Arama Sonuçları

1. Serkan Yazak

Makine Mühendisliginde Programlama Dersi

Bilgi için teşekkür ederim
  2. Serkan Yazak

C programlama Dersleri 1 - Giriş

ilerleyen zamanlarda C sharp i windowsformunda ögrenmek isteyen arkadaslar icin örnekli anlatimlar gelecektir(Fahrenheit-Celcius cevirisi, Kullanici adi ve sifre uygulamasi, if else,for döngüsü,Array örnekleri ve daha niceleri). Sinav haftam gectikten sonra ben de videolar paylasacagim. Takipte...
  3. Serkan Yazak

Makine Mühendisliginde Programlama Dersi

Merhaba Arkadaslar, Benim merak ettigim bir mevzu var. Ben yurtdisinda egitim aliyorum ve programlama dersi adi altinda C Sharp ögreniyoruz. Türkiye`de hangi program dili ögretiliyor ? Ve okuldan okula degiskenlik gösteriyor mu Türkiye`de ?
  4. Serkan Yazak

CNC Router Yapımı

Masallah :)
  5. Serkan Yazak

Makine Mühendisliği için Tavsiyeleriniz nelerdir

Arkadaslar zaten gerekli seyleri yazmis. Teknik anlamda eklenecek cok fazla bir sey yok bence. Ancak gecenlerde bu meslekte 25 yili asmis ve konum itibariyle cok basarili olan bir makine mühendisinin söyledigi sözleri yazmak istiyorum buraya. "Eger iyi bir mühendis olmak istiyorsaniz, size...
  6. Serkan Yazak

daha neler göreceksin neler :) cok dogru yerdesin. Ben de yeni uye oldum buna ragmen su an net bir sekilde tavsiye edebilirim forumu.
  7. Serkan Yazak

MB Yayınları - Akışkanlar Mekaniği

Mükemmel paylasimlardan bir tanesi daha... Tesekkürler.
  8. Serkan Yazak

Windowsform hem de. Bu gayet faydali oldu tesekkürler bilgi icin.
  9. Serkan Yazak

Alternatif Enerji Kaynaklarına Bakışınız Nasıldır

Almanyada ögrenciyim ve bu sebeple hollandayi da gördüm. Almanyanin bati kesimleri ve hollandanin tamami rüzgar türbinleriyle dolu ve bu yillardir bu ülkelerde mevcut. Elindeki imkani cok iyi degerlendiriyorlar. Türkiyeye nispeten hollandada konumu itibariyle rüzgardan daha fazla verim alinmasi...
  10. Serkan Yazak

Merhaba, C sharp in da windows formunda anlatimini yapma imkaniniz varsa cok sevinirim ve youtube da bile neredeyse hic yok ornek anlatim. Yani ihtiyaci olup da bulamayan bircok insan mevcut. Bunu yapabilirseniz cok faydali olur kendi adima. Tesekkürler.
Yukarı Alt