Arama Sonuçları

1. Emir Kalyoncuoğlu

Makine Mühendisliği mi Bilgisayar mı?

Yıldız makine iyidir. Sektörde kabul gören bir üniversitedir, kendini geliştirirsen güzel bir firmada çalışabilirsin. Bilgisayar mühendisliği de git gide önemi artan bir bölüm ama yazılım işleri ile çok alakan yoksa tercih etme derim. Bir yazılımcı ile görüşmeni tavsiye ederim. Makine...
  2. Emir Kalyoncuoğlu

Marmara Üniversitesi - Makine Mühendisliği Hakkında Yorumlar

Ben olsam makineyi tercih ederdim. Çok daha geniş iş yelpazesi var bence
  3. Emir Kalyoncuoğlu

İşletme Mühendisliği Hakkında Yorumlar

Fikrim var ama tam manasını bende merak ediyorum, aramızda İşletme mühendisi var mı :)
  4. Emir Kalyoncuoğlu

2 Yıllık Bölüm Seçimi ve DGS

Yazılım sektörü geleceğin en önemli mesleklerinden biri. Makine mühendisliğinden iyi şekilde mezun olursan hiç bir zaman işsiz kalmazsın :)
  5. Emir Kalyoncuoğlu

Kontrol ve otomasyon mühendisliği yada Malzeme ve metalurji mühendisliği

İki bölümde iyi bölüm. Yıldız'ın %100 İngilizce olması ileride seni çok rahatlatır.(İyi bir İngilizce ile mezun olursun) Malzeme ve metalurji bölümünden mezun olunca; Kalite bölümünde Araştırma lablarında çalışabilirsin. (Bunun dışında çalışma alanları da olabilir en yaygın olanlarını yazdım)...
  6. Emir Kalyoncuoğlu

Kapı Sürgüsü Üretimi

Merhaba, Üretimini daha önce görmedim. Parçalar ayrı ayrı presle üretiliyor, daha sonra birbirine montaj ediliyordur. (Örnek pres)
  7. Emir Kalyoncuoğlu

Kaliteli üni.(özel) vs orta kaliteli üni.(devlet)

Merhaba, Biraz geç gördüğüm için, geç cevap veriyorum. Normal bir üniversiteden kastın ne acaba? Ona göre bir değerlendirme yapabiliriz belki.
  8. Emir Kalyoncuoğlu

emirkalyoncuoglu1994@gmail.com

emirkalyoncuoglu1994@gmail.com
  9. Emir Kalyoncuoğlu

Kalıpların Isıtılması Ve Soğutulması Tez Konusu

İngilizce aramayı denedin mi?
  10. Emir Kalyoncuoğlu

Catia'da Neleri Çizmeyi Bilmeliyim?

Herhangi birini öğrendikten sonra diğer programları öğrenmek çok kolay oluyor. O nedenle böyle bir ayrıcalık yapmaya çalışma bence.
  11. Emir Kalyoncuoğlu

Endüstri mühendisliği ile ÇAP mı Yatay geçiş mi?

Yıldız endüstri de iyidir :D
  12. Emir Kalyoncuoğlu

İstanbul Üniversitesi Çevre Mühendisliği Hakkında Yorumlar

Merhaba, Dediğin değişimlerin sebebi üniversitelerde geçmiş yıllarda yapılan kontenjan arttırımlarından ötürü. Bu sene kontenjanlar arttı mı bilmiyorum. Kontenjan artımlarına bakarsan sana yardımcı olacaktır.
  13. Emir Kalyoncuoğlu

Endüstri mühendisliği ile ÇAP mı Yatay geçiş mi?

Ben senin yerinde olsam Yıldız makine veya bilgisayar mühendisliğine geçiş yapardım.
  14. Emir Kalyoncuoğlu

Endüstri Mühendisliği Hakkında yorumlar

Endüstri mühendisleri ofislerde çalışabiliyor. THY de çalışan bir çok endüstri mühendisi var. Lojistik seçmekten kastın ne tam olarak anlayamadım, detaylandırırsan yardımcı olabilirim.
  15. Emir Kalyoncuoğlu

Yoo söylediğim çok basit bir hesap karmaşık yapması veya tamamen doğru yapması şart değil, paremetrik tasarım beceresi de önemli birşeydir.
  16. Emir Kalyoncuoğlu

Bence ne çizdiğinin önemi yok, nasıl çizdiğin önemli. Mesela bir kaykay çiz tekeleri nereye koyarsan esnemez onları hesaplamaya çalış. Tasarımı parametrik yap mesela hesap değiştikçe tekerlerin konumu değişsin. Mesela öyle bir kaykay olsun ki 60 kiloluk biri üstüne çıktığında şu kadar esneme...
  17. Emir Kalyoncuoğlu

Bilgisayar Mühendisliği mi Kimya Mühendisliği mi?

Açıkçası bilgisayar mühendisliğinde üniversite adının diğer mühendisliklere göre daha az öneme sahip. Ancak Serkan beyin de söylediği gibi gerçekten kararlıysan mezuna bırak. Gerçekten kararlı değilsen başla direkt bölüme.
  18. Emir Kalyoncuoğlu

Staj,iş, askerlik

O kişiden kişiye değişiyor, en iyi sen bilirsin kendini nasıl geliştirebileceğini.
  19. Emir Kalyoncuoğlu

Staj,iş, askerlik

Bu dediğin çok önemli değil. Araba yapan bir firmada tasarımcı olarak çalışıyorsun diyelim, sana bir veya birden fazla parça verilir. Sen bu parçaların birbirine montajlanması üretilebilir tasarım oluşturmak aynı zamanda bazı şartları sağlayacak tasarım yapmakla mükellef olursun. Sana bu...
Yukarı Alt