Arama Sonuçları

1. Y. Hocaoğlu

Saklı Seçilmişler Siz Onları Değil, Onlar Sizi Seçti ( Yazar Soner Yalçın )

KIRMIZI KEDİ YAYINEVİ Bir film düşün. İlk sahne sıradan bir olayla başlar. Film ilerledikçe gelişmelere inanamazsın. Dehşete kapılırsın. Film biter. Etkisinden kurtulamazsın. Korkarsın. Bu kitabın yazım sürecinde ben bunları yaşadım. İlk sahne: Altı yıl önceydi. Medyaya her cümlesi yalan olan...
  2. Y. Hocaoğlu

Beyaz Zambaklar Ülkesinde ( Şiddetle Tavsiye Mutalaka Okumalısınız )

Beyaz Zambaklar Ülkesinde, Mustafa Kemal Atatürk zamanında Türkçeye ilk kez çevrildi. Atatürk, kitabı okuduğunda bu destansı başarıya tek kelimeyle hayran olmuştu. Derhal kitabın ülkedeki okulların, özellikle askeri okulların müfredatına dahil edilmesini emretti. Türk askerleri ülkelerindeki...
  3. Y. Hocaoğlu

İSTANBUL SEÇİMİNİ KİM KAZANIR ? ( Anket )

İstanbul seçimini kim kazanır ? 1559272878 :cool::cool::cool::cool::cool:
  4. Y. Hocaoğlu

AutoCAD nereden indirebilirim?

Konuyu neden yanlış anladığınızı anlamış değilim bence auto cad linki yerine iş ihtiyacınızı belirtseniz bizler sizlere yardımcı olmaya çalışırız.Ankara kısmında ben yardımcı olabilirim mesela.İnanıyorum ki diğer şehirdeki ve bu siteye gönül veren arkadaşlarımızda size yardımcı olmaya...
  5. Y. Hocaoğlu

İşsiz olmanız kaçak yazılım talebinde bulumacağınız anlamına gelmez burası ciddi bir form sitesi lütfen dikkat ediniz.
  6. Y. Hocaoğlu

Auto cad ücretli bir program lütfen bu tarz paylaşımları kimseden istemeyiniz kişiler zarar görebilir.
  7. Y. Hocaoğlu

Atatürk ve Kayıp Kıta Mu (Şiddetle Tavsiye) Atatürk'ün Bu Yönünü Hiç Bilmiyorsunuz...

Kitap Adı: Atatürk ve Kayıp Kıta Mu Yorum: Harika bir kitap ATATÜRK'ün bu yönünü hiç bilmediniz. Her şey 1930’lu yıllarda Atatürk’ün ileri sürdüğü Türk Tarih Tezi’yle başladı. Atatürk, 1932’den sonra Türk Tarih Tezi’nin kayıp parçasının peşine düştü. Türklerin Orta Asya’dan önceki ilk...
  8. Y. Hocaoğlu

Kozmos Evrenin ve Yaşamın Sırları / Carl Sagan

@ordinaryustudent @birx @Tolga Can @SinanUSA @Oğuzhan Mallı HER GÜN Küçücük çocuklar öldürülüyor,kadınlara ve çocuklara tecavüz ediliyor,savaşlarda insanlar öldürülüyor, Afrika da her gün yüzlerce insan açlıktan ve susuzluktan ölüyor,dünyanın yarısı zengin yarısı fakir,hergün hayvanlar...
  9. Y. Hocaoğlu

@Tolga Can Teşekkür ederim dostum bende senin gibi düşünüyorum hayatı anlamak için nefesim yettiğince herşeyi okumak istiyorum.Kısa ömrümüzde daha çok yolumuz var. Evren avucunda kitabınıda şiddetle tavsiye ederim bugün yeni bitirdim ve çook etkileyici.
  10. Y. Hocaoğlu

