Arama Sonuçları

1. Y. Hocaoğlu

Otomotiv Mühendisliği Hakkında Yorumlar

Detaylı incelemek lazım kardeşim
  2. Y. Hocaoğlu

Normalde Fabrikada boya proseslerinde önce yüzey temizle yapılır daha sonra 1. kat astar atılır daha sonra 2.kat boya atılır 3.kat vernik atılır ve araç hemen fırına girer.Nerede bu astar astarı normal şartlarda yüzeyden koparamazsın
  3. Y. Hocaoğlu

Baksana zeminde boya öncesi astar bile yok yuhh yani arabanın boyası komple dökülecek proses hatası bu
  4. Y. Hocaoğlu

sakın yılma sağlam bir analizle sana gerekirse sıfır araç alırız öyle bir dünya yok gerekirse basınla kapılarına dayanırız ben fordla 3,5 sene çalıştım ayrıca sadece fazla zamanım yok ama en kısa sürede analiz ederiz aracı sen yasal işlemlerine devam et
  5. Y. Hocaoğlu

Otomobil Beyin Fırtınası

:) evet eşim oda mühendis ikimizde üretimciyiz.
  6. Y. Hocaoğlu

Otomobil Beyin Fırtınası

evet evliyim bana mı sulanacan :) :) :)
  7. Y. Hocaoğlu

Otomobil Beyin Fırtınası

Hayatım teşekkür ederim yorumun için akşamları yemekleri ben yapıyorum ya hani ;) mekatronikçi olarak mutfak bölümüne bir robot tasarlasan diyorum :):):):)
  8. Y. Hocaoğlu

videoyu hafta sonu detaylı analiz edeceğim fabrikaya döşücemiz :) maili sana hazırlarım il maili cevabı sizi en yakın yetkili servise yönlendireceğiz diğecekler.Daha sonra servis sizi davet edecek boya ölçümleri alacak ve kullanıcı hatası dicek pasta yaptırmışsınız cila yaptırmışsınız diyip...
  9. Y. Hocaoğlu

Problemin bir çok nedeni var ben TOYOTA boya prosesinde çalıştım detayları hafta sonu yazacağım şu an işim var.Yardımcı olurum size gerekirse fabrikayla iletişime geçeriz önce bir detaylı analiz yapayım size
  10. Y. Hocaoğlu

Kaizen Nedir?

Kaizen bir yaşam biçimidir... 1558504506 👍
  11. Y. Hocaoğlu

5WHY 5NEDEN Tekniği

“5 neden?” yöntemi belirli bir sorunun altında yatan neden sonuç ilişkilerini araştırmak için kullanılan yinelemeli bir soru sorma tekniği. Teknik Toyota Motor Endüstrilerinin kurucusu ve “Japon Mucitlerin Kralı” olarak tanımlanan Sakichi Toyoda tarafından icat edilmiş. Şimdi sizin de aklınıza...
  12. Y. Hocaoğlu

Genchi Genbutsu yeni Mezunlar Mutlaka Okuyun

Günaydın aslında olması gereken bir durum gelişim için çok önemli problemleri mail telefon vs. gibi durumlarda çözemeyiz bizzat probleme dokunmalı çalışanların yüzlerine bakılmalı ve takım çalışması yapılmalıdır.
  13. Y. Hocaoğlu

Kırık Camlar Teorisi

Kırık Camlar Teorisi
  14. Y. Hocaoğlu

Genchi Genbutsu yeni Mezunlar Mutlaka Okuyun

japon menşeli yönetim stratejisidir. özetle "git" ve "gör" anlamı taşır. "hiçbir durumu kendi gözlerinizle görmeden, masa başından halledemezsiniz, problemi çözmek için önce onu yakinen analiz etmelisiniz, bunun için de ofisten çıkıp problemin ortaya çıktığı yere gitmelisiniz" mantığı ile...
  15. Y. Hocaoğlu

Mezun

Önce alt yapıyı iyi kurgulamalısın unutma bu parayı hayrına vermiyorlar yeni mezunsun bence iyi araştır plan yap bilgi topla derim.
  16. Y. Hocaoğlu

Bitcoin nasıl alırım

Bitcoini unutun derim
  17. Y. Hocaoğlu

Lider Kime Denir

Zeki insanları işe alıp, sonra onlara ne yapacaklarını söylemek bana mantıklı gelmiyor. Biz zeki insanları işe alırız ki, onlar bize ne yapacağımızı söylesinler. "Birisine yardımcı olmak istiyorsanız, ona sorumluluk yükleyip güvendiğinizi hissettirmekten başka çok az şey yapabilirsiniz. "...
Yukarı Alt