Arama Sonuçları

1. lLouie

Ansys Stiffness Behavior

Farkettim onu cdb olarak import etmiştim. Ondan kaynaklı olduğunu düşündüm siz de şimdi böyle deyince kesinleşmiş oldu. Çok teşekkür ederim
  2. lLouie

Ansys Stiffness Behavior

Ne yazık ki, kapalı değiştirilmiyor
  3. lLouie

Ansys Stiffness Behavior

nTopology'de çizdiğim bir parçayı Ansys'te import ettim. Fotoğrafta görüldüğü üzere üst ve alt tabaka bulunuyor ve bunlar Ansys üzerinde flexible olarak tanımlanmış. Ben bunları nasıl rigid body olarak çevirebilirim?
  4. lLouie

Gyroid Statik Analiz

Merhabalar, nTopology kullanımında yeniyim, Türkçe hiçbir kaynak mevcut değil ya da ben bulamadım. Fotoğrafta gördüğünüz üzere Gyroid yapılar ile ilgili statik analiz yapmaya çalışıyorum ne yazık ki böyle bir sorunla karşılaştım. Normalde CATIA'dan çizip buraya export ettikten sonra sıkıntısız...
  5. lLouie

CV Hazırlama

Teşekkür ederim :)
  6. lLouie

CV Hazırlama

Merhabalar, Katıldığımız yarışmalardaki (Tübitak, Teknofest vb.) projelerimizin sonuçları belli olmasa ya da belli bir derece elde edilmemesine rağmen CV'ye eklenmeli midir?
  7. lLouie

Ansys Mesh Hatası

Merhabalar, nTopology üzerinde oluşturduğumuz yapıyı Ansys üzerinde analiz yapmak için export ettik, fakat analiz kısmına gelince üstteki prizmanın yüzeyini tamamen seçebiliyorken diğerinde verilen mesh hatası yüzünden yüzey seçilmiyor. Yardımcı olabilir misiniz? Saygılarımla,
  8. lLouie

Creo Statik Analiz

Merhabalar, Creo üzerinden bir yapı oluşturdum ama nedense analizini yapamıyorum. Creo kullanma konusunda acemiyim, bu yaptığım yapının analizinin olup olmadığını merak ediyorum. Analizinin yapılıp yapılmadığını kontrol edebilmek için, analizi yapabilir misiniz? Dosyayı ekte bulabilirsiniz..
  9. lLouie

nTopology

Umarım hocam, uzun zamandır arıyorum düzgün kaynak bile yok udemy'de kursa bile denk gelmedim maalesef.. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim :) Güzel hafta sonu geçirmeniz dileğiyle
  10. lLouie

nTopology

H Hocam tekrardan teşekkür ederim, dediğiniz siteden adımları takip ettim ama çok değişik bir şey ortaya çıktı. Yaparken bile nereye neden tıkladım hiç anlamadım pek, zaten programı da o kadar çok bilmiyorum. :/
  11. lLouie

nTopology

Hocam öncelikle zamanınızı ayırıp yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Kusura bakmayın henüz bakabildim fakat, volume mesh atma sıkıntılı orada takıldım. Üzerine bir şeyler ekledikçe domino taşı gibi ardı arkası kesilmiyor. Mesh atarken direkt body seçemiyorum. 10x10x10 ölçülerinde bir box...
  12. lLouie

nTopology

nTopology'de gyroid yapısını oluşturdum fakat analizini nasıl yapacağım hakkında bir fikrim yok. FE Model eklemeye çalışıyorum, oluşturduğum yapıyı seçemiyorum bu yüzden de analizini yapamıyorum. nTopology bilen varsa yardımcı olabilir mi?
  13. lLouie

Dosya Formatı

Hocam videolara baktım ama şöyle söyleyeyim, minimal yüzeyi ben Rhinoceros'tan da oluşturabiliyorum ama önemli olan bunu CATPart'a ya da parasolide çevirmek. Açtığım cad programı üzerinden oynama yapamıyorum.
  14. lLouie

Minimal Yüzeyli Yapılar

Merhabalar, Minimal yüzeyli yapıları araştırıyorum. Gyroid, Neovius ve Schwarz Diamond ile ilgili genel çapta tanımları ile ilgili bilgiler edindim, fakat Fischer Koch ve F-RD yapıları ile ilgili tanımsal olarak bahseden kaynaklara rastlayamadım. Bu konuda yardıma ihtiyacım var.
  15. lLouie

Dosya Formatı

Attıklarınıza tek tek bakacağım, çok teşekkür ederim
  16. lLouie

Dosya Formatı

Gyroid, diamond schwarz gibi minimal yüzeyli yapıları step veya parasolid olarak export edebileceğim bir yazılım biliyor musunuz? Araştırma yaptım fakat net bir cevap bulamadım.
  17. lLouie

Yeni Bilgisayar

Tabii ki Kapatabilirsiniz, umarım daha iyisi sizin olur :)
  18. lLouie

Yeni Bilgisayar

Tekrardan teşekkür ederim :)
  19. lLouie

Yeni Bilgisayar

Az önce aldım hocam. Konuyu kapatmayı unuttum ya da kapanıyor mu bilmiyorum :) Asus ROG - 8 GB Ram (Arttırmayı düşünüyorum) Ryzen 7 4800H - GTX 1650 Ekran kartı var. Sizce işimi görür mü ? Olmazsa geri iade ederim duruma göre
  20. lLouie

Yeni Bilgisayar

Tamamdır onlara da bakayım hocam, bu arada bu bilgisayara ne dersiniz? https://www.hepsiburada.com/asus-rog-strix-g513ih-hn002-amd-ryzen-7-4800h-8g-512gb-ssd-gtx-1650-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000005Q1J2?magaza=Teknorya&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&isFashion=true
Yukarı Alt