Arama Sonuçları

1. Oğuzhan Mallı

MB Forum Hakkında Öneri

Merhabalar, forum kurulalı 1 yıl oldu. MB Forum'un kuruluş amacı öğrenciler ile mühendisleri, mühendisler ile mühendislerin kendi aralarında fikir alışverişi yapmaları için bir ortam sağlamaktı. Evet haklısınız paylaşım çok fazla olmuyor. İnsanlar buraya sadece soru sormak için geliyor. Eğer...
  2. Oğuzhan Mallı

Meslek seçimi,yardım ederseniz sevinirim...

Bu yazıya göz atmanı öneririm. Ayrıca blog bölümünde de bir çok yazı bulunmaktadır. Arama yaparak ulaşabilirsiniz. Üniversite Tercihinde Dikkat Edilecek Hususlar
  3. Oğuzhan Mallı

Sorun nedir ? :)

Sorun nedir ? :)
  4. Oğuzhan Mallı

Önemli Mühendis Beyinler Forumu İçin Öneri Ve Şikayetleriniz

Evet üzerinde çalışıyoruz. Bitirme aşamasındayız. Tabi açalım.
  5. Oğuzhan Mallı

Önemli Üyelik Sorunları

Özel mesaj herkese açık değil. Forum içinde açılan konularda kişinin en az 10 tane yorumu olması gerekmektedir.
  6. Oğuzhan Mallı

Matlab Seminer

@Arman Amak Üyemizin yolladığı semineri sizler ile paylaşıyoruz. Dosyayı buradan indirebilirsiniz. İndirme Linki
  7. Oğuzhan Mallı

ıslatılmış mukavva kartonunu ahşap parçaya nasıl yapıştırılır

Siyanoakrilat bir yapıştırıcı ile karbonatı karıştırıp kullanabilirsiniz.
  8. Oğuzhan Mallı

Matlab Yardım Bölümü

Bu seminer çalışmasını burada paylaşabilirsiniz aslında :) Yükleyemezseniz bize mail atınız yükleyelim. Aşağıdaki mailden ulaşabilirsiniz. info/at/muhendisbeyinler.net
  9. Oğuzhan Mallı

Tesla bobini yapıcam yardım lazım

Blogumuzda yazılar bulunmakta onları incelediniz mi?
  10. Oğuzhan Mallı

Domates salçası üretim

Merhabalar facebookta paylaşımı yapıldı. Belki işinize yarar. hbogm.meb.gov.tr/modulerprogramlar/kursprogramlari/gida/moduller/SalcaUretimTeknolojisi.pdf
  11. Oğuzhan Mallı

Tesla Bobini Yapımı Resimli Anlatım

Tabi olur neden olmasın. Etki alanı daha az ve zayıf olur.
  12. Oğuzhan Mallı

Özel sektörde tabiki çalışabilirsiniz ama denklik olmadığı için devlette çalışma yapamayabilir...

Özel sektörde tabiki çalışabilirsiniz ama denklik olmadığı için devlette çalışma yapamayabilir ve tr de herhangi bir üni de yüksek lisans yapamazsınız
  13. Oğuzhan Mallı

Merhabalar ne yazık ki alanım inşaat değil.

Merhabalar ne yazık ki alanım inşaat değil.
  14. Oğuzhan Mallı

Merhabalar tabi memnuniyetle.

Merhabalar tabi memnuniyetle.
  15. Oğuzhan Mallı

Raspberry Pi 2 Ödüllü Çekiliş

Katılım bitmiştir arkadaşlar. Bu mesajdan sonra atılan mesajlar sayılmayacak. Yarın kura çekilip paylaşılacaktır.
  16. Oğuzhan Mallı

Su tasarrufu

O şekilde su devridaimi gerçekleşmeyecektir. Sonuçta o soğuk suyun kazana gitmesi gerekmektedir ısınması için. Benim yazdığım şekilde ancak olabilir. Başka bir yol aklıma gelmiyor.
  17. Oğuzhan Mallı

Su tasarrufu

Bence çok ilkel bir çözüm olacak gibi. Daha az masraflı olacak ama. Şöyle herhangi bir sensör veya yazılıma gerek yok. Sıcak su çıkışını 2 musluklu yapacaksınız. Musluğun biri sizin dediğiniz gibi ikinci bir hat ile kombinin kazanına bağlanacak. İlk 1 dakika o musluğu açacaksınız. Zaten...
  18. Oğuzhan Mallı

Raspberry Pi 2 Ödüllü Çekiliş

Siz değerli üyelerimiz için her hafta çekiliş yapmayı planlıyoruz. Bu hafta 1 kişiye Raspberry Pi 2 hediye edeceğiz. Sizlerde ricamız yaptığınız arduino ve Raspberry projelerini forumumuzda paylaşırsanız aynı konuda yardım bekleyenler için kaynak yaratmış oluruz. Proje paylaşan üyelerimiz için...
Yukarı Alt