Arama Sonuçları

1. Oğuzhan Mallı

Silgiyi yüksekten atma

Bundan başka açıklaması olamaz :) Sorma amacını anlamadım mühendisin. Dalga geçer gibi o_O
  2. Oğuzhan Mallı

Bilgisayar Mühendisliği mi Tıp mı?

Hangi üniversiteler tutuyor? Ankara da iyidir, izmirde de okuyabilirsin.
  3. Oğuzhan Mallı

Sorun yok sorabilirsiniz. Geçen seneki puanlara göre üzerine 3 4 bin daha ekleyin. Ankara yetmiyor mu?
  4. Oğuzhan Mallı

Herkesi dinleme :) içinden ne geliyorsa onu yap. Baban tıp diyor, ama sen istiyor musun? Ben hep yazılım veya bilgisayar okumak istedim ailem farklı yönlendirdi. Şimdi keşke diyorum sadece... Çünkü seviyordum. Sevdiğin mesleği seç, ilerde baban doktor olmayacak veya başka bir şey. Senin...
  5. Oğuzhan Mallı

Hangi Mühendislik?

Önceden ingilizce bilen iş gücü aranırdı ama artık aranmıyor :) Zaten kesin vardır diye bakılıyor özel sektörde. Eğitimi tamamen ingilizce olan üniversite seçerseniz sizin için daha iyi olur. Biraz zorlanırsınız ama buna değecektir. 2 veya 3. sınıftada erasmus yaparak ingilizcenizi daha da akıcı...
  6. Oğuzhan Mallı

Hangi Mühendislik?

Gelir bence. Geçen seneki sıralamaların üzerine +4bin daha koyun.
  7. Oğuzhan Mallı

Makine Mühendisliği mi Otomotiv Mühendisliği mi?

5 6 yıl önce KTÜ'de bir süre elektrik elektronik mühendisliği okudum. Harita mühendisliğinden arkadaşlarım vardı. Çok fazla sıkıntıları yoktu. Tek yakındıkları sürekli arazi gezmeleriydi. Sürekli bir şeyler ölçüyorlardı, haritalandırma yapıyorlardır. Zaten işleri de bu :) Mezun olduktan sonrada...
  8. Oğuzhan Mallı

istanbul üniversitesi bilgisayar mühendisliği sizce nasıl?

Kötü diyorlarda kime göre veya neden kötü? Bilgisayar Mühendisliğinin bence önü çok açık. Bilişim sektörü son hızla ilerliyor. Bazen ben bile ayak uyduramıyorum. Yazılımcıların sevdiğim bir yönü kendi kendilerinin patronu olabilmeleri, veya tek başlarına bir şirket olabilmeleri. Bilişim...
  9. Oğuzhan Mallı

Bilmiyorum :)

Bilmiyorum :)
  10. Oğuzhan Mallı

Makina mühendisliğinde sonra yüksek lisans

@Furkan Gümüş KTÜ Makineyi bitirdi, belki o yardımcı olabilir :)
  11. Oğuzhan Mallı

Bilgisayar mühendisliği hakkında yorumlar

Öncelikle Algoritma Nedir, nasıl kurulur onu öğrenmeden başlayınız. İyi bir programcı olmak istiyorsanız algoritma temeliniz çok iyi olmalıdır.
  12. Oğuzhan Mallı

Hayır ama @[19:@Furkan Gümüş] yapabiliyordu sanırım.

Hayır ama @[19:@Furkan Gümüş] yapabiliyordu sanırım.
  13. Oğuzhan Mallı

https://www.muhendisbeyinler.net/forum/kategori/universite-tercih-rehberi.161/ Bu kategoriden...

https://www.muhendisbeyinler.net/forum/kategori/universite-tercih-rehberi.161/ Bu kategoriden konu açarsanız daha yararlı olur :)
  14. Oğuzhan Mallı

https://www.muhendisbeyinler.net/forum/kategori/universite-tercih-rehberi.161/ Bu kategoriden...

https://www.muhendisbeyinler.net/forum/kategori/universite-tercih-rehberi.161/ Bu kategoriden konu açarsanız daha yararlı olur :)
  15. Oğuzhan Mallı

Bilgisayar mühendisliği hakkında yorumlar

Başka şehirde okumanı öneririm. Hem tecrüben artar hemde hayata ön hazırlık olur. Bilgisayar mühendisliği ise Türkiye'de saygın ve önü açık bir meslektir. Bilişim sektörü gün geçtikçe büyüyor ve gereksinimleri artıyor. Gerekli programları zaten sıfırdan öğreneceksiniz. Bir şey bilmemeniz size...
  16. Oğuzhan Mallı

3 faz ile çalışan motorların kondansatör yardımıyla 2 faz ile çalıştırılması

Aslında tek fazlı bir asenkron motorda bağlanacak kondansatör motorun sarımı, tasarımı vb. etkenlere bağlıdır. Tabi kullanıcı olarak bizim bu bilgilere sahip olmamız her zamanmümkün değildir. Motor üretici firmanın belirlediği kondansatör değerini bilmiyorsak bazı işlemler yardımıyla kondansatör...
  17. Oğuzhan Mallı

İnşaat Mühendisliği mi Elektrik Elektronik Mühendisliği mi?

Bayanlar için en uygun mühendislik dallarından birisidir. Bilgisayar, yazılım, endüstri, enerji olsun. Özel sektörde baylara göre bazen avantajları da olmaktadır. :confused::confused:
  18. Oğuzhan Mallı

Makina Mühendisliği mi İmalat Mühendisliği mi?

Makine mühendisliğinden ayrılan bir yan bölümdür. Çoğu ders makine mühendisliğe ile aynı olup farklı uzmanlık dersleri de bulunmaktadır. İngilizce bölüm okumanız her zaman sizin için avantajdır. Yeni bir bölüm seçmek riskli olabilir. Bu bölümden mezun olan birilerini bulup sorarsanız daha...
  19. Oğuzhan Mallı

Uçak Mühendisliği hakkında yorumlar

Uçak mühendisliği hakkında pek bilgim yok ama bu yazılar size yardımcı olabilir: Uçak Mühendisliği
  20. Oğuzhan Mallı

Makina mühendisliğinde sonra yüksek lisans

Konu hakkında bilgim yok ama eğer yan dalı elektrik yaparsanız olabilir. Üni başlarken her öğrenci yapacağım der ama bölüme başlayınca "bi bitsede gitsek" havası olur :D
Yukarı Alt