Arama Sonuçları

1. markup

asenkron motorlarda şema çizimleri

TAM KALIP SARIMIN YAPILMASI 2.1. Tam Kalıp Sarım Şeması Çizim Tekniği  Stator içine yerleştirilecek presbantın ölçüsü alınır. Alınan ölçüde kesilir.  Kesilmiş presbant oyuklara yerleştirilir. Boş olan oyuklara presbant yerleştirilmesi ve presbant ölçüsü alınması Stator sarımı için yalıtma...
  2. markup

Sistem dinamiği soruları yardım..

bi zahmet türkçesini yazsaydın
  3. markup

Kütle Transferi Debi Sorusu (Yardım)

m [m³/s] : Su debisi Q [kW] : Isı ihtiyacı Cp [kJ/kg.°C] : Suyun özgül ısısı ΔT [°C] : Gidiş-dönüş borusu arasındaki sıcaklık farkı
  4. markup

Elektronik 1 ödev yardım !

1 fazlı doğrultucu mu bu
  5. markup

Motorlar

Yakıt karışımının pistonun üst kısma ulaşması krank bölümü ile sağlandığından, krank bölümü devamlı yağlamaya maruz değildir ve yağlama yakıt karışımı içine karıştırılan yağ ile olur
  6. markup

Ücretli Vize Yardımı MikroKontrol

Numeral System b - numeral system base dn - the n-th digit n - can start from negative number if the number has a fraction part. N+1 - the number of digits
  7. markup

Birim Çevirme (Yardım)

kg-mol birimini kmol (Kilogram-mole birimini Kilomol) birimine dönüştür
  8. markup

COMSOL Multiphysics 4.3 Yardım

Fourier Denklemi ile yapacaksın..
  9. markup

LabVIEW programı ile Modern Arayüzlü COVID-19 Hasta Takip Simülasyonu

Çok iyi olmuş.. ama labviewde yükseltme yaparken uyumluluk sorunu oluyor en iyi tarafı ActiveX / .NET desteği çok güzel
  10. markup

PIC16F628A Programlama Yardım

👍
  11. markup

Güç elektroniği

http://sindirgi.balikesir.edu.tr/dersnotu/1.pdf
  12. markup

Bir mühendisin takip etmesi gereken siteler

scribd com - medium ve researchgate.net
  13. markup

Phyton hakkında.

Python Eğitimi | Ücretsiz Python Dersleri | Mobilhanem
  14. markup

Korona belası ve bilim insanlarımız

Değerli forum üyeleri bilindiği üzere covid 19 belası ile mücadele etmekteyiz. Tabi bu beraberinde birçok komploları akıllara getiriyor. Mesela En başta 5G geliyor.. Herhangi bir bilimsel sağlık araştırması ve teknik literatüre dayanak gösterilmeksizin, ısrarla Koronavirüsün yayılımı ve etki...
  15. markup

Akım Transformatörlerinde Doyma Katsayısı Nedir?

Akım trafolarındaki doyma katsayısı akım trafosu nüvesini doymaya götüren minimum akımdır. Bu akım sekonder akımının belirli bir katı olarak ifade edilir. Uygulamada n<5 veya n>10 şeklinde gösterilir. Bildiğimiz gibi akım trafoları doyuma gidinceye kadar primerinden geçen akımla doğru orantılı...
  16. markup

Bilgisayar Ekranı Açılmıyor

Görev yöneticisi açılmıyor Windows 10 Görev Yöneticisi’ni açtıktan sonra: Sol üstte bulunan “Dosya” butonuna basın ve “Yeni Görevi Çalıştır”a tıklayın. Gelen ekrana: “explorer.exe” yaz “Bu Görevi Yönetici Ayrıcalıklarıyla Oluştur” butonunu aktif et ve “Tamam” butonuna bas
  17. markup

Gaz akış analizi için yardıma ihtiyacım var.

http://www1.mmo.org.tr/resimler/dosya_ekler/cb5a0ecbe8c24a8_ek.pdf
Yukarı Alt