Arama Sonuçları

1. Y. Hocaoğlu

Mobil AR Oyun Geliştirme

Unity 3D indir youtubeden bir çok eğitim videosuna ulaşabilirsin ben kullanıyorum.
  2. Y. Hocaoğlu

Mühendis için en önemli Kitap Tavsiyesi...TOYOTA RUHU

Toyota Ruhu Yazar: Taiichi Ohno Birçok ekonomi teorisyeninin 1900'lerden çıkış yolu olarak tanımladığı Toyota Üretim Sistemi, Amerikan toplu üretim sisteminin anti-tezidir; "hep daha fazla" ve "hep daha hızlı" ideolojisinin kayıplara neden olan büyük miktarlarda satış kavramının tam tersini...
  3. Y. Hocaoğlu

Kobetsu Kaizen Nedir ?

Kobetsu Kaizen ’in kelime anlamı “Odaklanmış İyileştirme Çalışması” dır. Kobetsu Kaizen’ler basit ve hemen akla gelen fikirlerden çok; bir ekip çalışmasının ürünü olan detaylı iyileştirme faaliyetleridir. Kobetsu Kaizen yapan ekipten seçilen bir kişi (bu kişi bir takım üyesi de olabilir; kaizen...
  4. Y. Hocaoğlu

Hangi mühendislik dalını seçmeliyim?

Şunu unutma hiçbirbyer sana gel bana gel bana demiyecek.17 senedir sektördeyim.Madde1:Mutlaka ama mutlaka yazılm öğrenmelisin.Madde2 mutlka ama mutlaka bir adet çizim programı öğren.Madde 3 Tüm bunları öğrenirken yalın üretim takım çalışması,kaizen,5S, Muda, Muri,MudaTPM,Problem çözme...
  5. Y. Hocaoğlu

Ankara da Yalın Üretim Eğitimi Hakkında Adim Destek Bekliyoruz.

İyi fikir sizide bekleriz...
  6. Y. Hocaoğlu

Poka -Yoke nedir? (Hata önleyici düzenekler)

Umudunu yitirme mutlaka bir çıkış yolu vardır. İş konusuna gelince otomotivi tercih ederim Kocaeli taraflarında iş düşünürsen bir kaç fabrika tavsiye edebilirim. Bu arada forumda paylaştım videoya bir göz at istersen Konu: Mutlaka İzleyin Uzay İstasyonu Sahtekarlığı - "Fake ISS" Çok Önemli
  7. Y. Hocaoğlu

video konusu zor olacaktır ama ortak bir paydada buluşup konuşmak gerek diye düşünüyorum.
  8. Y. Hocaoğlu

Teşekkürler...
  9. Y. Hocaoğlu

Mutlaka İzleyin Uzay İstasyonu Sahtekarlığı - "Fake ISS" Çok Önemli

ISS ve NASA neden bunları yapıyor? Sorularınızı ve cevaplarınızı paylaşırsanız sevinirim...
  10. Y. Hocaoğlu

Merhaba Oğuzhan Bey eğitim için arkadaşlarınızla iletişime geçebilir miyiz? Eğitimi Mühendis...

Merhaba Oğuzhan Bey eğitim için arkadaşlarınızla iletişime geçebilir miyiz? Eğitimi Mühendis Beyinler adına veririz.
  11. Y. Hocaoğlu

Aslında benim istediğim bir üniversite veya konferans salonu olabilir video ve yazı ile anlatmak yararlı olmayacaktır diye düşünüyorum
  12. Y. Hocaoğlu

Aslında amacım da tam olarak bu bir bölgede toplanalım tam gün olsun doya doya şu Yalın Üretimi sizlere aktaralım.Eminim ki Site kurucularımız bu organizasyon için bize destek vereceklerdir. Adminlerimiz sizlerden destek bekliyoruz...
  13. Y. Hocaoğlu

Kırık Camlar Teorisi

Teşekkür ederim... 1558502329 👍
  14. Y. Hocaoğlu

Lider Kime Denir

Teşekkür Ederim
  15. Y. Hocaoğlu

5WHY 5NEDEN Tekniği

Her zaman Destek vermeye hazırım karşılıksız forumda ( Ankara da Yalın Üretim Eğitimi Hakkında Adim Destek Bekliyoruz.) Başlık adı altında bir yazı paylaştım istersen bir göz at ;) 1558502422 Her mühendis bilmeli... 1558502527
  16. Y. Hocaoğlu

Merhaba Sayın Mühendis Beyinler Kurucuları; 17 yıllık otomotiv geçmişimde şunu fark ettim üretim sahalarına yeni başlayan Mühendis arkadaşlarımız çok fazla zorlaşıyor ve yıpranıyor.Bu süreç sonunda mesleğe küsmeler ve sahalardan yok olup gitme süreçlerine kadar zorlu bir süreç geçiriyorlar.ben...
  17. Y. Hocaoğlu

5WHY 5NEDEN Tekniği

Burada amaç Yalın üretimi tüm mühendis adaylarına entegre etmek amacımız yalın üretimi her kez hafife alıyor ama olmazsa olmaz.Değerlendirmen için teşekkür ederim.
Yukarı Alt