Arama Sonuçları

1. Emir Kalyoncuoğlu

Staj Yeri Neresi Seçmeliyim ?

Arçelik çok büyük bir firma ve yerli bir firma kesinlikle Arçeliği seçmelisin. Hema da staj yapan arkadaşım vardı kendine birşey katamadığını söyledi. Arçelik stajyerlerine yaratıcı projeler veriyor.
  2. Emir Kalyoncuoğlu

Yurt dışında yüksek lisans ve iş olanakları hakkında sorular

Merhaba, Söylediğin şartları doktorada da sağlıyorlar mı acaba?
  3. Emir Kalyoncuoğlu

Evde Yapabileceğiniz Hobiler

Ahşap dedikten sonra araştırmaya başladım izlemesi bile çok zevkli başlamak için can atıyorum.
  4. Emir Kalyoncuoğlu

Bu tarz dediğin evin en ucuzu 10 milyon TL :) Nasıl alalım :D
  5. Emir Kalyoncuoğlu

Makine Mühendisliği Bitirme Ödevleri

Nerede gördüğümü hatırlamıyorum ancak bunun aynısının vücuda dokunduğunda kendisini imha eden versiyonu vardı. İnternette biraz araştırırsan bulabilirsin bence. Gene bana soracak olursan durmasındansa testerenin kendisini imha etmesini tercih ederim, çünkü elektriksel bir arıza olup durmaya...
  6. Emir Kalyoncuoğlu

5G ile Ölüm Makinesi ( Electro magnetic Gun )

Kul hakkı ile konunun alakasını bağdaşlaştıramadım. Teşvik var doğru da, teşvik olması bizi 60 yıl ileriye götürmüyor malesef. Evet bir şeyler yapmaya çalışıyoruz, ancak bu geride olmadığımız anlamına gelmiyor.
  7. Emir Kalyoncuoğlu

Mutlaka İzleyin Uzay İstasyonu Sahtekarlığı - "Fake ISS" Çok Önemli

Öyle yada böyle saklanan bilgi olduğu kesin :)
  8. Emir Kalyoncuoğlu

Burslu yapmak istenildiğinde karşı okulla mı konuşuluyor bu konu yoksa Türkiye Cumhuriyeti ile mi?
  9. Emir Kalyoncuoğlu

Yurt dışında burslu yüksek lisans yapman için ortalamanın 3.50 nin üstünde olması gerekiyor. Tabi ki bu zorunluluk değil daha düşük ortalama ile gitme şansın da var ancak, 3.50 üstünde olursa olasılığın daha yüksek. Eğer bu senin gerçekten hayalinse, sen bir ömür yaşayacaksın yani diyeceğim o...
  10. Emir Kalyoncuoğlu

Mutlaka İzleyin Uzay İstasyonu Sahtekarlığı - "Fake ISS" Çok Önemli

Bence bu çok derin bir konu, videoyu hazırlayan da üzerinde oynamış olabilir. Böyle şeyleri düşününce insan hangisine inanacağını şaşırıyor.
  11. Emir Kalyoncuoğlu

Işığı Maddeye Dönüştürmenin Yolu Sonunda Keşfedilmiş Olabilir!

Ben bu konuda şu an kullandığımız teknolojinin askeri teknolojinin bize sağladıkları olarak görüyorum. Bir buluşu önce silah olarak değerlendiriyorlar yaygınlaştıktan sonra halka sunuyorlar. Daha önce 3d printerların çıkış hikayesine baktınız mı? Bu printerların yapılış amacı uzaya göreve...
  12. Emir Kalyoncuoğlu

Evde Yapabileceğiniz Hobiler

Bir ara kendime 3d printer alıp, 3 boyutlu bazı şeyleri modelleyip daha sonra onları programda parçalara ayırıp kendi printerımda bastıktan sonra birleştirmeyi düşünmüştüm. Kulağa çılgınca geliyor değil mi :)
  13. Emir Kalyoncuoğlu

Uçak Mühendisliği Bilgisayar

Sakın i5 işlemcili olanı alma. Bilgisayarın en önemli parçalarından biri işlemci, kullanacağın programları düşünürsek i5 hiç iyi bir tercih değil. Ben üstte sunduğun 3 seçenekten monsterı seçerdim. Bunun iki sebebi var, 1) Free dos versiyonunu satın alarak boş yere windowsa para ödememiş...
  14. Emir Kalyoncuoğlu

Isıl Tasarım mı Mekanik Tasarım mı?

Bu kararı aslında sen vermelisin, şuana kadar mukavemet ve termodinamik almış olman lazım. Bu ikisinden bile hangisini seçebileceğini bulabilirsin. Mekanik dersleri daha formüllere dayalıdır. Ama burada hiç mantık yok diye bir şey yok. Her iki tarafta da mantığa ihtiyaç var, sonuç olarak...
  15. Emir Kalyoncuoğlu

Ankara da Yalın Üretim Eğitimi Hakkında Adim Destek Bekliyoruz.

Eğer şartlar uygun olursa neden olmasın, katılmak isterim.
  16. Emir Kalyoncuoğlu

Ankara da Yalın Üretim Eğitimi Hakkında Adim Destek Bekliyoruz.

Belki o toplantı salonunda konuşulanlar video kaydına alınarak güzel bir eğitim içeriği hazırlanabilir?
  17. Emir Kalyoncuoğlu

Uzaya Ülke Kuruluyor

Türkiye den en çok başvuru olmasına sevineyim mi şaşırayim mi bilemedim
  18. Emir Kalyoncuoğlu

Gebze Teknik Üniversitesi

Okulda okumadım ama çevremden bu üniversite ile ilgili hep olumlu şeyler duydum bugüne kadar
  19. Emir Kalyoncuoğlu

Ölümlü İş Kazaları

Söylediklerinde çok haklısın %90 ı böyle gerçekleşmekte. Geri kalan %10 luk kısım ise işçiden kaynaklanmakta. Çalışırken gerekli ekipmanları sırf değiştirmeye üşendiği için o şekilde çalışan bir sürü insan gördüm. Yani toplu bir bilinçlenme şart bence.
  20. Emir Kalyoncuoğlu

Bilim mi Filim mi ?

Bence sorun bir şey yapmak istediğinde insanların seni aşağıya çekmesi. Bu ülkede hayal kurmak bile zor. Birine hayallerinden bahsettiğinde hemen uçma abi yavaş abi. Ulan adı üstünde hayal, gerçeğe dönüşmesi için elinden geleni yaparsın ama olmazsa çokta üzülmezsin çünkü eğer gerçekten...
Yukarı Alt