Arama Sonuçları

1. Kemal Okur

Gazi universitesi vs Anadolu universitesi

Merhaba, Üniversite hayatını doruklarda yaşayayım hem okulun iyi olsun hemde hayatım harika olsun diyorsan kesinlikle eskişehir. Ancak evde yemek hazır yatak hazır ütü derdi bulaşık çamaşır derdim olmaz kafam rahat olur okulumda iyi olur diyorsan gazi git ancak ben herzaman kişinin evinden...
  2. Kemal Okur

Mühendislik bölümü mezunundan tercih için öneriler

evet tavsiye ettiğim mühendislik dallarından birisi :)
  3. Kemal Okur

Elektrik fizik ya da uçak mühendisliği

@Muhammetssrn Üniversiteler artık eskisi kadar önemli değil. Tabi ki istisnai durumlar mevcut ama genel anlamda kimse hangi okulda okudunuz kaç ortalama ile mezun oldunuz falan ilgilenmez. Konya uçak mühendisliği gayet güzel bir tercih olabilir. Makine seviyorum diyorsunuz mesela uçak...
  4. Kemal Okur

Mühendislik bölümü mezunundan tercih için öneriler

@Rojhatt özellerin halini arkadaşımız güzel özetlemiş :)
  5. Kemal Okur

Hangi üniversitenin hangi bölümünü seçmeliyim?

@Johnathan Biyosistem Mühendisliği Bölümü; “Arazi ve Su Kaynakları”, “Tarımsal Enerji Sistemleri”, “Tarımsal Makine Sistemleri” ve “Tarımsal Yapılar” Anabilim Dalları olmak üzere toplam 4 anabilim dalı ile kurulmuştur. (***) Metalurji malzeme mühendisliği...
  6. Kemal Okur

@Johnathan memnuniyet anketine baktığımda baya iyi bir dereceye sahip
  7. Kemal Okur

Merhaba, Dostum bizden imkansızı yapmamızı istemişsin 6 farklı mühendislik dalını Türkiye'de ki üniversitelere göre sıralamak cidden çok zor :D Şöyle yapalım sen gerçekten hangi mühendisliği okumak istediğine ve o bölümlere puanın ile hangi ünilere gidebiliyor muşsun bak sonra tekrardan...
  8. Kemal Okur

Biyomühendislik Hakkında Yorumlar

Arkadaşımızında dediği gibi Türkiye'de biyomühendislik sıkıntılı olan bir bölüm. Bunun yerine biyomedikal cihazlar mühendisliği okumanız daha karlı olacaktır. Tabi eem gibi seçeneklerde önünüzde var ancak Türkiye'nin yüksek teknolojiler üretip satmayan bir ülke olmadığını unutmayın...
  9. Kemal Okur

Elektrik fizik ya da uçak mühendisliği

Uçak benim herzaman favorim olmuştur size kişisel tavsiyem uçak okumanız ancak mezun olduktan sonra prosedürler de bir okadar zor ancak piyasanın bu bölüme açlığı da var bilginiz olsun. EE ve Makineye gelince okunacak bölümler tabi ki merakınız varsa siz şimdi makine okuyup mezun olunca güzel...
  10. Kemal Okur

Üniversite Bölümlerine Göre İşsizlik Oranları

@Oğuzhan Mallı 'ya katılıyorum :)
  11. Kemal Okur

Atatürk Üni - Düzce Üni Bilgisayar Mühendisligi ?

Merhaba, Ben yazacak olsam düzce yazarım dediğiniz gibi batıda nerede ikamet ettiğinizi bilmiyorum çok yakın olmayan çokta uzak olmayan bir tercih yapın tabi okulun kalitesi de önemli ancak tahminime göre aralarında çok büyük farklar yoktur. Düzce de ayrıca öyle barlar discolar bekleyin 1999...
  12. Kemal Okur

dumlupınar üniversitesi 2. öğretim mi, süleyman demirel üniversitesi 2. öğretim mi?

Merhaba, SDÜ>Atatürk>Dumlupınar (kişisel görüşüm tabi bir kaynağa göre konuşmuyorum :D )
  13. Kemal Okur

Bazı nasıl yapılır konuları açılması gerek.

Konu başlıkları içi dolduğu sürece güzeldir ve bunları güzelleştirmek bizim kadar siz üyelerimizin de görevi ;)
  14. Kemal Okur

Makine Mühendisliği mi Gıda Mühendisliği mi?

Merhaba, Aklınız ve gönlünüz arasında ki çatışmanın nedenini öğrene bilirmiyiz. :D
  15. Kemal Okur

Bilgisayar Bilimleri mi İmalat Mühendisliği mi?

Matematiğiniz iyimi seviyormusunuz. Matematiği gerçekten seviyorsanız size önerim sevdiğiniz ve bildiğiniz yoldan gidin. İmalat mühendisliğini bende tam anlamıyla bilmiyorum ama az çok tahmin edebiliyorum. Biraz bölümü araştırın bakın gerçekten seveceğiniz bir bölüm mü ve iş imkanlarına bakın...
  16. Kemal Okur

Sağlık mı Mühendislik mi?

Merhabalar, Öncelikle mühendislik konularındaki endişeleriniz haklı endişeler ancak bunları aşmak yine bizlerin elinde öncelikle; 1. engel ingilizce dil olmadan maalesef bir çok firma tarafından red yiyebilirsiniz. Ki bende halen ingilizcemi geliştirmeye çalışıyorum yurtdışına çıkma hedefim...
  17. Kemal Okur

Selçuklu üniversitesi mühendis beyinler kulübü

selçuk üniversitesinden bir başvuru bulunmamaktadır bilginiz dahilinde bulunsun
  18. Kemal Okur

Kusursuz bir Savaş robotu

Merhabalar, Konuya başlama şekliniz çok hoşuma gitmedi burada herkesin fikri ve düşüncesi önemlidir siz bu düşünce için yıllarınızı vermişseniz hiç kimsenin fikriniz için bu ne böyle bişey mi olur diyerek yıllara hakaret edemez bunu unutmayın. ;) Konunuza gelince gayet güzel bir düşünce...
  19. Kemal Okur

Türkiye'de Mühendis Olmak

Merhabalar, Ülkemizde herhangi bir alanda ülkemize katkı sağlamak gerçekten ama gerçekten çok zor özellikle yetkili insanlar işlerinde yetkin değilken. Bazı üniversiteler hariç üniversitelerin %90 nında yüksek egoya sahip profesörler ile karşılaşacaksın bu yüzden üniversite yardımı ile bişey...
  20. Kemal Okur

merhaba, Aslında özellikle önerebileceğim bir firma yok maalesef kendiniz çabalamanız ve bir...

merhaba, Aslında özellikle önerebileceğim bir firma yok maalesef kendiniz çabalamanız ve bir firma ile iletişime geçerek şimdiden bir söz almalısınız. Yaşadığınız şehirde fabrikalardan birince çalışan bir tanıdığınız varsa işlemler çok daha kolay oluyor.
Yukarı Alt