Arama Sonuçları

1. Kemal Okur

Selçuk Üniversitesi - Teknoloji Fakültesi Hakkında Yorumlar

mtok'lar hakkında hazır açık olan konular: https://www.muhendisbeyinler.net/for...n-olunca-is-bulmada-sikinti-yasarmi-mtok.526/ https://www.muhendisbeyinler.net/for...kultesinin-kotu-yanlari-var-mi.165/#post-1583 Mtoklar hakkinda? mtok hakkında bilgi sahibi olduktan sonra kendiniz...
  2. Kemal Okur

Elektrik Elektronik Mühendisliği Soru Çözümleri. Yardım!!!

soruları bizimle paylaşmanız mümkünse elimizden geleni yapmaya çalışırız.
  3. Kemal Okur

Mühendisler için film önerileri

-3 aptal -Pk -Forrest Gump -Yıldızlar Arası (Interstellar) -Matrix -Arrival -Evrim (transcendence) -Tanrıyı Oynayanlar (Something the lord made) -Can Dostum -Ex-Machina -Ironman
  4. Kemal Okur

Final sınavı kadar önemli yardıım:)

Merhaba, Güneş takip sistemini dosyasını ekte bulabilirsiniz.
  5. Kemal Okur

Jeotermal Enerji Projesi İçin Yardım

Merhaba arkadaşlar, Üniversitede eğitimini almakta olduğum Yenilenebilir Enerji Kaynakları dersi için jeotermal enerji konusunda bir sunum hazırlıyorum. Ancak hocamız bizden bir proje bulmamızı ve mümkünse bu projenin özgün bir proje olmasını istedi aklınızda herhangi bir proje var mı? Proje...
  6. Kemal Okur

Hangi Fakülte

mtok'lar hakkında hazır açık olan konular: https://www.muhendisbeyinler.net/for...n-olunca-is-bulmada-sikinti-yasarmi-mtok.526/ https://www.muhendisbeyinler.net/for...kultesinin-kotu-yanlari-var-mi.165/#post-1583 Mtoklar hakkinda?
  7. Kemal Okur

PROJE İÇİN YARDIM

Merhaba @Eminuzun. Projeniz hangi ders için olacak ve kapsayacağı konular nelerdir. Biraz daha bilgi verirseniz yardımcı olmaya çalışalım.
  8. Kemal Okur

Abilerim Ablalarım 9.SINIFIM Tavsiye PC MÜHENDİSLİĞİ

Merhaba @MuallimMuallim 1) Amacını programlama yapmaksa yazılım mühendisliğini düşünmeni tavsiye ederim. 2) Oyun hilesi yazmanın da ötesinde daha büyük düşün. 3) Mühendislik okumak istiyorsan hangi alan olursa olsun matematiğinin iyi olması lazım en kötü MF-4'te 250 300 puan almalısın. 4)...
  9. Kemal Okur

Proje önerisi yapabilir misiniz?

Aklınızda ufak bir şey varsa yardımcı olmaya çalışabilirim. Programlama olsun mu için de yoksa programlama olmadan mı bir proje istiyorsun? Yapmak istediğin proje okuduğun bölümle alakalı olmalı mı?
  10. Kemal Okur

Enerji Sistemleri Mühendisliği mi Mekatronik Mühendisliği mi?

Kişisel olarak görüşüm mekatronik mühendisliğinden yana şuan piyasanın robotlaşma yada otomasyon temeline kurulmasına bakacak olursak mekatronik mühendisliği daha yakın bir karar gibi. Enerji sistemi mühendisliğine taş atamam elbette ama Türkiye'de alternatif enerji sistemlerinin yayılma hızı...
  11. Kemal Okur

2 yıllık Alternatif Enerji Kaynakları Teknolojisi okuyorum Dgs ile hangi bölümü tercih edeyim?

Enerji sistemleri mühendisliğinin alanınıza daha yakın olduğunu düşünüyorum. Araştırdınız mı?
  12. Kemal Okur

Pleksiglas

Ben olsam rezistans ile ısıtır adım adım şekillendirirdim. çok düzgün bir silindir olmaz ancak yinede işinizi görür.
  13. Kemal Okur

Yağmur ve kar suyunu depolamak (yeni proje)

Merhaba @Eyup.klarslan Sizin bahsettiğiniz projeyi doğa ana en güzel şekilde zaten gerçekleştirmekte yağan yağmur ve kar toprağa karışarak önce bitkileri besliyor ardından artan su toprakta en güzel şekilde fitre edilerek kanallara düşüyor kanallarda bir noktadan patlak vererek bizlerin hali...
  14. Kemal Okur

M.T.O.K

Çok çok müthiş değil yani bir odtü yada bir yıldız teknik kalitesi bekleyemezsin ancak mühendislik alanında Türkiye'nin önde gelen üniversiteleri arasında olduğunu söyleyebilirim Fırat üniversitesinin benim gözümde tek kötü yanı mevkisi insanlar doğuda olduğu için burun kıvırıyorlar. Ancak bu...
  15. Kemal Okur

otomotiv Mühendisliği mi , isletme muhendisligi mi yoksa endustriyel tasarim mühendisliği mii??

@Selda Sağlamtaş' ın belirmiş olduğu linkten anladığım kadarıyla endistriyel tasarım mühendisliği bir nevi teknik sanatkar yetiştirmekte insanlarında herşeyden önce dış tasarıma önem verdiğini düşünürsek güzel bir bölüm olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca bir bayan içinde okunması gayet güzel bir...
  16. Kemal Okur

Pleksiglas

@Maken Nasıl bir şekil vermek istiyorsunuz? Bükme işlemi yapacaksanız ısıtma yöntemini kullanmalısınız ancak kesme işlemi yapacaksanız kıl testere işinizi rahatlıkla görecektir.
  17. Kemal Okur

M.T.O.K

Fırat Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği kardeşim
  18. Kemal Okur

M.T.O.K

Merhaba, Kardeşim ben bu sene metoktan mezun olacağım ve hiç bir kötü yanını görmedim aksine daha faydalı buldum neden diyebilirsin. Mühendislik fakültesinde sadece 2. ve 3. sınıfın yazlarında 24 günlük staj imkanı bulunmakta ancak mtokta ekstra olarak 4. sınıfta 4 aya yakın 14 haftalık bir iş...
  19. Kemal Okur

Pleksiglas

Plaksiglass satışı yapan internet üzerinde pek çok firma var ancak elden almak istiyorum diyorsanız reklam şirketleri ile konuşmanızı tavsiye edebilirim. Reklam şirketlerinin atölyelerinde bulunuyor bu tarz malzemeler ancak belirtmekte fayda var internetten alacağınızdan daha tuzlu bir fiyatla...
  20. Kemal Okur

TÜBİTAK projeyi kabul etmemişti! Sonra ne oldu..

Tübitak'a da kayyum atanması gerekiyor sanırım resmen başındaki kişiler vatan haini :D
Yukarı Alt