Arama Sonuçları

1. Mining Engineer

İnsan Vs Robot

Bugün Futurism adlı yabancı popüler bilim,teknoloji ve mühendislik sayfasında şöyle bir başlık vardı ; " Önümüzdeki 10 Yıl içerisinde robotlar 4 milyondan fazla işçinin yerine geçebilir" Başlık ; " In ten years, robots could replace more than 4 million workers" İşin gerçeği birçok bilim ve...
  2. Mining Engineer

Staj

Savunma Sanayini bir dene istersen ASELSAN ROKETSAN TAİ vs.
  3. Mining Engineer

Bana Bir Tavsiyede Bulunabilir misiniz?

Karamsar olmana gerek yok. Türkiye de tam kalifiye mezun olan mühendislik öğrencisi olduğunu sanmıyorum çoğu senin gibidir bundan dolayı 1 aylık dönemi askere gideceğin için arkadaşlarınla ailenle değerlendir çünkü 1 ayda öğrendiğini askerde unuttururlar kendimden biliyorum. Daha sonra yukarıda...
  4. Mining Engineer

Yeni Mezunum Ne Yapmalıyım ?

Akademik düşünmüyorsan dediğim gibi ilk önce askere git daha sonra çalışmak istediğin alanda bir iş bul ve 0 dan başla tecrübe edindikçe yükselirsin bunun dışında yüksek yapmana gerek yok. Özel sektör tecrübene bakar daha sonra şirketlerin yönetici kadroları için MBA yapabilirsin.
  5. Mining Engineer

Yeni Mezunum Ne Yapmalıyım ?

Öncelikle askere git. Ama kısa dönem tercih et daha sonra önünde bir engel kalmaz istediğiniz yaparsın. Ama eğer akademik kariyer düşünüyorsan master ve doktora yapacaksan askerliği erteleyebilirsin.
  6. Mining Engineer

Politecnico Di Torino Hakkında Bilgisi Olanlar

Merhaba Arkadaşlar, İtalya da bulunan Politecnico Di Torino hakkında bilgisi olanlar yorum yazabilirler mi? Şuan özel bir şirkette maden mühendisliği yapıyorum, bahsettiğim üniversitenin kabul şartlarını taşıdığımdan dolayı Master Programına başvurmak istiyorum. İnternet de araştırdım okulun...
  7. Mining Engineer

Uzun Ayak Üretim Yöntemi - Longwall Mining

Merhaba Tolga Hocam, Öncelikle yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim. Söylediğiniz gibi bazı parametrelerde yanlışlık olmuş düzelttiğiniz için teşekkür ederim. Hidrolik Desteklerin taşıma kapasiteleri 600 tona kadar çıkıyor. Kömür damar kalınlığı 1,5 metre - 6 metre arası değişiyor. Kömürün...
  8. Mining Engineer

Maden Mühendisi Arkadaşları Buraya Alalım

Inşaatı önerebilirim madencilik dışında metro ve tünel gibi alanlarda da iş yapabilirsin. TBM projelerini incelemeni tavsiye ederim
  9. Mining Engineer

Yabancı dil gelişimi ve yurt dışı dil eğitimi

A2 seviyesinde biri için Work And Travel dil gelişimi için çok etkili olmaz diye düşünüyorum. İngilizceyi öğrenmen için gidebilirsen yurt dışı dil okullarına git dersler dışında oradaki arkadaşlarınla muhabbet sohbet ederek speaking geliştirirsin. En az B2 seviyesine gelmeden kursu bırakma B2...
  10. Mining Engineer

Yeni Avusturya Tünecilik Metodu

NATM - YENİ AVUSTURYA TÜNELCİLİK METODU NATM yani The New Austrian Tunnelling Method olarak mühendislik literatüründe geçen tünel projelerinde delme ve patlatma yöntemini kullanarak yapılan kazı metodudur. Bunun yanı sıra diğer bir yöntem olan TBM (Tunnel Boring Machine) mekanize kazı yöntemi...
  11. Mining Engineer

MTOK MARMARA MI GAZİ Mİ

Bölüm ile alakalı bir bilgim yok fakat yol göstermek adına şunları yapabilirsin; - Her iki üniversitenin web siteseinden öğretim elemanlarının mail adreslerine ulaşıp aklındaki soruları mail atarak öğrenebilirsin hatta direk arayıp konuşabilirsin. - Yine üniversitenin öğrenci işleri ile...
  12. Mining Engineer

Bölümü türkçe mi okumaliyim ingilizce mi ?

İngilizce okumalısın. Ben İngilizce Maden Mühendisliği mezunuyum dil bildiğin için yurt dışı firmalarda da çalışma şansın var aynı zamanda eğer ileriye yönelik akademik çalışmalar yapmak istersen yine dil bilmen gerekiyor. Dil her zaman kapı açar zor olur ama mezun olduğunda dil biliyor olarak...
  13. Mining Engineer

Mezunlara Destek

Yardımcı olmak isterdim ama konu hakkında bilgim yok, bilgisi olan arkadaşlar cevap verecektir. Kolay gelsin
  14. Mining Engineer

Mezunlara Destek

Destekten kastınız tam olarak nedir? Ekstra bilgi veya deneyim gibi mi ?
  15. Mining Engineer

Elon Musk Türkiye'ye Geliyor !

Ben teşekkür ederim Mücahit hocam. Selamlar
  16. Mining Engineer

Ücretlendirme hakkında bir bilgim yok ama sitede incelediğim kadarıyla herhangi bir ücret yazmıyor. Kayıt olduktan sonra herhangi mail veya bilgilendirme almadınız mı? Ben katılmayacağım için kayıt yaptırmadım bundan dolayı daha sonraki aşamalar hakkında bir bilgim yok.
  17. Mining Engineer

GlobalSatshow 2017 - Registration Bu linkten yapabilirsin.
  18. Mining Engineer

Merhaba arkadaşlar, Bugün gördüğüm bir haberi sizler ile paylaşmak istiyorum. Bu yıl 9-10 Kasım tarihlerinde Haliç Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek olan Global SatShow etkiliğine Elon Musk da katılacak. Özet ile Elon Musk, Türkiye'ye geliyor. İstanbul da bulunan veya gitme imkanı olan...
  19. Mining Engineer

Maden Mühendisi Arkadaşları Buraya Alalım

Merhaba Arkadaşlar geçtiğimiz Mayıs ayında askere gitmiştim 6 ay gibi bir süre ortalıkta yoktum. Maden Mühendisliği Bölümünün Moderatörü olarak tekrar içerik üretmeye ve forumda çalışmaya başladım. Forumda bulunan Madenci arkadaşlardan konu geliştirilmesi açısından fikirleri almak için böyle bir...
Yukarı Alt