Kaliteli insan, başarılı insan er yada geç kıymet bulur. Ya bu ülkede yada dışarda sen elinden geleni yap. Eğitim, sistem, vs şeylerle illaki harcanacaz ama istediğimizi yapabilecek kadar da özgürüz. Tam da gücümüzü bundan alacağız.
Merhaba ytü biyomedikal düşünüyorum ama iş olanakları hakkında yeterince emin olamıyorum çalışmayı ve öğrenmeyi seven biriyim sizce tekrar hazırlanmalı mıyım (diş hekimliği istiyordum )yoksa bu bölüme gitmeli miyim ? Bölüm ilgimi çekiyor çok güzel aslında ama işte Türkiye'deyiz güvenemiyorum. Bir de eğer oraya gidersem %100 ingilizce okuyacağım bunun yararı olur değil mi
Doktor elindeki stetoskopla, avukat elindeki dosyalarla, öğretmen elindeki tebeşirle bilinir. Fakat mühendisin elinde bir şey yoktur. Her şey kafasındadır.’’ İşte bu yüzdendir ki mühendisin sermayesi fikirleridir. Mühendis elindeki tüm imkanları kafasındaki fikirleri hayata geçirmek için harcamalıdır. Bir mühendis kolay yetişmiyor
Merhabalar. yaptığınız projeyi öğrencilerimize anlatıyoruz ancak androidde harita üzerinde nasıl kullanıcaz bir türlü çözemedik. yardımcı olabilir misiniz? mk0348@gmail.com