Neden bahsettiğiniz tam anlaşılmıyor fakat anladığım kadarıyla örneğin katının bir yüzeyindeki bir deliği kapatmak için yüzey ile kes cut>>with surface komutunu kullanabilirsiniz.merhabalar, boşlukları katı şeklinde doldurarak hangi komutla kapatabiliriz? yardımcı olursanız sevinirim.
Bunu yapmanın birkaç yolu varşu parçada mesela delikleri yüzey olarak kapayabiliyorum (dolgu yüzeyi ile) ama benim istediğim o değil. delik komple silinsin istiyorum. deliğin olduğu kısım katı olacak.
grabcad sitesinden faydalanabilirsinizMerhaba, solidworks uygulama ödevim var. Bir model araba çizimi elinde olan varmı ?
Merhabalar . Size bir sorum olucak cevaplamanizi gercekten bekliyorum. Solidworkste bir tasarim yaptim teknik resme gectim . 1:1 ölcek secip A3 formatinda hazirladim ölcümlendirdim. Pdf olarak kaydettim. Yazicidan cikartma islemine gectim. Ciktiyi yazan ölculeri teyit etmek icin metreyle ölctum. Ve her ölcu 12 mm az bir ölcuyle karsilastim . Bunu nasil duzeltebilirim yardimci olursaniz cok sevinirim .