Arama Sonuçları

1. markup

hidrolik pres

https://www.mmo.org.tr/sites/default/files/216a965f814c0be_ek.pdf
  2. markup

Havacılık ve Uzay Müh. Dersleri

O kadarınıda kendin bul benden bu kadar
  3. markup

tristorler

Triyak Devreleri Tristör Devreleri | Elektronik Devreler Projeler
  4. markup

http://portal.ku.edu.tr/~cbasdogan/Courses/MDesign/course_notes/pressure_vessels.pdf
  5. markup

2. Soruyu cozemedim yardimci olurmusunuz

İşine gelirse
  6. markup

Hadsizlik etme 2 lisans diplomam var benim biliyorsan buyur yardım et
  7. markup

Çözemediğim 2 Soru Mevcut Elimde. Ve yetiştirmem gerekiyor YARDIM eder misiniz?

Endüvi milinin üzerine preslenmis saç paketin, oyuklarına yerleştirilmiş olan Endüvi sargıları ve mil üzerine yerleştirilmiş olan kollektördür. Endüvinin her bir sargısı kollektör dilimleri ile bağlantılı mı ?
  8. markup

Görseldeki devre (ya da benzer bir devre) gemide hangi cihazda kullanılır?

sınır seviye tespiti cihazlarında
  9. markup

Cylindrical or spherical pressure vessels (e.g., hydraulic cylinders, gun barrels, pipes, boilers and tanks) are commonly used in industry to carry both liquid s and gases under pressure. When the pressure vessel is exposed to this pressure, the material comprising the vessel is subjected to...
  10. markup

Pv sistem ile alakalı bir soruyu çözmem gerek

Bi kere soru çözdürmek istiyorsan öyle ekran görüntüsü hele bide yabancı dil soru göndermeyeceksin türkçe satır satır yazacaksın
  11. markup

Servo Motor Nedir?

https://www.robotistan.com/servo
  12. markup

Kompozit poisson ratio

Poisson oranı bazen eksenel ve yanal gerinimlerin mutlak değerlerinin oranı olarak ifade edilmektedir. Her iki gerinim değeri birimsiz olduğu için Poisson oranı da birimsizdir. Elastik aralıktaki gerilmeler için bu oran yaklaşık olarak sabittir. Poisson oranı mükemmel izotropik elastik bir...
  13. markup

Hidrolik Pnömatik Devre Tasarımı İle İlgili

buradaki sıralı çalışma servo valf ve normal valflere enerji verilmesiyle calışır sen bunu nasıl yapmayı düşünüyorsun ? bu sıralı calışma elektrık şeması ile senkron olmalıdır. ya ben yanlış anladımyada sen yanlış soru sordun sen hidrolik şema cizersin
  14. markup

AISI 1040 çelik

AISI-1040 çeliğinde su verme derinliğinin en uzak mesafesi olan 17. noktada (68mm) sertleşme kaybı yaklaşık %62 iken, AISI-P20 çeliğinde bu kayıp %45’dir. Bu durum ise AISI-P20 çeliğinin sertleşme kabiliyetinin daha yüksek olduğunun bir göstergesidir.
  15. markup

Basınç kuvveti de bir yüzeye uygulanan basınçla yüzey alanının çarpımına eşittir: F = P x A. Basınç kuvveti, kuvvet olduğu için vektörel bir büyüklüktür, birimi de kuvvet birimi olan Newton (N)’dur. Basınç neden skalerdir sorusunun yanıtı aynı zamanda basınç kuvvetiyle basınç ilişkisi için de...
Yukarı Alt