Arama Sonuçları

1. Y. Hocaoğlu

bana bu programlar lazım !!

fullprogramlarindir.com/ds-catia-p30-v5-6r2016-full-sp3-32x64bit-indir-ll6.html kurulumunuda youtubeden izle zor bir kurulum haberin olsun
  2. Y. Hocaoğlu

Solidworks 2016 sorun

Çözüm odaklısın ;)
  3. Y. Hocaoğlu

Solidworks Windows 10 Kurulumu - Solidworks 2016

Kadeşim istersen linkini kırıp sana yollayabilirim. Linki yollaman yeterli.
  4. Y. Hocaoğlu

Poka - Yoke Nedir?

Bende tam olarak bunu düşünerek sormuştum soruyu
  5. Y. Hocaoğlu

Poka - Yoke Nedir?

Bende yukarıdaki yorumumda aynılarını yazdım aşkım :) Not: Araçlarda bulunan çocuk kilidi bir poka yokemidir?
  6. Y. Hocaoğlu

Poka - Yoke Nedir?

İyi bir poka yoke kesinlikle aldatılabilir olmamalıdır. O yüzden tüm hata kodları tek tek ele alınmalı ve sistemde tekbir açık kalmamalıdır. Bunun dışında yapılan poka yokeler sadece mutlu olmak içindir. :):)
  7. Y. Hocaoğlu

Mühendis Beyinler Kulübü Başvuru

Ben 14 senedir otomotiv sektöründeyim ve farikamda bu kulübü kurmak istoyorum... Bu güzel çalışmanızdan dolayı sizleri tebrik ederim...
  8. Y. Hocaoğlu

Cep telefonu kan tahlili yapabilecek

Kendinize gelin yapay zeka sadece insanın komutları ile çalışır bu konu ile uzun zamandır araştırma yaptüm data topladım sebep sonuç çıkarttım ve çokg basit olan ve bizlerin abarttıgı tek sonuca vardım bize yakışmayan bir akarın peşindeyiz nedemek yapay zeka mühemdis kısmına yakışıyormu *****...
  9. Y. Hocaoğlu

Lider egoyu bırakmalı ve ülkesi için bilinçli çalışan ülkesini seven vatanını seven ve sürekli...

Lider egoyu bırakmalı ve ülkesi için bilinçli çalışan ülkesini seven vatanını seven ve sürekli kaizen hedefi olan bireyler hedeflemelidir...
  10. Y. Hocaoğlu

Sabah Sabah gene cinnet saati Ne yapacak şu Patronları anlamadım gitti :) :)

Sabah Sabah gene cinnet saati Ne yapacak şu Patronları anlamadım gitti :) :)
  11. Y. Hocaoğlu

Ufak Bir Ders...

12. Y. Hocaoğlu

Otomotiv sektöründe aranan nitelikler

Yarın saat 13:00 da musaitim kardeşim.
  13. Y. Hocaoğlu

Poka - Yoke Nedir?

İnsan gücü ve eli değen her noktada hata kaça bilir. İşte bu yüzden POKA _ YOKE...;)
  14. Y. Hocaoğlu

Jidoka

Problem çıktığında kesinlikle makine durmalıdır. Yoksa kaliteci gelecek üretimci gelecek vardiya amiri gelecek vay anam vay parçalar çoktan hurda oldu bile.:D:D:D:D
  15. Y. Hocaoğlu

Otomobil Beyin Fırtınası

Bu yüzden üretilen her ne olursa olsun önemle üretmeli ve takip etmeliyiz.
  16. Y. Hocaoğlu

5S mühendislik dersi ;)

5S uygulamayan şirketler hiç bir zaman kurumsal olamazlar...
  17. Y. Hocaoğlu

Kobetsu Kaizen Nedir?

Kaizenden zevk alma zamanı kobetsu kaizen' dir.
  18. Y. Hocaoğlu

Kaliteli insan yukarı doğru, kalitesiz insan ise aşağı doğru gelişir.

Kaliteli insan yukarı doğru, kalitesiz insan ise aşağı doğru gelişir.
  19. Y. Hocaoğlu

Motor Seçimi

Benden tavsiye yükün fazla 2 ton'u hafife almayın kesinlikle iş güvenliğine dikkat edin. Ne kaldıracağını nerede kullanacağını amacını yazar isen destek verebilirim. İş güvenliğine mutlaka dikkat !!!
  20. Y. Hocaoğlu

Otomotiv sektöründe aranan nitelikler

Merhaba Ben 14 senedir Otomotiv sektöründeyim. Tecrübelerime dayanarak sana bir kaç tavsiyede bulunabilirim. Öncelikle ilk fabrikam TOYOTA Tüm yalın üretim teknikleri bende mevcut. Otomotiv sektörü tamamen zamanla yarışan bir sektör. Bölümün gereği üretim mühendisliği gözüküyor. Tüm yalın...
Yukarı Alt