Arama Sonuçları

1. markup

Çiller Enerji Hesabı

Chiller kapasite seçimi için bize yardımcı olacak termodinamik yasalarına göre ısı alışverişi olan olaylarda alınan ısı değeri her zaman verilen ısı değerine eşit olmalıdır. Q = m * c * Δt Q : Isı olarak adlandırılıp birimi kcal (kilokalori) yada kW (kilowatt) tır. m : kütle olarak adlandırılıp...
  2. markup

Tutam ya da sıkışma analizi ile ilgili kaynaklar. (enerji entegrasyonu)

İşlem verileri sıcaklığa karşı ısı yükü (kW) 'in bir fonksiyonu olarak, enerji akışı ya da akışların bir dizi olarak ifade edilir (° C). Bu veriler elde bitkinin tüm akışları için birleştirilir bileşik eğrileri , her bir tane sıcak akışları (serbest ısı) ve tüm bir soğuk akışları (ısı...
  3. markup

Tavsiye--Çürümenin kitabı

Çürümenin Kitabı
  4. markup

Voltaj regülatörü bacak kesme

Kuvvet muhtemel olayı halletmişsindir ama ben genede yazayım...Belki başkasının işine yarar.... Notr ortak uçtur -- Giriş Notr ile Çıkş Notr birleştirip klemense ortak girersin... İnput Notr=Giriş Output Notr= Çıkış
  5. markup

Otomotiv mühendisliği

Otomotiv sektöründeki firmalar uluslararası çalışır ve yabancı dil çok önemlidir. Kendini çok iyi geliştirsen ve otomotiv anlamında yeterli olsan bile ne yazık ki dilin yeterli değil ise yükselmen zor olur.
  6. markup

Otomotiv mühendisliği

Endüstriyel Tasarım bölümlerinde eğitim görerek bu mesleğe adım atılması en doğru yol
  7. markup

Bilgi Teknolojileri üzerine

Kuveyt Türk AR-GE ve Kurumsal Mimari Müdürü Ökkeş Emin BALÇİÇEK ile Bilgi Teknolojileri üzerine Röportaj
  8. markup

Ek gelir

Siz ne kadar kazanacaksınız ki bizlere kazandıracaksınız
  9. markup

Taşıt Güç Aktarma Sistemlerinin Modellenmesi Ve Taşıtın Dinamik Analizi

https://polen.itu.edu.tr/xmlui/bitstream/handle/11527/5303/11556.pdf?sequence=1&isAllowed=y
  10. markup

Bilgisayar Mühendisliği Okumalı mıyım?

bence okuma genç yaşta saçın varsa dökülür masa başında aşırı şişmanlarsın 😊
  11. markup

Otomotiv Mühendisliği Hangi Üniversite?

Sivas Cumhuriyet üni, Isparta Demirel üni tercih edebilirsin. Demireldeki hocalar eski avantajlı senin için
  12. markup

BİTİRME ÖDEVİ MALZEMESİ

Sınıf St 50-2 (E295) Numara 10.050 Sınıflandırma Alaşımsız kalite yapısal çelik 1583059732
  13. markup

Servo SG90 Titreme Sorunu

int servo_motor=8; void setup() { pinMode(servo_motor, OUTPUT); } void loop() { for (int i = 0; i < 100; i++) { digitalWrite(servo_motor, HIGH); delayMicroseconds(550); digitalWrite(servo_motor, LOW); delayMicroseconds(19450); } for (int i = 0; i < 100; i++) { digitalWrite(servo_motor...
  14. markup

Elektromanyetik Alan

Devrede indüktans akımdaki değişime karşı koymaya çalıştığı için iş, indüktörde akım oluşturmak için pil gibi bir dış kaynak tarafından yapılmalıdır. Iş-enerji teoreminden indüktansta enerji depolanacağı anlaşılır. Elektrostatikte kondansatörün enerji depolaması gibi indüktörde de manyetik alan...
  15. markup

bilişim sistemleri mühendisliği hakkında yorumlar

bu ölümün en iyi tarafı mezun olunca,,, Analist, Uzman, Uzman Yardımcısı, Müfettiş, Denetçi, Proje Yöneticisi, Müdür, Bölüm Sorumlusu, Yazılım Geliştirici, Girişimci, Direktör, Koordinatör, Müdür Yardımcısı, Genel Müdür Yardımcısı, Bilim Adamı, Öğretim Görevlisi, Araştırma Görevlisi olarak görev...
  16. markup

Entegre ariyorum

Datasheet Archive tda7000%20an192 datasheet download
  17. markup

matlab-simulink

AC modeli sabit mıknatıslı senkron motor kullanır. Bu AC motorlar, bir invertör tarafından üretilen değişken bir AC voltajı ve frekansı ile beslenir. Altı AC sürücü modelinde kullanılan evirici tipi, bu eviricinin sabit bir DC gerilimi ile beslenmesi anlamında bir gerilim kaynağı eviricisidir...
  18. markup

Voltaj regülatörü bacak kesme

Kes gitsin:)
Yukarı Alt