Muhendislik tecrubesi

Yalın üretimi mutlaka öğrenmelisin detay bulamazsan benimle iletişime geçebilirsin
  11. Y. Hocaoğlu

Mühendisler için film önerileri

Gravity harika bir film
  12. Y. Hocaoğlu

imalat sektörü

Kesinlikle ilk önce yalın üretimi öğren.Daha sonra problem çözme tekniklerini öğre.Takım çalışmasını öğren.Anormal durum ve kriz yönetimini öğren ve doğru otomotive gir Ford Toyota Renault Honda vs gibi detay istersen telden görüşürüz
  13. Y. Hocaoğlu

@SinanUSA @ordinaryustudent @birx Görüyorsunuz değilmi yazık bizim gibi gençlere en ufak birşeyde konu dışına çıkıp herşeyi amacı dışına çıkarıyoruz.Arkdaşlar konu kitap paylaşımı kitaaaap.17 senedir Mühendislik yapıyorum hep aynı konulardayız sen ne dedin sen ne yaptın bana mı dedin falan filan...
  14. Y. Hocaoğlu

@birx Düşüncelerinize sayğımız var lütfen uslubu koruyalım kitabı okumak zorunda değilsiniz.Konu müslümanlığa veya dine gelince biz bu konularda şunu düşünüyoruz kim ne yaşarsa kendine yaşar.Konu bilim olunca önünde sayğıyla eğiliriz.
  15. Y. Hocaoğlu

Incognito Beynin Gizli Hayatı (Mutlaka Okuyun)

Kitap Adı: Incognito Beynin Gizli Hayatı Yorum: Hiç bilmediğiniz örneklerle beslenmiş tek solukta okuyacağınız bir kitap 2 günde bitirdim.Arşivlik baş ucu kitabım. 'Kendimizle aramızdaki fark, bir başkasıyla aramızdaki fark kadar büyüktür.' Montaigne Siz daha tehlikeyi algılamadan, ayağınızı...
  16. Y. Hocaoğlu

@birx Söylediğiniz yazarı araştırdım.Öneriniz için teşekkür ederim.Kitapyurdu alış veriş listeme ekledim.👏👍
  17. Y. Hocaoğlu

:cool::cool:Özenle seçilmiş ve araştırılmış KİTAP tavsiye bölümümüze bekleriz.:cool::cool:

:cool::cool:Özenle seçilmiş ve araştırılmış KİTAP tavsiye bölümümüze bekleriz.:cool::cool:
  18. Y. Hocaoğlu

Kitap Adın: Kozmos Evrenin ve Yaşamın Sırları Uzat bilim ve birazda Quantum isteyenler için dünyanın en iyi bilim adamlarından biri olan Carl Sagan efsanesi kitabı elinizden bırakamayacaksınız. "Carl Sagan zamanımızın en parlak bilim adamlarından biridir... İçinde varlığımızı sürdürdüğümüz...
  19. Y. Hocaoğlu

Beyin & Senin Hikayen

Kitap Adı: Beyin Senin Hikayen Yazarın tüm kitaplarını okumanızı tavsiye ederim.Bilim severler için baş ucu kitabı.👏👏👏👏👏👏👏 Büyük ilgi gören kitabı Incognito ile nörobilimi geniş kitlelerle buluşturan David Eagleman, bizi içimizdeki kozmosa doğru hızlı ve nefes kesici bir yolculuğa çıkarıyor...
  20. Y. Hocaoğlu

Evren Avucunda Uzay, Zaman ve Ötesine Olağanüstü Bir Yolculuk

Kitap Adı: Evren Avucunda Uzay, Zaman ve Ötesine Olağanüstü Bir Yolculuk Tek solukta okunacak harika bir kitap.Şiddetle tavsiye edilir. “Bu kitabın iki vaadi var: sadece tek bir denklem kullanmak (E = mc2) ve hiçbir okuru geride bırakmamak. Üç yüz seksen sayfa ve beş milyar yıllık göz alıcı bir...
Yukarı Alt