Arama Sonuçları

1. Kemal Okur

muhasebe

Bilmiyorum maalesef kim daha çok para alır ama şunu sakın unutma seveceğin mesleği yap sonrasında lanet olsun keşke mühendis olsaydım yada keşke muhasebeci olsaydım dersen her şey için çok geç olur.
  2. Kemal Okur

Manyetik Kalkan

Maalesef çok detaylı bir araştırma yapmadım maalesef ancak kurşun plakaların sadece radyo sinyallerini kestiğini biliyorum manyetik dalgalara etki etmez bence
  3. Kemal Okur

Manyetik Kalkan

Fiziksel olarak bir kutbu iptal etmeniz imkansızdır. ancak yön değiştirebilirsiniz. Sorunuz üzerine biraz araştırdım magnetic shield olarak geçiyor anladığım kadarıyla. MuMetal adında bir metal sayesinde mıknatısın manyetik etkini büyük oranda düşürüyor ama onunda bir sınırı varmış yani eğer...
  4. Kemal Okur

Enerji'nin Verim'e Dönüşümü

Kaynağın Türkçe olarak düzeltmesini yapabilirseniz çok daha verimli olacaktır. Teşekkür ederiz.
  5. Kemal Okur

Tesla Bobini

ark üretmesini istiyor ve düşük voltajla çalışmasını istiyorsanız bu imkansız maalesef. Ark alabilmeniz için elektriğin hava direncini yenmesi gerekiyor ve bunu 1000 volttan fazla gerilim ile elde edebilirsiniz.
  6. Kemal Okur

LabVIEW programına gereken önem veriliyor mu?

Anladım teşekkür ederim araştırmalarımı yaparım :)
  7. Kemal Okur

LabVIEW programına gereken önem veriliyor mu?

Sanırım verilmiyor mekatronik mühendisliği öğrencisiyim ama bu programdan haberim olmadı maalesef program hakkında bilgi vermeniz mümkün müdür?
  8. Kemal Okur

robot projesi

@BySystem arkadaşımıza önerdiğim projeyi sana da önerebilirim akıllı ev projesi bluetooth modülle telefondan kontrol yaparsın hatta istersen ses komut bile ekleyebilirsin. yapım aşamaları daha önceden bahsettiğim instructables sitesinde bu konu ile alakalı pek çok örnek bulabilirsin.
  9. Kemal Okur

Proje Fikri Olan Bana Yardımcı Olabilecek Varmi

@VEZİR_VEZİR arkadaşımızın fikrinden yola çıkarak akıllı ev yapabilirsiniz sadece perdeleri kapsayan değil ev elektriğini, suyunu, doğalgazını ve kapıları kontrol edebilecek bir akıllı ev simüle edebilirsiniz. Hem var olan hemde yeni olan birşey aslında szi nekadar detaylandırırsanız okadar...
  10. Kemal Okur

Fizik

@nowgameover kardeşim öyle bir sormuşsun ki kendimi google gibi hissettim :D Biraz daha açıklayıcı olursan sevinirim sadece başarısını mı istiyorsunuz?
  11. Kemal Okur

robot projesi

arduino üzerinde gerekli korumaları ve besleme bağlantıları bulunduran, dili diğerlerine nazaran daha kolay olan ve farklı kompanentler kullanılarak çok farklı projeler yapabileceğiniz bir geliştirme kartıdır. Proje yapmaya yada elektronik devre tasarımına yeni başlayanlar için biçilmiş...
  12. Kemal Okur

Sismograf nasil yapilir

İlgi alanım olmadığımdan pek anlamıyorum ancak aşağıda linkini verdiğim sitede ingilizce olarak sismografı aratınca pek çok sonuç çıkıyor dilerseniz bir inceleyin. Link: instructables.com/howto/seismograph/ Not: Forum kuralları gereğince doğrudan link yönlendirmesi yapılmadığından linki düz...
  13. Kemal Okur

Arduino

Arduino geliştirme kartı olarak üretiliyor yani onu aldığınız bir elektronik malzemenin içinde bulmanız imkansıza yakın gibi düşünüyorum. Ancak arduinoyu elektronik ürün satan mağazalardan uygun fiyatlara temin edebilirsiniz.
  14. Kemal Okur

hahah teşekkür ederim :D
  15. Kemal Okur

Merhaba @BySystem, Sizden nasıl proje istediklerini detaylı şekilde aktarırsanız daha iyi yardımcı olabiliriz. Sizden bir yenilik yani var olmayan bir şey yada var olan bir ürüne ekstra özellikler katmanızı mı istiyorlar yoksa var olan bir ürünü kopyalayıp kendi emeğinizle öğrenerek o ürünü...
  16. Kemal Okur

tarım makinalarına patent alımı

Yaptığınız yada yapmayı düşündüğünüz tarım ürünün birebir emsali yoksa yada aynı adı taşımıyorsa patent almanız mümkün ancak unutmayın ki patent maliyetli bir uygulama. 6 bin lira civarında bir ücret karşıığında sizin fikrinizi yada cihazınızı 1 yıllığına sizin adınıza patent korumasına...
  17. Kemal Okur

Makine Mühendisliği Staj Yerleri

@Maksut İnce kardeşim sakarya, kocaeli ve bursa gibi illerin organize sanayi bölgeleridne bulunan firmaları araştırmanı önerebilirim genelde çok büyük olmayan firmalardır ama iş öğrenebileceğin firmalardır aynı zamanda. Eğer marka haline gelmiş bir firmada staj yapmak istemiyorsan bunlara...
  18. Kemal Okur

Robot Yapımı

Aşağıda linkini verdiğim siteden pek çok projeye ulaşabilirsiniz. İngilizce bir kaynaktır ama çok fazla sorun teşkil edeceğin düşünmüyorum. yapmak istediğiniz pek çok projeyi de burada rahatlıkla bulabilirsiniz. link: instructables.com Not: Forum kuralları gereğince doğrudan link vermiyoruz...
  19. Kemal Okur

Üniversite Seçiminde Zorlanıyorum

@Hellsing kardeşim benim osmangazide okuyan arkadaşım mevcut uygun olduğum bir zaman onunla irtibata geçebilirsen ders içerikleri hakkında kendisine danışabilirim.
  20. Kemal Okur

Üniversite Seçiminde Zorlanıyorum

Ben eskişehir taraflarında oturuyorum üniversite öğrencisi olmak için biçilmiş kaftan diyebilirim eskişehir için. Hem yaşam standartları bakımından gayet uygun hemde bir üniversite öğrencisinin üniversite hayatını yaşayabileceği bir şehir. Tabi birde bonus olarak üniversitelerinin Türkiye...
Yukarı Alt