Arama Sonuçları

1. okaliptus92

Devre bilgisi. Lütfen!!!

Melih öncelikle eksiğin çok sana her şeyi baştan anlatmam oldukça zor olacaktır. Sorularına cevap veriyorum ama bu cevaplarda başka sorular doğuracaktır. Bu sorulara internetten kaynak edinmek sureti ile cevap ararsan sevinirim. Ben de bir makine mühendisiyim, kendi çabalarımla elektrik...
  2. okaliptus92

1. sınıfa tavsiyeler

Git bir televizyon tamircisine yaninizda calisabilir miyim diye sor. Olmadi babana sorduruver. Orda öğrendiklerin omur boyu lazim olacaktir.
  3. okaliptus92

yardıma ihtiyacım var

Kendi elinle yaparsn ve inanlmaz verimsiz olur. Shimanonun on gobek yerine takilan dinamolari var. Cok verimlidir, kendin yapmak icin uğraşma, o uğraşı yerine git hamallik yap para kazan, kazandığın para ile de bahsettiğim dinamoyu al. Başarılar.
  4. okaliptus92

Devre bilgisi. Lütfen!!!

Fotoğraf paylaştım. Eleman 220 volt tetiklemeli NC röle. Veya ayni ozelliklere haiz kontaktör. Bağlantı sekildeki gibi olcak.
  5. okaliptus92

Problemim var!

Daha once bu konuda yazmıştım. soru çözümünde yardım lütfen. 720∠0.9273 bu fazor gosterim yanlış gibi duruyor. Tan-1 (576/432) = 53.13 bu durumda gosterim 720∠53.13 olmalı.
  6. okaliptus92

Bir Triyak'ın muadili lazım, hepsi birbirine benziyor bunların.

Kontrol devresinden sonradan bir ariza gelmiş olduğunu düşünmekteyim. Triac kontrol devresinden tetikleme akımı gelip gelmediğini teyit etmelisin.
  7. okaliptus92

Bir Triyak'ın muadili lazım, hepsi birbirine benziyor bunların.

Triac değil de onu süren devre bozuk olmasin? O devrenin sağlamlığını kontrol ettin mi?
  8. okaliptus92

Programları Yerel Disk D'ye Kurmak

Sorduğun soruyu daha once hic denemedim. Çalışır mi bilmiyorum. :D Bir dene çalışırsa bizi de bilgilendiriver.
  9. okaliptus92

Programları Yerel Disk D'ye Kurmak

Herhangi bir programi hangi sürücüye kurarsan kur, işletim sisteminin bulunduğu sürücüyü formatladiginda program çalışmayacaktir. Çünkü sen herhangi bir programi kurarken o programa ait bir takim veriler isletim sistemi ile entegre oluyor. Program daha kurulum aşamasında bilgisayarda hangi...
  10. okaliptus92

makine elemanları ödev

Sen uğraş bir takıldığın yeri sor en iyisi. Boylece gelecek is hayatinda bu soruya benzer bir soru ile karşılaştığında müdürüne ben bunu hic anlamadım nasil çözeceğiz demek yerine, su noktayi nasil yapacağımızı söyler misiniz? diye sorarsın.
  11. okaliptus92

4GB memoryli tasinabilir minik - alcak sesli mp3 calar hoparlor tasarlama

Böyle bir cihaz piyasada mevcut mu?
  12. okaliptus92

Fotonun kütlesi var mıdır?

Çünkü boyle bir teori okumadim, bilmiyorum.
  13. okaliptus92

belirtemem.
  14. okaliptus92

Anlıyorum.
  15. okaliptus92

Kutlesi olmasa mevcudiyeti de olmaz herhalde degil mi? Kütlesi olmayan bir cisim var olabilir mi?
  16. okaliptus92

elektronik devre elemanı bulma sorusu

Çözümü zor bir soru degil. Konuyu açıp ögrendiginde çözebileceğini düşünüyorum.
  17. okaliptus92

ISO Belgeleri Nasıl Alınır

Şefik rica ediyorum. TSE nedir ne yapar neden vardir bir araştır. Pek anlaşamadigimizi düşünüyorum. Kendine iyi bak.
  18. okaliptus92

Ne konuda önemi nedir? neye gerekli midir? Hangi belgeden bahsediyorsun? Egitim sertifikasi mi? Yoksa ISO standardi mi? Anlamadım.
  19. okaliptus92

Muhtemelen ISO sertifikası eğitime ait bir sertifika yani, egitimin verilişi itibari ile eğitim standarda uygun. Daha net açıklamak gerekirse; ISO "eğitim standardi" diye bir standart yazar, standardin ıçinde eğitimin nasil verileceği konusunda bazi bilgiler yer alir örnegin; eğitim verirken...
Yukarı Alt