dahada iyi olur. Elektronik müh. artik programlama bilmek zorunda zaten. Basarilar.
  12. S

Yazılıma Nasıl Başlanır

Elektronik/Gömülü sistemler üzerinde meslek hayatimi ilerde devam ettirmek istiyorum dersen: C, C++ ögren. Genel yazilim ögreneyim dersen: C# ve Java öneririm.
  13. S

Elektrik Elektronik Mühendisinin Bilmesi Gereken Programlar

C, FPGA ya da Matlab sorulari söyle olabilir: Bu konuda hangi kitaplari okudunuz ? Simdiye Kadar hangi C/FPGA/Matlab programini yazdiniz ? Bu konuda ne kadar tecrübeniz var ? ... ... ... 1550266999 C sorulari söyle olabilir: Bu konuda hangi kitaplari okudunuz ? Simdiye Kadar hanci C...
  14. S

Yeni gördüm soruyu. Hayir o konularda bilgim yok.

Yeni gördüm soruyu. Hayir o konularda bilgim yok.
  15. S

Selam engineer06. Önceki yazimda bu konuya deginmistim. Burdan okuyabilirsin: İş Görüşmesi Soruları ve Cevapları
  16. S

Elektrik ve Elektronik Mühendisliği ve MATLAB

Simulasyon, matematiksel hesaplama (mesela FFT),...alanlarinda kullaniliyor. Yani daha cok ARGE'de kullanilan bir program.
  17. S

Teknik bölümde kalirsan (mesela gömülü sistemler): C, C++ ögren Her alanda calismak istersen (genel yazilim)): C# ve Java ögren
  18. S

Mekatronik Mühendisi Hangi Programları Bilmeli

Merhaba Eray b. Elektronik, Mekatronik ve bunun gibi dallari okudugunda artik yazilim ögrenmek zorundasin. Bu dünyanin heryerinde ayni. Eger teknik yazilimda kalirsan (gömülü sistemler): C ve C++ ögrenmeni öneririm. Genel yazilim yoluna gidersen: Java ve C# öneririm. Selamlar.
  19. S

Makine Mühendisliği tüm derslerden kaldım! ☹️

Merhaba. Hayat herseye ragmen güzel ve devam etmek zorunda :). Ümitsizlige kapilma. Saglik olsun, gerisi olur zamanla. Daha cok gencssin. Birkac sene kaybetsen ne olur ki ? Hicbirsey olmaz. Bak benim oglum 22 yasinda Almanya'da ücüncü dala basladi, yani ilk iki dali birakti. Toplamda üc sene...
  20. S

elektromıknatıs

Google'a bunu yazarsan "levitation with magnets" bircok vidyo bulursun. How does Magnetic Levitation work? |
Yukarı Alt