Yeni profil mesajları

Jet motorlarına ilgi duyan bir şeyler yapmak isteyen arkadaslar yesillendurebilir
T
TCP-IP
Bir dönem kafa patlattım ama bazı şeyler uç noktalarda olunca geri çekildim. Nasıl bir fikir düşünüyorsun ? Suyla mı çalışacak hava basıncıyla mı manyetik motor mu kullanmak istiyorsun ? Elektrik elektronik bilgisayar tarımsal biyokütle enerji vs konularında fikir alışverişi olabilir..
Yenimuhendis34
Yenimuhendis34
Hava basıncı ile çalışacak tabi ki de
Arkadaşlar elektrik müh öğrencisiyim verilog case yapısını bilen varsa kısa bi sorum olucak yardımcı olurmusunuz?
kardeşim merhaba ben de makine müh mezunuyum sana bi sorum var : Yeni mezun oldum bi tanıdık enerji santrallerinde bana iş bulabileceğini ama oraya girmem için bu sektörde biraz tecrübe kazanmamı söyledi o tecrübe kazanacağım yer ne tür bi yer olabilir bilgi varsa paylaşırsan sevinirim
adem_dişli
adem_dişli
askerlik sorunum yok termik santral
okaliptus92
okaliptus92
Termik santral çok büyük bir isletmedir, içinde bin bir türlu uzmanlik alani var, oncelikle senin hangi alanda calismak istediğin onemli bunun dışında termik santral isini dünyada cinliler götürüyor, çince ogrenirsen bir şekilde Türkiye'de istedigin her termik santrale girersin. Tabi ingilizce de bilmelisin.
adem_dişli
adem_dişli
Teşekkürler tavsiyelerin için kardeşim
Ordu Üniversitesinde Ziraat Mühendisliği okuyorum.Bitki Koruma bölümü . Bu bölümü okuyanlar varsa bana ulaşabilir mi birkaç sorum olacak.
Hocam merhaba,ben jeoloji mühendisliğinden mezunum, Yeditepe üniversitesinde makine mühendisliğinden yüksek lisans yapacağım, ama aklımda hala cevaplanmamış 1-2 soru var, bana 1 sene bilimsel hazırlık dersleri verecekler,sonra yüksek lisans derslerini verecekler,acaba mezun olduktan sonra doktorayıda makine den yaparsam,hayatıma makine mühendisi olarak devam edebilir miyim
Mücahit Arslan
Mücahit Arslan
Eğitimde yetkinlik kıdem esaslıdır. Sen bilimsel hazırlık alıp yüksek lisansını lisanstan farklı bir tamamladığında lisansta öğrendiklerin genel itibari ile senin için genel kültür bilgileri oluyor. Farklı bir alanda doktoranı yaptığında da yüksek lisansın üzerine çıkmış olduğundan artık yüksek lisansta yaptıkların senin için bir genel kültür çalışması oluyor.
Mücahit Arslan
Mücahit Arslan
Yani genel itibari ile sana kıdemi getiren bölüm hangisi ise o bölümün mühendisi oluyorsun.
merhabalar hocam algoritma dersine nasıl çalışmalıyım taktik ve tavsiyenizi bekliyorum... Teşekkür ederim
algoritma için önerileriniz va mı? Nasıl çalışmalıyım lise gibi mi yani not tutmalı felan mı yoksa sadece izlemek faydalı olur mu ?
Abi ismini tekno festte vermiştin biz proje yapmayı planlıyoruz senin yardımına ihtiyacımız var destek olursan sevinirim
Mücahit Arslan
Mücahit Arslan
Merhaba Mustafa, m.mucahitarslan@gmail.com mail adresim. Proje neymiş ? Ben nasıl yardım edebilirim bir anlat bakalım.
Hocam iyi akşamlar. Otomotiv müh. İle ilgili konu başlığında vermiş olduğunuz güzel bilgilerden yola çıkarak bir soru soracağım. Hala öneriyor musunuz? Nasıldır size göre bu bölüm?
extreme008
extreme008
Kendine güveniyorsan başla. İş imkanı nasıl bende bilmiyorum daha mezun olmadım. Termodinamik ve mukavemetin çok fazla önem taşıdığı bir bölüm.
Yukarı Alt