Arama Sonuçları

1. Emir Kalyoncuoğlu

Yeni Bilgisayar

Merhaba, Bende 3 sene önce aynı amaçlar için monster almıştım. Gayet işimi gördü. Ancak ram ekran kartı işlemci özelliklerini yazarsan daha detaylı yardımcı olabiliriz.
  2. Emir Kalyoncuoğlu

kendinden güvenli emniyetli bağlantılar

Helal olsun çok güzel cevap :)
  3. Emir Kalyoncuoğlu

İş bulma önerisi

Öncelikle İngilizcenin çok önemli olduğunu söylememe gerek yok sanırım. Özgeçmişini paylaşma şansın var mı? Belki yardımcı olabileceğimiz noktalar olur. Hangi alanda iş arıyorsun? Nerelerden iş başvuruları yapıyorsun?
  4. Emir Kalyoncuoğlu

Lazer Kesim Programı Öneriniz?

Benim bildiğim bu lazer kesimde 2D çizimler kullanılıyor. Anladığım kadarı ile öğrencisin AutoCAD in öğrenci versiyonu olabilir. Çalıştığın işte kullanacağın için sıkıntı olabilir, araştırarak yap bence.
  5. Emir Kalyoncuoğlu

Geleceğe Dönük Tavsiyeler

Benim takip ettiğim kanal yok. Ancak youtube veya udemy de bolca video var.
  6. Emir Kalyoncuoğlu

Geleceğe Dönük Tavsiyeler

Merhaba, Çizim programına hakim olman güzel bir adım olmuş. Bence bunun üzerine kendine parça tasarımı ile alakalı bilgiler ekleyebilirsin. Günümüzde seri üretim parçalar çoğu zaman kalıplı parçalar oluyor. Bu parçaların kalıptan düzgün çıkabilmesi için bazı kurallar var. Örnek vermek...
  7. Emir Kalyoncuoğlu

Yapı Kimyasalları

Katılıyorum
  8. Emir Kalyoncuoğlu

Alüminyum 7000 ve 6000 SERİ KONDİSYON

Demir karbon diyagramı çelik malzemeler için yapılır. Demirin karbon ile karışım oranına göre malzemenin mekanik özellikleri hakkında bazı bilgiler verir, bu nedenle Eyüp beyin de dediği gibi bulmanız mümkün değil.
  9. Emir Kalyoncuoğlu

1. SINIF MAKİNE MÜHENDİSİNE TAVSİYELER

Otomotiv firmalarının internet sitelerine girersen çoğunun eletkrikli arabası var artık. Hiç olmayanın hibrit çalışan arabası var. Yukarıda bahsetmiş olduğum yazıyı okuma fırsatın oldu mu? Tam olarak ne yapmak istediğini anlayabilirsem daha iyi yardımcı olabilirim.
  10. Emir Kalyoncuoğlu

Otomotiv sektöründe mi çalışmak istiyorsun? Yoksa otomotiv dalında mı? İkisi arasında ufak fark var. Bir aracın tamponunu tasarlayarakta otomotiv sektöründe çalışabilirsin veya tamponun imalat yöntemi ile ilgilenerek gene bu alanda çalışman mümkün. (Aslında tüm dalların otomotiv sektöründe...
  11. Emir Kalyoncuoğlu

Yapı Kimyasalları

Bazen buradaki insanları gerçekten anlayamıyorum. Burayı google zannediyorlar sanırım :(
  12. Emir Kalyoncuoğlu

Öncelikle merhaba, Böyle yeni başlayan hevesli arkadaşları görünce gerçekten çok mutlu oluyorum ve gelecekte umut görüyorum. 1. sınıfta bu soruları yazıyor olman çok güzel öncelikle bunu söylemek istedim. Sorularını cevaplamaya gelirsek; Öncelikle hangi dalda ilerleyeceğine göre bu sorunun...
  13. Emir Kalyoncuoğlu

başlangıç maaşı

Bir kişiden kastım sendin. Kendini ve arkadaş çevreni referans alarak bir genelleme yapıyorsun. Sen ve arkadaşların iyi maaşa başladınız diye Türkiye ortalaması o civarlarda olmuyor ne yazık ki.
  14. Emir Kalyoncuoğlu

başlangıç maaşı

İyi de bir kişiyi referans alarak nasıl böyle bir genelleme yapabiliyorsun ki?
  15. Emir Kalyoncuoğlu

başlangıç maaşı

Neye dayanarak mümkün değil dediğini bizimle de paylaşabilir misin acaba?
  16. Emir Kalyoncuoğlu

ÖNERİ VE BİLGİ VERİRMİSİNİZ.

İngilizce çok önemli tekrardan vurgulayayım onu. 2. sınıf yazında staj yapılabilir bence. Stajda olabildiğince çok soru sor, öğrenmeye çalış. (Tabi çok soru derken boş soru değil) Onun dışında şuan pandemi var ondan dolayı bu diyeceğim belki zor ama bir şeyler öğrenmek adına sanayide küçük...
  17. Emir Kalyoncuoğlu

başlangıç maaşı

Merhaba, Bu nerede işe başlayacağına göre değişir. Türkiye de malesef bazı büyük firmalar hariç çoğu yer düşük maaş teklifi veriyor. Kariyernet te ilanlar arasında biraz gezinirsen bunu görebilirsin. 4 senelik makine mühendisi için 3200 TL teklif eden yerler bile var. Ama fazla maaş veren...
  18. Emir Kalyoncuoğlu

ÖNERİ VE BİLGİ VERİRMİSİNİZ.

İngilizce konusunda arkadaşımıza katılıyorum. Katı modelleme programı konusunda da tespitin çok iyi. Gerçekten de birden fazla program öğrenmek yerine 1 tanesini iyi biçimde öğrenirsen diğerlerine alışman 2 haftayı geçmez bu konuda emin olabilirsin. Ben tasarımcı olarak çalışan mühendisim...
  19. Emir Kalyoncuoğlu

Mühendislik Programları

Eğer tasarımcı olmayı planlıyorsan 1 den fazla program yerine 1 programı tamamı ile öğrenmeni tavsiye ederim. (Başlangıç olarak SolidWorks olabilir) İkinci olarak tavsiyem ise kesinlikle İNGİLİZCE. İngilizce ile ilgili bir problemin varsa mezun olana kadar mümkün olduğunca iyileştirmeye çalış.
Yukarı Alt