Arama Sonuçları

1. Oğuzhan Mallı

Duyuru MB Moderatör Alımları Başlamıştır

Merhabalar arkadaşlar, Mühendis Beyinler ekibimize yeni kişiler katmak istiyoruz. Öncelikle başvuru yapacak kişiler MB forum kurallarına hakim olmalıdır. Çünkü forumda düzen kurallara göre sağlanmaktadır. Biliyorsunuz forumda 10 kere herhangi bir konuya mesaj atmayan kişi özel mesaj atamıyor...
  2. Oğuzhan Mallı

Duyuru Kullanıcı Adı Değişiklikleri ( Önemli ! )

Düzenlemeler yapılmıştır.
  3. Oğuzhan Mallı

iphone alınır mı

Nasıl bir öneri istiyorsunuz anlamadım. Hangi modeli mi alayım demek istediniz?
  4. Oğuzhan Mallı

Eğitim Sistemi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu videoyu ilk kez izledim. Gayet her şeyi açıklanmış doğru bir şekilde. 20 yıllık öğrencilik hayatımda hiç bir zaman okula bir heyecan ile gitmedim, zorunluluktan gitmişimdir. Bana da çok bir şey kattığını sanmıyorum, sadece hayatımın 3 te 1 ini çaldı benden ve hala devam ediyor. Daha kısa...
  5. Oğuzhan Mallı

Tesla Bobini

Merhabalar, bu yazılara göz atınız. Tesla Bobini Çalışma Prensibi - Mühendis Beyinler Tesla Bobini Yapımı Resimli Anlatım
  6. Oğuzhan Mallı

Vu Metre

Paylaşım için teşekkürler. İlgili arkadaşlar bu linke de göz atabilirler. Vumetre Devresi - Mühendis Beyinler
  7. Oğuzhan Mallı

Makine Mühendisliği Hazırlık Sınıfı

Hazırlık sınıfında ingilizce öğrenilmez bence. Tabi kişiden kişiye değişir. Kimisi sürekli ingilizce kitap okur, sürekli ingilizce bir şeyler izler ise geliştirir, (biz de öğrenci olduk, bunlar biraz zor oluyor) yalnız başta da dediğim gibi okulda sadece gramer öğrenirsiniz. Yararlı mıdır...
  8. Oğuzhan Mallı

Bu parçaları nereden bulabilirim

Facebook sayfasından verilen yanıtlar: Süleyman Karadeniz http://images.hepsiburada.net/assets/Oyuncak/500/Oyuncak_12990540.jpg 315 TL Abi bu konuda pek bir bilgim yok ve beni ilgilendirebilecek bir konuda değil, saçmalamışta olabilirim. Resime bakarak biraz düşündüm ve aklıma bunlar geldi...
  9. Oğuzhan Mallı

Elektronik Staj Defteri

Açılan bu konu Mühendis Beyinler çatısı altına yakışmamaktadır. Mühendis beyinler adı altında işi başkalarından beklemek doğru değildir. Bunun ne size ne de bir başkasına bir yararı yoktur. -Konu kilitlenmiştir.
  10. Oğuzhan Mallı

Mühendis Beyinler Mobil Uygulaması

Evet android uygulamamız mevcut. Mühendis Beyinler - Android Apps on Google Play İlk sayfa blogdan yazıları göstermektedir. Sağ alttaki baloncuğa tıklayarak foruma geçebilirsiniz. Veya tapatalk uygulaması ile forumu takip edebirsiniz.
  11. Oğuzhan Mallı

Eloktronik mi makina mi

Benzer konu. (kilit) Asıl konu için buradan devam edebilirsiniz. Makine mühendisliği vs elektrik ve elektronik mğhendisliği
  12. Oğuzhan Mallı

Önemli Mühendis Beyinler Forumu İçin Öneri Ve Şikayetleriniz

İyi fikir. https://www.muhendisbeyinler.net/forum/kategori/tez-tartisma-bolumu.198/ Forumu oluşturdum.
  13. Oğuzhan Mallı

Dh71 ws Dh74

msi leopard modellerini inceleyiniz. 4 GB ekran kartı bence gereksiz. Ben olsam DH71'i alıp ek olarak içine SSD eklerdim.
  14. Oğuzhan Mallı

Yatay Geçiş Sonrası Üniversiteler Arasında Tercih

KTÜ hakkında bir kaç düşüncemi bu konuda yazmıştım. Bence zor olan bir şey yok. Zorlukları insan kendi üretirmiş. Zaten neden mühendis oluyorsunuz? Problemlere çözüm üretmek için. Ben olsam ktü seçerdim. https://www.muhendisbeyinler.net/forum/konu/ktu-hakkinda-yorumlar.1240/
  15. Oğuzhan Mallı

Pokémon GO'yu gerçek dünyada keşfet

Oyunu 3 gün Rusya'da oynadım. Bisiklet ile baya pokemon yakaladım. Sonra TR'de devam ettim. GYM'lere bakıyorum 2000, 3000 Atak pokemonlar vardı. Sonradan araştırma yaparım ki bir sürü hilesi varmış. O gün bıraktım :) Oyunun şuan çok eksiği var. Geliştirilir ise daha da tutabilir. Hileler vs...
  16. Oğuzhan Mallı

Almanya mı Türkiye mi?

Yanlış hatırlamıyor isem @Serkan Yazak Almanya'da makine okuyordu. En net yanıtı ondan alabilirsiniz. Fikrimi söylemek gerekirse, tabi ki Almanya derdim. Hem bizden ileriler, hemde dil faktörü var. Edineceğiniz farklı tecrübeler ise cabası. Bende şuan yurt dışında eğitim görüyorum. Her ne...
  17. Oğuzhan Mallı

Otomasyon Staj Defteri

PDF Formatı varsa buraya yükleyebilirsiniz. Kaynak oluşturmuş oluruz.
  18. Oğuzhan Mallı

Çin'in İçinden Araba Geçen Otobüsü - TEB

Çok eski bir proje idi. Demek sonunda gerçekleştirmişler :)
  19. Oğuzhan Mallı

Önemli Mühendis Beyinler Forumu İçin Öneri Ve Şikayetleriniz

Teşekkür ederiz. Tabi ekleriz en kısa zamanda.
Yukarı Alt