Arama Sonuçları

1. Emir Kalyoncuoğlu

CAD-CAM için Laptop

Masaüstü alırsan eğer (kısıtın yoksa) daha sağlam bir şey toplayabilirsin.
  2. Emir Kalyoncuoğlu

Bitkisel Yağ(Palm Yağı) Hakkında Düşünceleriniz Nedir?

Bitkisel yağlara ne olmuş? Ben o gündemi kaçırmışım. Gerçi 1 seneyi geçmiş süre ama belki bilen vardır.
  3. Emir Kalyoncuoğlu

İnşaat mühendisliğinde ilk yılım okuyan lütfen yardımcı olsun

İnşaat mühendisliğindense bilgisayar mühendisliğinde çok daha fazla para kazanırsın.(Eğer derdin para ise) Mat1 Mat2 dersleri bu saydığın diğer bölümlerde de olacaktır. Temelini düzeltmek için başlangıçta liseler için hazırlanmış çözümlü test kitabı alabilirsin. Konu konu çözümlü örneklere baka...
  4. Emir Kalyoncuoğlu

Elektrik Elektronik Mühendisliği Tavsiyeler

Arkadaşın dediğine kesinlikle katılıyorum. İmkanın varsa staj veya yarı zamanlı olarak alanınla ilgili yerlerde çalışmanı tavsiye ederim. Çok şey katacaktır.
  5. Emir Kalyoncuoğlu

Diferansiyel denklemleri göreli baya oldu ama gönder bir bakayım istersen...

Diferansiyel denklemleri göreli baya oldu ama gönder bir bakayım istersen. emirkalyoncuoglu1994@gmail.com
  6. Emir Kalyoncuoğlu

Zorunlu Yaz Stajı

Arçeliğin Şubat aylarında açılan Fresh & Start staj programı var ona başvurabilirsin. (Önümüzdeki yaz için) Stajlar Buradan başvuru tarihini takip edebilirsin.
  7. Emir Kalyoncuoğlu

Termodinamik Soru

Mobilden kullanırken aynı sorunları bende yaşıyorum.
  8. Emir Kalyoncuoğlu

C# ile Arduino

Yazılım kısmında kendini geliştirirsen gelecek adına çok rahat edersin. Çok güzel seçim :)
  9. Emir Kalyoncuoğlu

Zorunlu Yaz Stajı

Ne okuyorsun? Hangi alanda yapman gerekiyor? Keşke bu bilgileri de yazsaydın.
  10. Emir Kalyoncuoğlu

Canlı bombayı tanımanın yolları

Bu bilginin yeniden üst sıralara çıkması güzel olmuş. Bence herkes okumalı.
  11. Emir Kalyoncuoğlu

Mühendislik Matematiği

Thomas Calculus Yıldız Teknikte okutuluyordu. Ama güncel kitap şuan ne bilmiyorum açıkçası.
  12. Emir Kalyoncuoğlu

Tesla Model Polis Arabası Oldu

O kadar uzun süren bir kovalamaca olacağını sanmıyorum :)
  13. Emir Kalyoncuoğlu

Uzay Araçlarının Geometrik Yapısı

Sadece yorum yapıyorum, Bence iki etken etkili olabilir. 1) Gelişen teknoloji; örnek vermek gerekirse geçmişte daha büyük yapıya sahip roket anca uzaya gidebilecekken, günümüz teknolojisi ile roketi küçültmek mümkün olmuş ve bu yüzden tasarımsal farklılıklar oluşmuş olabilir. 2) Diğer etken ise...
  14. Emir Kalyoncuoğlu

Makine Mühendisliği Bitirme Ödevleri

Anladığım kadarıyla sıfırdan bir şey yapmak istemiyorsun, zaten öyle bir şeyin fikrini ha deyince buradan kimse veremez :) Bence asansör tasarımı yapabilirsin. Hem bulabileceğin standart sayısı fazla(Makine Mühendisleri Odasının çok yayını var) hem de çok zorlanmayacağınız ve hocanın kabul...
  15. Emir Kalyoncuoğlu

Yurt Dışında Doktora Yapmak

Merhaba, Öncelikle cevabın için teşekkür ederim. Bu dönem yüksek lisansa başladım konstrüksiyon alanında söylediklerini dikkate alacağım :) tekrardan teşekkür ederim.
  16. Emir Kalyoncuoğlu

Bu konuda hiç mi kimsenin bilgisi veya yorumu yok?
  17. Emir Kalyoncuoğlu

Herkese merhaba, Yurt dışında doktora yapabilmek için neler yapmalı ve önerileriniz nelerdir? Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar tecrübelerini aktarabilir mi? Teşekkür ederim.
  18. Emir Kalyoncuoğlu

Sesli Tweet Atımı

Güzel çalışma :)
  19. Emir Kalyoncuoğlu

Hangi okul hangi mühendislik?

Tamamen arkadaşa katılıyorum, yüksek lisansta ilgin dışında sırf kariyer odaklı seçim yaparsan hem çok sıkılırsın hemde bir faydası olmaz
  20. Emir Kalyoncuoğlu

Ege'den YTÜ'ye yatay geçiş

Yıldızda hangi bölüme geçeceksin?
Yukarı Alt