Melih öncelikle eksiğin çok sana her şeyi baştan anlatmam oldukça zor olacaktır. Sorularına cevap veriyorum ama bu cevaplarda başka sorular doğuracaktır. Bu sorulara internetten kaynak edinmek sureti ile cevap ararsan sevinirim. Ben de bir makine mühendisiyim, kendi çabalarımla elektrik...
Kendi elinle yaparsn ve inanlmaz verimsiz olur. Shimanonun on gobek yerine takilan dinamolari var. Cok verimlidir, kendin yapmak icin uğraşma, o uğraşı yerine git hamallik yap para kazan, kazandığın para ile de bahsettiğim dinamoyu al. Başarılar.
Daha once bu konuda yazmıştım. soru çözümünde yardım lütfen.
720∠0.9273 bu fazor gosterim yanlış gibi duruyor. Tan-1 (576/432) = 53.13 bu durumda gosterim 720∠53.13 olmalı.
Herhangi bir programi hangi sürücüye kurarsan kur, işletim sisteminin bulunduğu sürücüyü formatladiginda program çalışmayacaktir. Çünkü sen herhangi bir programi kurarken o programa ait bir takim veriler isletim sistemi ile entegre oluyor. Program daha kurulum aşamasında bilgisayarda hangi...
Sen uğraş bir takıldığın yeri sor en iyisi. Boylece gelecek is hayatinda bu soruya benzer bir soru ile karşılaştığında müdürüne ben bunu hic anlamadım nasil çözeceğiz demek yerine, su noktayi nasil yapacağımızı söyler misiniz? diye sorarsın.
Muhtemelen ISO sertifikası eğitime ait bir sertifika yani, egitimin verilişi itibari ile eğitim standarda uygun. Daha net açıklamak gerekirse; ISO "eğitim standardi" diye bir standart yazar, standardin ıçinde eğitimin nasil verileceği konusunda bazi bilgiler yer alir örnegin; eğitim verirken...