Arama Sonuçları

1. lLouie

Catia'da Neleri Çizmeyi Bilmeliyim?

Çok teşekkür ederim, dediğinizi yapacağım
  2. lLouie

İnternet üzerinde birçok örneği Catia'da çizdim. İçten yanmalı motor parçaları ile ilgili sizde çizimler mevcutsa gönderebilir misiniz?
  3. lLouie

Udemy üzerinden Catia ile ilgili tüm bilgileri öğrendim. Fakat bazı düşünceler içerisindeyim. Makine mühendisliği okuyan birisi olarak, Catia'da neleri çizmeyi bilmeliyim? İş hayatında karşıma neler çıkacak çizim olarak, bizlerden ne isteniyor? Ek olarak; Catia üzerinden uçak çizimi daha çok...
  4. lLouie

Neyi ne kadar bilmeliyim?

Öncelikle uzun bir yazı yazarak vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi aslında biraz daha zaman var benim açımdan, bunu da araştırarak, öğrenerek hatta staj yaparak anlayacağım. Söyledikleriniz gerçekten faydalı oldu benim için çok teşekkür ederim. Sizin de yolunuz açık...
  5. lLouie

Isı ile ilgili hesaplamalar,kurallar çevrimler olsun termodinamik daha çok ilgimi çekiyor, dinamik veya diğer derslere nazaran. Evet, takip ediyorum ve o kitaptan çalışıyorum termodinamiğe. 1590530459 Python'u neden öğrenmeye başladım tam olarak benim de bir fikrim yok, tek söyleyebileceğim...
  6. lLouie

Herkese iyi bayramlar öncelikle. Makine mühendisliği 2. sınıf öğrencisiyim. Şuan CatiaV5 ve Python öğreniyorum. İleride seçeceğim alan ise termodinamik üzerine. Sizce benim bunları öğrenmem ne kadar iyi olacak? Sizce seçeceğim alan ile ilgili neleri, ne kadar bilmem gerekir ? İleride daha iyi...
  7. lLouie

Gerekli Program

İlk senem hazırlık. Sizce ilk öğrenmem gereken program AutoCad mi yoks SW mü ?
  8. lLouie

Makine Mühendisliği'ni kazandım. İlk sene hazırlık olacak, gereken programları öğrenmek...

Makine Mühendisliği'ni kazandım. İlk sene hazırlık olacak, gereken programları öğrenmek istiyorum(Autocad,SW vs.) Hangisiyle başlayayım?
Yukarı Alt