Arama Sonuçları

1. Mining Engineer

Yurtdışında çalışma

Yabancı dilinize ve teknik bilginize güveniyorsanız deneyin. Sanıldığı kadar kolay olduğunu sanmıyorum. Türkiye ye oranla daha rekabetçi bir ortam var yurt dışında yani Türkiye'de çok insanı iş başvurusunda eleyebilirsiniz fakat yurt dışında rakipler daha dişli olabilir ama yine de...
  2. Mining Engineer

İşsizlik

Üniversite ve not ortalamasının büyük bir etken olduğunu düşünmüyorum. İş bulabilmek için olabildiğince network yap yani çalışmak istediğin sektördeki insanlar ile iletişim halinde ol. Staj yaptığın şirket ile bağlantını koparma ve LinkedIn de profil oluştur. LinkedIn üzerinden direk İK lara...
  3. Mining Engineer

Almanya'da makine mühendisliği okumak ile ilgili

Merhabalar Sevgili Tuna, Öncelikle şimdiden böyle bir vizyon sahibi olduğun için seni tebrik ederim. Almanya da lisans bölümleri genellikle Almanca eğitim veriyorlar, İngilizce eğitim almak istiyorsan Türkiye de lisans okuduktan sonra Almanya ya master eğitimine gidebilirsin veya Almanca öğrenip...
  4. Mining Engineer

Mühendislik için özel üniversite mi yoksa devlet üniversitesi mi

Sabancı, Koç ve Bilkent için özele evet diyebilirim.
  5. Mining Engineer

üniversite tercihi hakkında yardımcı olur musunuz

Yazılım ve bilgisayar diyebilirim. Bundan sonra neredeyse her şeyin yazılıma dayılı olacağı çok belli artık. Programlamaya hakim uzman birisi olarak kendini yetiştirirsen gelecekte kariyerin açısından iyi olur diye düşünüyorum.
  6. Mining Engineer

Kara Deliğin Resmi Nasıl Çekildi ?

Merhaba arkadaşlar kendi çapımızda bilim ve teknoloji konuştuğumuz bir youtube kanalımız var. Geçen hafta gerçekleşen kara deliğin resmi çekilmesi ile ilgili kısa bir video çektik linki buraya koyuyorum merak eden olursa ziyaret ederseniz sevinirim. Link ;
  7. Mining Engineer

Üniversite seçiminde kararsızlık

Ben %100 ingilizce mezunum. Hazırlıkta genel ingilizce (reading,writing,listening,speaking) dersleri verildikten sonra fakülte de academic english diye ayrı bir ders ile alacağın dersleri ingilizce nasıl anlarsın ve bu dersler de nasıl sunum ve rapor hazırlarsın bu gibi özellikleri kazanıyorsun...
  8. Mining Engineer

İZMİRDE KURS ONERİLERİ

Online eğitim de alabilirsin. Udemy den bahsettiğin konular da özel kuruluşlardan daha ucuza kurs alıp üzerine de sertifika alma imkanın var. Udemy öneririm. Kolay gelsin
  9. Mining Engineer

Yüksek Lisans Niçin Yapılır

Alanınız hakkında bilgim yok ama master yapan birisi olarak cevap vermem gerekirse dalınız da sizi meraklandıran ve heyecanlandıran konu veya konulara yönelmeniz de fayda var diye düşünüyorum. İkinci alternatif olarak ise şuan çalıştığınız şirketteki pozisyonunuzun sorumlu olduğu konu hakkında...
  10. Mining Engineer

Dumlupınar Üniversitesi mi Niğde Üniversitesi mi

murataydogan12 nin yorumuna katılıyorum.
  11. Mining Engineer

Yazılıma Nasıl Başlanır

benim önerim python dili olur. Machine Learning, veri analizi vs gibi konulara yönelebilirsin.
  12. Mining Engineer

Python Yardım

no module named sklearn cross_validation. Python da yaptığım linear regression denemesinde sürekli bu hatayı alıyorum. Stack Over Flow dan benzer hata ve yorumları okudum fakat scikit learn update etsem de hala aynı hatayı hem spyder da hem de jupyter de alıyorum bunun bir çözümü var mı...
  13. Mining Engineer

Maden Mühendisi olan arkadaşlardan küçük bir yardım

Elmas değil malesef :D . para da etmez.
  14. Mining Engineer

Yüksek lisans

Geç yazdığım için özür dilerim. Doğrusunu söylemek gerekirse zorlanırsın nedeni ise farklı bir disiplinden mezun olmadan dolayı. Lisanstan alacağın dersler ile belki açığı kapatırsın. Cevher hazırlama genel olarak kimya bilgisi isteyen bir alan.
  15. Mining Engineer

Yurt dışında yüksek lisans ve iş olanakları hakkında sorular

PhD de aylık maaş alıyorsun. Aynı zamanda tuition fee için gelir durumu yine geçerli ama bildiğim kadarıyla PhD de okula herhangi bir para ödemiyorsun. Mensa tarzı yemekhaneden çok ucuz fiyata yemek alabiliyorsun. Ek olarak POLIMI'nin bulunduğu Milano şehri POLITO'nun bulunduğu Torino'ya göre...
  16. Mining Engineer

Yurt dışında yüksek lisans ve iş olanakları hakkında sorular

Yurt dışında master için İtalyayı tavsiye ederim. Özellikle POLITO ve POLIMI oldukça iyi üniversiteler ve ailenizin ekonomik durumuna göre sizlere senelik burs sağlıyor. Okul harcı da yine ekonomik durumunuza göre ya 0 yada değişkenlik gösterebiliyor. Bunların dışında İngilizce eğitim...
  17. Mining Engineer

Yurt Dışında Doktora Yapmak

Önemli değil bu platformu çok sık kontrol edemiyorum. Sorun olursa kursat.kilic@studenti.polito.it yazabilirsin.
  18. Mining Engineer

Yurt Dışında Doktora Yapmak

Merhabalar ben yurt dışında Master yapıyorum. Bu konuda yardımcı olabilirim. Öncelikle önerim PhD için yurt dışına çıkabilmek adına şimdiden Profesörler ile network kurmaya başlaman ve daha sonra eğer şuan master öğrencisi isen sana tavsiyem bir journal da paper yayınlayabilirsen çok iyi olur...
  19. Mining Engineer

yeni başlayanlar i

Bence önce hazırlığı bitir dilini geliştir. Fakülteye başlayınca introduction dersiyle bilgi edinmeye başlarsın. Kafanı bölme tavsiyem. Selamlar
  20. Mining Engineer

Mühendislik İş İmkanları

Görüşlerin için teşekkür ederim. Umarım yorumlarımız arkadaşın tercihlerine yardımcı olabilir. Selamlar
Yukarı Alt