Yeni profil mesajları

SELAMIN ALEYKUM UZUN DÖNEM STAJI HAKKINDA BİR YAZINIZI OKUDUM.BENDE SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ 2. SINIF ÖĞRENCİSİYİM UZUN DÖNEM STAJ DIŞINDA YAZ SITAJIMI 3. SINIFTA YAPMAK İSTİYORUM FAKAT 2. SINIFIN YAZINDADA 3 4 AYLIK Bİ SÜREÇ TE BİR FİRMADA KENDİMİ GELİŞTİRMEK İSTİYORUM. BÖYLE BİR OLANAK VAR MI ACABA TAVSİYELERİNİZİ VE YORUMLARINIZI BEKLİYORUM. TEŞEKKÜRLER.
ABİ LİNKLERİ ATTIM BENİM İÇİN YORUMLARMISIN?
Emir Kalyoncuoğlu
Emir Kalyoncuoğlu
Kardeşim müsait değildim hafta sonu cevap veremedim.

Bana soracak olursan fikrim hala aynı imalat teknolojileri - 3 hem içerik olarak daha dolu gözüküyor hemde diğer dersleri iş hayatında da öğrenebilirsin ama imalat teknolojileri - 3 daha temel bilgiler ve bunları öğrenerek başka alanlarda da kendini geliştirebilirsin.
Hasan Dumanlı
Hasan Dumanlı
Anladım abim teşekkür ederim yorumlarin için allah razı olsun.
SELAMIN ALEYKUM ABİ SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ 2. SINIF ÖĞRENCİSİYİM İLK DEFA SEÇMELİ DERS ALACAĞIM İÇİ KARARSIZ KALDIM SENCE İMALAT TEKNOLOJİLERİ-3 KESİCİ TAKIM TEKNOLOJİLERİ APARAT TASARIMI TOZ METELURJİSİ DERSLERİ ARASINDAN HANGİSİNİ SEÇERSEM BANA DAHA YARARLI OLU(İMALAT 1 VE 2 DERSLERİNİ 1. SINIFTA ZORUNLU OLARAK ALMIİŞTIM)
Hasan Dumanlı
Hasan Dumanlı
Kesme kalıpları tasarımı, Kalıp setleri, erkek kalıp elemanları, dişi kalıp elemanları, Kontrol aparatları ve fikstürleri, İş kalıbı ve fikstür tasarımı, İş kalıbı bağlama elemanları, Örnek bağlama aparatları projesi
Hasan Dumanlı
Hasan Dumanlı
Hasan Dumanlı
ABİ DERSLERİN HAFTALIK KONULARINI AYRIYETEN FAKÜLTENİN DERS İÇERİKLERİNİ ANLATAN KISIMDAN DERS İÇERİKLERİNİ ATTIM....

YORUMLARINI BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER
Fırat Üniversitesinde bilgisayar mühendisliği okuyan arkadaşlar varsa yardımcı olur musunuz? bir kaç sorum var
Yeni bilgisayar mühendisliğini kazandım görüşleriniz ve fikirleriniz benim için değerli olacaktır Teşekkür ederim.
Emir Kalyoncuoğlu
Emir Kalyoncuoğlu
Geleceği olan bölümler arasında sana önerim kendini yazılım alanında geliştirmen. Yazılım alanında geliştirirsen ileride iş sıkıntısı yaşayacağını sanmıyorum. (İngilizcenin önemini söylemiyorum bile) :)
S
starkboy8
Teşekkür ederim uni ye bugun basladm tabi dersler yok bildiginiz gibi ingilizce icin sorum olucak interaktif ogrenme noktasında hangi uygulama ve hangi internet sitesi tavsiyeniz olur ? Teşekkür ederim
Merhabalar ben bilgisayar mühendisliği düşünüyorum fakat matematiğim zayıf bilgisayar mühendisliğinde matematik olmazsa olmaz mıdır
Dumlupınar Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği okuyan arkadaşlara bir kaç sorum olacak yardımcı olur musunuz
Gemi makineleri işletme mühendisliği ile ilgili aklında soru işareti olanları giderebilirim , arkadaşlar.
O
Omer_54karaca
Abi selamınaleyküm gemi makineleri işletme mühendisliği okuyorumda ders notlarını bana atabilir misiniz rica etsem sayfada yazmışsınızda
Merhabalar size bir sorum olacaktı ben kimya mühendisliği tercih etmek istiyorum sizce tercih etmeli miyim? İş imkanları nasıl ilerde iş ararken sorun yaşar mıyım?
Merhabalar. Mimarlık düşünüyorum ve 11. Sınıf öğrencisiyim. Mimarlık hakkında bilgi verir misiniz? İş imkanları, maaşı, hangi üniversite?
Merhabalar, sizce Yıldız Teknik gibi üstün yerlerde Gıda mı okumalıyım Akdeniz Üni gibi orta yerlerde makine mi hangisinde imkan ve maaş çok
Yukarı Alt