Arama Sonuçları

1. Oğuzhan Mallı

Erciyes Üniversitesi Hakkında Yorumlar?

@Kemal Okur Erciyes Üniversitesinde mekatronik mühendisliği okumakta. Konuya mesaj bırakacaktır muhakkak.
  2. Oğuzhan Mallı

Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Hakkında Yorumlar

Hayırlı olsun :) Umarım başarılı bir şekilde bölümü bitirirsiniz.
  3. Oğuzhan Mallı

KTÜ Hakkında Yorumlar

Merhabalar, yaklaşık 3 yıl ktü de elektrik elektronik mühendisliği okudum. Ardından başka bir okula transfer oldum. Üniversitenin artısıda var, eksisi de. Kontejanların artması, üniversitelerin çoğalması ile artık barajı biraz daha geçerek herhangi bir mühendislik dalı okunabiliyor. Bizim...
  4. Oğuzhan Mallı

Makine Mühendisliği mi Mekatronik Mühendisliği mi?

Daha önce aynı konu açıldı: Makine mühendisliği vs mekatronik mühendisliği Varsa sorularınız oradan sorabilirsiniz. Mühendislik Bölümlerinin Karşılaştırılması kategorisi: Mühendislik Bölümlerinin Karşılaştırılması
  5. Oğuzhan Mallı

Biyomühendislik Hakkında Yorumlar

Biyomühendislik hakkında şöyle bir yazı var ama. Göz atmada fayda var :) https://www.muhendisbeyinler.net/biyomuhendislik-maaslari/
  6. Oğuzhan Mallı

Meteoroloji mühendisliği hakkında yorumlar

Meteoroloji mühendisliği hakkımda pek bilgim yok ne yazık ki. Şuana kadar çevremde hiç denk gelmedim.
  7. Oğuzhan Mallı

Meteoroloji mühendisliği hakkında yorumlar

Merhabalar, daha önce blogda yayınlanan eski bir yazımız var belki yardımcı olabilir. Meteoroloji mühendisliği nedir Genetik mühendisliği ile ilgilide şöyle bir yazı mevcut: https://www.muhendisbeyinler.net/genetik-muhendisi-nasil-olunur/
  8. Oğuzhan Mallı

Yuksek lisansin yaninda kod yazarak para kazanmak

Aracılık yapan sitelerden kastım "Freelance iş ilanları" olan siteler. Türkçe yeni sitelerde açıldı. Burada iş veren iş veriyor, siz uzmanlar işi alıyor, tamamlayıp ve teslim ediyorsunuz. Havuz var. İş veren ödemeyi havuza yapıyor, işi teslim alınca bildirimde bulunuyor ve para sizin hesaba...
  9. Oğuzhan Mallı

Elektrik ve Elektronik Mühendisliği mi Mekatronik Mühendisliği mi?

Facebook sayfamızdan verilen bazı yanıtlar. Umarım fikir arayanlara ufak bir nebze yardımcı olur. Burçak İlbay Mekatronik iyi Üniversitesitelerde okumadığı sürece kötü tercih olur. Çünkü hem elektrik hem mekanik aynı anda kişiye her şeyini anlatamıyorlar iyi bir mekanikçi iyi bir makine...
  10. Oğuzhan Mallı

Yuksek lisansin yaninda kod yazarak para kazanmak

Mobil app yapabilirsiniz, bu uygulamalara admob ekleyerek gelir elden elde edebilirsiniz. Ayda 4, 5 bin tl kazanan arkadaşlarım var. Veya niche ingilizce veya almanca site açarak adsense üzerinden gelir sağlayabilirsiniz. İlla başkasına çalışacağım da derseniz bir kaç site var aracılık...
  11. Oğuzhan Mallı

Duyuru Kullanıcı Adı Değişiklikleri ( Önemli ! )

Değişiklik yapılmıştır.
  12. Oğuzhan Mallı

Gıda Mühendisliği mi Mekatronik Mühendisliği mi?

Bir bayan için bence en iyisi gıda mühendisliğidir. Tabiki eğitim dili ingilizce olan daha iyi olur.
  13. Oğuzhan Mallı

Makine Mühendisliği mi Mekatronik Mühendisliği mi?

Facebook sayfamızdan verilen yanıtlar: Ugr Bym: Elma mı armut mu gibi olmuş bence Mekatronik mühendislerinin iş olanağı ülkemizde daha az malesef bir makineci olarak bir makine mühendisi bence mekatronikçinin bütün konularında fikri sahibi olabilir mantık yürütebilir ama en basitinden tam...
  14. Oğuzhan Mallı

ytü - Makine Mühendisliği Hakkında Yorumlar

Buradan tecrübelerinizi yazarsanız, bilgi arayan diğer kişiler için daha faydalı olabilir :)
  15. Oğuzhan Mallı

Teknoloji fakültesi hakkında bilgi lütfen

İlgili konuya buradan ulaşabilirsiniz: https://www.muhendisbeyinler.net/forum/konu/mtoklar-hakkinda-bilgi.1114/#post-5369
  16. Oğuzhan Mallı

Bilgisayar Mühendisliği mi Tıp mı?

Tamamdır o halde ikisinden birini seç. İkisi de iyi. Ben şahsen kararsız kaldım hangisi seçsem diye. Başkalarından fikir al dostum.
  17. Oğuzhan Mallı

Hacettepe Üniversitesi Mühendislik bölümleri

Ben olsam hacettepeyi seçerdim. Sosyal ortam olsun, imkanlar vs orası daha iyidir. Tabi en mantıklısı orada okuyan birilerine sormak gerek.
  18. Oğuzhan Mallı

Motorsikletlerle ilgili üniversite bölümü

Aklıma gelen en yakın meslek makine mühendisliği olurdu. Veya mekatronik.
Yukarı Alt