Hocam elektromanyetik fırlatıcı devresiyle uğraşıyorum devrem doğru tristörde tetikleniyor.Çok hızlı bir şekilde çiviyi çekiyor fakat atmıyor git gel yapıyor sizce sorun nerede olabilir?
Hocam merhabalar üniversite sınavına hazırlanan biri olarak mühendislik bölümü düşünüyorum fakat o kadar çok bölüm var ki adeta kayboldum. Bu konuda bana yardımcı olmanızı umuyorum.Yazılım müh. Bilgisayar müh. Ziraat müh. Makine müh. Endüstri müh. Mekatronik müh. ve Tekstil mühendisliği dalları cazip geldi.Kişisel tercihleri bir kenara bırakırsak sizce hangi dalda iş bulma olanakları daha iyidir?
Hocam merhabalar üniversite sınavına hazırlanan biri olarak mühendislik bölümü düşünüyorum fakat o kadar çok bölüm var ki adeta kayboldum. Bu konuda bana yardımcı olmanızı umuyorum.Yazılım müh. Bilgisayar müh. Ziraat müh. Makine müh. Endüstri müh. Mekatronik müh. ve Tekstil mühendisliği dalları cazip geldi.Kişisel tercihleri bir kenara bırakırsak sizce hangi dalda iş bulma olanakları daha iyidir?
Hocam merhabalar üniversite sınavına hazırlanan biri olarak mühendislik bölümü düşünüyorum fakat o kadar çok bölüm var ki adeta kayboldum. Bu konuda bana yardımcı olmanızı umuyorum.Yazılım müh. Bilgisayar müh. Ziraat müh. Makine müh. Endüstri müh. Mekatronik müh. ve Tekstil mühendisliği dalları cazip geldi.Sizce hangi dalda iş bulma olanakları daha iyidir? Kişisel tercihleri bir kenara bırakırsak.
Merhaba kemal hocam benimde coilgun yapımı hakkında size biraz sorularım olacaktı size nasıl ulaşabilirim?Makine mühendisliği okuduğum için elektronik alanında bilgim sınırlı yardıcı olabilirseniz çok sevinirim. mail adresim: huseyinkalkir@gmail.com
Öncelikle merhaba bundan 3 4 gün önce otomotiv sektöründe mühendis olduğunuzu okudum ben şuan endüstri mühendisliği 1. Sınıfım. Ben de otomotiv sektöründe çalışmak istiyorum bir endüstri mühendisi olarak ne yapabilirim önerileriniz var mı?
bildiğin ve enterge sistemden oluşan bir enerji var bu kinetik enerjiyi elektirik enerjisine çeviremedim işde bu konda mühendislik çalışması ve ünüversitilerle bu ilk enerjiyi sağlıklı elektirik enerjisine dönüştüğü an çok büyük üçlü entegre elektirik enerjisi üreteceğiz bu iki keben barajının üretiği elektirik enerjisinden fazla olacağını biliyorum
türkiyede bulunan türk-alman üniversitesini tercih edeceğim.Sizce elektrik elektronik mi yoksa bilgisayar mı tercih etmeliyim ? Alman şirketlerinde çalışmak için hangisini tercih etmeliyim ? acil cevap lazım
Tercih dönemi geldi çattı. Adaylar bölümlerin sıralamasına değilde bölümlerin takendisini araştırmasını sonrasında en optimum yer nereler ise oraları yazmasını öneririm. Severek yapacağanız meslek sizin işiniz olacak. O yüzden araştırma konusunda bende elektronik haberleşme bölümünü isteyenlere bilgi ve tecrübelerimi severek aktarabilirim.