Arama Sonuçları

1. Kemal Okur

Endüstrinin Gücü PLC

Merhaba @Yusufgayir PLC örenmek istiyorsanız intenet üzerinden siemens s7-1200 modelinin eğitim kitaplarını alarak kendini geliştirebilirsiniz. Herhangi bir plc simülatörüne ihtiyaç duymadan program sayesinde yazılımlarınızı denetleyebilirsiniz. Sanırım program siemens simatic ti bunu anlatan...
  2. Kemal Okur

Mühendis Beyinler Öğrenci Kulüpleri Tüzüğü

Teşekkür ederiz @szgncvs. Elimdeki örnek tüzüklerden kaliteli bir tüzük çıkartmaya çalışacağım bu gönderdiğiniz tüzüğünde yararı olacaktır.
  3. Kemal Okur

Alan seçimi

@mechkaku çıkabiliyorsan erasmus yap benim bir arkadaşım erasmusla yurtdışına çıktığı sırada bir firma ayarladı Erasmus bittikten sonra stajını da yaptı. Bu tarz fırsatları kullanarak bir şeyler yapabilirsiniz.
  4. Kemal Okur

Alan seçimi

benim kişisel tercihim automotive yönünde olurdu.
  5. Kemal Okur

Daha Önce Yapılmayan Bir proje

Ciddi olunmayacak bir durum değil @BenKisacaSD gayet güzel bir okadarda yaygın bir proje aslında arkadaş biraz daha spesifik bir konu istiyor anladığım kadarıyla.
  6. Kemal Okur

Mesafe bazlı yolkart ücretlendirme sistemi

Sistemin bu şekilde olması zorunlu mu peki? Örneğin duraklar arası geçen süre genel olarak sabittir. Yolcu araca bindiğinde en az para kesilip durak başı inmediğinde para kesilmesi işlem hızı ve kolaylığını arttırmış olmaz mı? Örnek vermek gerekirse dediğiniz gibi 10 durak olsun duraklar...
  7. Kemal Okur

Arkadaşlar merhaba, Şu sıralar stajımın bitimiyle, sınavlarımla ve firmada ki projelerimle uğraştığımdan pek zaman ayıramıyorum. Arkadaşlarımızın gönderdiği tüm tüzükler şuanda elimde pek çoğunu da inceledim. Uygun bir zaman yakaladığım vakit yine örnek bir tüzük oluşturarak sizlerin onayına...
  8. Kemal Okur

Piri Reis Üniversitesi Mühendis Beyinler Kulübü

Örnek kulüp tüzüğünün geliştirilmesi adına sabit konu mevcuttur oradan düşüncelerinizi beyan edebilirsiniz. Link: https://www.muhendisbeyinler.net/forum/konu/muhendis-beyinler-ogrenci-kulupleri-tuzugu.1478/
  9. Kemal Okur

Çukurova üniversitesi mühendis beyinler kulübü

Örnek kulüp tüzüğünün geliştirilmesi adına sabit konu mevcuttur oradan düşüncelerinizi beyan edebilirsiniz. Link: https://www.muhendisbeyinler.net/forum/konu/muhendis-beyinler-ogrenci-kulupleri-tuzugu.1478/
  10. Kemal Okur

Celal Bayar Üniversitesi Mühendis Beyinler Kulübü

https://www.muhendisbeyinler.net/forum/konu/muhendis-beyinler-ogrenci-kulupleri-tuzugu.1478/ Kulüp tüzüğünün gelişimi için ayrı konu açılmıştır düşüncelerinizi oradan da belirtebilirsiniz.
  11. Kemal Okur

Fırat Üniversitesi Mühendis Beyinler Kulübü

https://www.muhendisbeyinler.net/forum/konu/muhendis-beyinler-ogrenci-kulupleri-tuzugu.1478/ Kulüp tüzüğünün geliştirilmesi için ayrı bir konu açılmıştır düşüncelerinizi oradan bildiriniz.
  12. Kemal Okur

ı maddesi olarak kulüp amacı bölmesine eklenmiştir. Uygunluğunu kontrol edebilir misiniz?
  13. Kemal Okur

Bahsettiğiniz maddeler tüzüğe eklenmiştir. Bkz. Kulüp amacı madde h, Kulüp etkinlikleri madde f,
  14. Kemal Okur

Merhaba, Elimde örnek bir tüzük var arkadaşlar bu tüzüğü inceleyerek tüzüğün içeriğindeki kısımları mühendis beyinler misyonuna göre yorumlayarak burada belirtirseniz daha net adımlar atmaya başlayabiliriz. Örnek tüzük ektedir
  15. Kemal Okur

Türk Eğitim Sistemi

Her zaman diyorum demeye de devam edeceğim hiç bir öğretmen arkadaşımız alınmasın gücenmesin şuanda önüne gelen öğretmen olabilir. Sadece ÖSYM için yeteri kadar puan yapması gerekiyor. Baktık mı onun öğretmen olması için yeterliliği var mı vicdanı, öğretme yeteneği, çocuk ve insan sevgisi...
  16. Kemal Okur

Merhaba @[8193:@azizcls] tabiki elimden gelen yardımı yapmaya çalışırım...

Merhaba @[8193:@azizcls] tabiki elimden gelen yardımı yapmaya çalışırım. www.facebook.com/kml1166 Adresinden bana bireysel olarak ulaşabilirsin.
  17. Kemal Okur

Misyon ve Vizyon

acele etmemize gerek yok anladığım kadarıyla 2. dönem bu konuya ağırlık vererek gerçekten mühendis beyinler farkını ortaya koyarsak harika işler olur zamanımızın olması düşünmek ve mükelleştirmek için bir şans bana sorarsanız
  18. Kemal Okur

Üniversite Kulüpleri ve MB Dergisi

@azizcls Fırat Üniverisitesi Mekatronik Mühendisliğinde okuyorum bende fırat üniversitesinde böyle bir kulüp kurmaya kararlıysan bireysel olarak yardım edebilirim sana.
  19. Kemal Okur

Misyon ve Vizyon

Merhaba, Arkadaşlar kulüp için bize bir misyon ve vizyon lazım nasıl bir kulüp istediğinizi bildirirseniz ortak bir şekilde özel ve özgün bir misyon, vizyon oluşturabiliriz. Benim düşündüğüm kulüp yapısı teorik ve teknik anlamda mühendislerin gelmesine destek sağlayacak bir kulüp olacak bunu...
  20. Kemal Okur

Üniversite Kulüpleri ve MB Dergisi

Merhabalar, Konu hakkında ilginizden dolayı çok teşekkür ederiz ancak biliyorsunuz ki bu konu hemen olacak bir mevzu değil düşünmeye değer bir konu olduğunda hem fikiriz sadece üzerinde biraz çalışmalar yapmamız gerekiyor. Konu hakkında detaylı bir açıklamayı sizler ile paylaşacağız.
Yukarı Alt