Arama Sonuçları

1. Kemal Okur

Üniversite değiştirme

Üniversitede 1. sınıfı tamamlamış ve not ortalamanızın en az 3 olması kaydı ile yatay geçiş yapmaya hak kazanıyorsunuz bu şartları sağladıktan sonra daha detaylı şekilde üniversitelerin kontenjanları ve şartlarını araştırarak yatay geçişinizi kesinleştirebilirsiniz.
  2. Kemal Okur

Staj yeri

Ben mekatronik mühendisliği 4. sınıf öğrencisiyim.
  3. Kemal Okur

Staj yeri

bilecik bozüyük'te yaşıyorum bizim burada olan fabrikalar Demirdöküm, Ford Otosan, Eczacıbaşı, Demirer kablo, Artema, Vitra, Eti ve Mask kablo daha çok var ancak bunlar sadece isim yapmış büyük marka ve fabrikalar. Kaynak: firmalar.com/Index/BİLECİK/BOZÜYÜK?page=5&meslek=FABRİKA
  4. Kemal Okur

Elektrik Tesisatı Hakkında bir sorum var.

Bu işin ustası değilim elbette ama lise yıllarımda elektrikçide kalfa olarak çalışmıştım öncelikle eve sıva yapılmadan önce duvar boruları çekilir. Ardından sıvacılar duvar borularını da kapatmak suretiyle sıva işlemini yaparlar. Ondan sonra evin ve sayaçlara gidecek kabloların sürülmesi...
  5. Kemal Okur

Otomasyon Staj Defteri

mail adresinizi verirseniz özelden atın ama size hazırlamış olduğum staj defterini göndereyim
  6. Kemal Okur

Almanya mı Türkiye mi?

almanyada okumanızı tavsiye ederim en büyük avantajı tabiki de dil ve eğitim farkı bana almanya sanayi konusunda türkiyenin çok çok ilerisinde iolan bir ülke olduğunu var sayarsak bu sanayileşme mantığınında üniversite eğitimlerinede yansıdığını düşünmekteyim. Menzun olduktan sonra Almanya'yı...
  7. Kemal Okur

Elektromanyetik Fırlatıcı Yapımı

Projenin Amacı Bu projede sargılı elektromanyetik fırlatıcı kuramının açıklanması, küçük boyutlarda sargılı tip elektromanyetik fırlatıcı yapılması, formülasyon ve görseller yardımıyla elektromanyetik fırlatıcının deneysel verilerinin elde edilmesi amaçlanmaktadır. Manyetik Alanın Üretimi...
  8. Kemal Okur

Pokémon GO'yu gerçek dünyada keşfet

Sanmam oyun şuanda muazzam bir düşüş yapıyor ayrıca oyunun pek çok hilesi geliştirildi yani evindee oturarak pokemon avlayan insanlar emek verip sokak sokak gezen insanlardan çok daha güçlü bir hal aldı. Bende başladım kısa süre oynadım ama 1 hafta içinde gym de dragonite görünce dedim oyunu...
  9. Kemal Okur

alüminyum eritme hakkında

Youtube kanallarından bir tanesi bunu adım adım güzel bir şekilde anlatmış çoğu eşyada ev ortamında bulabileceğinizi düşündüğüm eşyalar. Yardımı olur umarım. !
  10. Kemal Okur

Kocaeli elektrik mühendisliği mi? yoksa uludag elektrik elektronık müh. 2. öğretim mi?

Uludağ üniversitesinin mühendisliklerinin nasıl olduğu hakkında bilgim yok maalesef ancak Kocaeli'nin çok iyi olduğunu biliyorum. Ayrıca işin membaında bir üniversite benin tavsiyem Kocaeli yönünde olur.
  11. Kemal Okur

Enerji Mühendisliği İş İmkanları

Enerji sistemleri mühendisliği okuyan yöneticimiz size yardımcı olacaktır. @Oğuzhan Mallı ellerinden öper :)
  12. Kemal Okur

Makine Mühendisliği mi Mekatronik Mühendisliği mi?

Mekatronik Mühendisliği bana daha mantıklı gelmektedir.
  13. Kemal Okur

Makine mühendisliğinde üniversite seçimi

Bir üniversite sıralaması ile buradan bildirirseniz seçtiğiniz ünilerde okuyan arkadaşlar yada bizler elimizden gelen yardımı yaparız.
  14. Kemal Okur

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Okumalımıyım?

Okul bittikten sonra devlet kadrosunda devam edeceğim diyorsanız elektrik elektronik mühendisliği yok çalışmam diyorsanız yazılım mühendisliği. Neden bilgisayar demediniz diye sorarsanız hakkında bilgim olmadığı için nedesem yalan olur ama yazılım varken bilgisayar okunurmu tartışılır tabi.
  15. Kemal Okur

Yazılım Müh. yazmayı istiyorum düşünce ve tavsiyeleriniz lütfen

Okumuyorum da mezun da değilim ancak şahsi fikrimi söylemem gerekirse çok güzel bir bölüm olduğunu düşünüyorum gerçekten bu işlere kafası yatkın insanların çok güzel paralar ile çalıştıklarını biliyorum ama işte önemli olan bu mesleği icra edecek mantığa sahip olmak gerekir mrnek vermek...
  16. Kemal Okur

Sıralamam 80bin elektrik-elektronik müh. istiyorum.

benimde düşüncem ingilizce olanı seçmeniz çünkü sonradan dünya para harcayarak alacağınız ingilizce kurslarından kurtulmuş olursunuz. Ben şuanda ingilizce eksikliğimden dolayı Work and Travel yapmayı düşünüyorum. Siz bu eksiklikten kurtulmuş olursunuz gibi geliyor. Ancak unutmadan ingilizce...
  17. Kemal Okur

Teknoloji Fakültesi vs Mühendislik Fakültesi

kalifiye eleman olarak yetişirsiniz teknoloji fakültesinde 3,5 aylık 4. sınıf stajı bulunmakta bu stajınız esnasında çalıştığınız firma ile ilişkileriniz iyi olduğu taktirde bu firmada işe girme olsılığınız bile var buda sizi diğer bölümlere nazaran iş bulma olanağınızı arttırmış oluyor.
  18. Kemal Okur

Lise Tercihi Hakkında Yardımınızı Rica ediyorum

Mekatronik olarak düşünüyorsanız kesinlikle kardeşinizi elektrik elektronik bölümüne yazdırmalısınız ben mekatronik mühendisliği okuyorum ve ders içeriğinde ağırlıklı olarak elektrik elektronik bilgileri içermekte mekanik kısımda var anca elektrik elektronik çok daha ağır basmakta şu şekilde...
  19. Kemal Okur

Nanoteknoloji Mühendisliği??

Nanoteknoloji zaten önü çok açık bir üniversite Türkiyede olmasada yurtdışında iş bulma imkanınız çok çok yüksek yüksek teknoloji üreten firmalar özellikle bu alanda uzman insanlarla çalışmakta. Türkiye ne yazıkki yüksek teknoloji üretiminde dünya genelinde çokça gerilerde olduğundan...
  20. Kemal Okur

ytü - Makine Mühendisliği Hakkında Yorumlar

Size tavsiyem facebookta gitmek istediğiniz okulun facebook itiraf sayfası gibi sayfalarına bakın orada yorum yazan arkadaşlarla irtibata geç en güzel cevabı onlar verecektir sana :)
Yukarı Alt