Arama Sonuçları

1. Serkan Yazak

Mühendislik Dersleri Çalışma Önerisi

Kendi basina ögrenme hususunda kesinlikle katiliyorum. O en güzeli olur elbette. Ayrica bunu bir aliskanlik haline getirmek meslekte de mutlaka ise yarayacaktir diye dusunuyorum.
  2. Serkan Yazak

Mantık sizi A noktasından B noktasına götürür, hayal gücü ise her yere... Albert Einstein

Mantık sizi A noktasından B noktasına götürür, hayal gücü ise her yere... Albert Einstein
  3. Serkan Yazak

Mühendislik Dersleri Çalışma Önerisi

Merhaba, Bu tür dersler icin en güzel yöntem cikmis sorulari veya cikabilecek soru tiplerini üst siniflardan ögrenmektir. Her seye calismanin zaman kaybi olacagini dusunuyorum cunku hocalarin soru sorma stili bellidir asagi yukari. Ama siz temelinizin cok zayif oldugunu soylediniz.Haliyle...
  4. Serkan Yazak

Galatasaray vs Fenerbahçe Derbisi :)

Son yillarin en centilmen derbisiydi. Demek ki melo olmayinca sadece futbol konusuluyormus :D
  5. Serkan Yazak

Volkan kahin çıktı :)
  6. Serkan Yazak

Demba baaa Demba baaaa !! :D Bir Demba Ba´miz olaydi iyidi :)
  7. Serkan Yazak

Arkadaslar hep ilim hep bilim sloganiyla yürüdügümüz bu yolda, dozaji asmamak kaydiyla ara ara eglenmenin de güzel olacagini düsünüyorum. Madem ki forumumuzda "off topic" bölümü var. Hem bu bölümü biraz canlandirmak hem de eglenmek adina bu aksam oynanacak olan derbinin tahminlerini alalim :)...
  8. Serkan Yazak

Visual Studio Hata

Yazdirmak istedigin sabit karakterlerin basina ve sonuna mutlaka " isaretini koymalisin her defasinda. Hata konusuna gelince Volkan aciklamis zaten.Kayit klasorunde ki exe hatali. Programi kapattiktan sonra New Project diyerek tekrar denemelisin.
  9. Serkan Yazak

Erasmusa gitmek

Önce fikrimi soyleyeyim Erasmus`a mutlaka gel.Kendini yapacagin meslek adina gelistiremeyecegin baskalarindan gordugum kadariyla soylenebilir. Cünkü neredeyse bir kisi ortalama 10 farkli ülke geziyor yani gezmekten calismaya vakit bulamiyor dolayisiyla bizim insanimiz meseleyi eglenceye...
  10. Serkan Yazak

1.sınıf C programalama dersi için ders anlatımı

Temel seviyeden baslamayi degil de birkac örnek yapmayi dusunuyordum aslinda. Ondan ziyade benim sinavlar da bu ayin sonuna dogru olacak o da ayri bir problem zaman acisindan.
  11. Serkan Yazak

Ben C# ögrendim sadece. C bilen arkadaslar da vakitleri oldugunda yardimci olacaklardir mutlaka.
  12. Serkan Yazak

Ses Dalgaları Sayesinde Deniz Facialarının Önüne Geçilebilecek

Hollanda'da Twente Üniversitesi Profesörü Paul Havinga'nın öncülüğündeki proje, Denizaltıların Navigasyonu´na yardımcı olmak,denizin derinliklerinde oluşabilecek bir sızıntıya ve petrol sondaj kazalarına karşı önceden uyarı almak amacıyla düşünülmüş. Sensörler olabildiğince denizin...
  13. Serkan Yazak

Su an yogunum ancak nisan ayindan itibaren C# dilinde birkac video yapma dusuncem var
  14. Serkan Yazak

Paradoks: İdam

Gülsem mi aglasam mi bilemedim ama dusunduruculugu bakimindan cok guzel olmus :D
  15. Serkan Yazak

Makine Mühendisliği Hakkında Yorumlar

Merhaba Arkadaşlar, Bu konuyu açma sebebim son günlerde forumda "Makine Mühendisi ne iş yapar ?" veya "Makine Mühendisleri için öneriler nelerdir ?" gibi sorular görmemden kaynaklanıyor. Forumumuza gelecek olan yeni arkadaşlardan hala aklında bu tarz sorular olanlar için bu başlığı açmaya karar...
  16. Serkan Yazak

Herkes Farklı mı Görüyor?

Herkesin bilincaltindaki bir kücük soruya daha cevap bulunabilecek bir paylasim olmus. Tesekkürler...
Yukarı Alt