Arama Sonuçları

1. Mining Engineer

Word'te Alt Bilgi ekleme

Üst bilgi veya alt bilgi ekleme
  2. Mining Engineer

Savunma Sanayinde çalışmak için öneriler yardımlarınızı bekliyorum

Elektronik mühendisliğin de sinyal işleme (signal processing) üzerine kendini uzmanlaştırabilirsin. Buna ek olarak bu şirketler üniversite giriş sınavın da yaptığın Türkiye sıralamasına dikkat ediyor. İyi ingilizce bilip yurt dışında alanın da bir master yaparsan buralara tersine beyin göçü ile...
  3. Mining Engineer

Endüstri mühendisliği

THY ye pilot olarak gir. IELTS den 6 alıp başvuru yap daha sonra diğer aşamaları da geçebilirsen en temizi pilot olmak gayet iyi maaş veriyorlar. Başarılar
  4. Mining Engineer

Marmara Üniversitesi - Makine Mühendisliği Hakkında Yorumlar

Okuduğun okuldan ziyade senin ne yaptığın önemli. Vizyon sahibi bir insansan Türkiye'deki herhangi bir okuldan mezun olup yurt dışına gidebilirsin. Bu ek olarak itü veya benzeri okullardan mezun olmanın artıları var ama sen kullanmayı bilirsen var tabi. En önemlisi alanını ingilizce okuman...
  5. Mining Engineer

Makine Mühendisliği mi Bilgisayar mı?

Bilgisayar mühendisliği %100 ingilizce eğitimse oraya git.
  6. Mining Engineer

CRUİSE gemilerinde çalışmak

Cruise Ship Merchant Marine Jobs | Engineering, Mate Positions şu siteden okuduğum kadarıyla cruise gemilerinde çalışan mühendisler "elektrik ve makine". Geminin elektrik sistemi ve makine dairesinin yağlama kontrolü gibi işlerin sürdürülmesinde sorumlular. Ek olarak iş sağlığı ve güvenliği...
  7. Mining Engineer

İnşaat Mühendisliği vs Endüstri Mühendisliği

Eğer endüstri, inşaat ve bilgisayar arasında gidiyorsan. Net bilgisayar seçmelisin ama ingilizce eğitim seçersen ilerde dilin ekmeğini yersin.
  8. Mining Engineer

Kontrol ve otomasyon mühendisliği yada Malzeme ve metalurji mühendisliği

İngilizceyi çok iyi öğrenebileceğin bir dalı seçmende fayda var. Kontrol otomasyon bence malzeme metalurjiye göre daha popülerleşmeye açık bir bölüm.
  9. Mining Engineer

Akreditasyon sorunu

Akreditasyondan kastın MÜDEK ve ABET gibi akreditasyonsa bunları alabilen bölüm ve üniversiteler sayılıdır. Buna ek olarak yurt dışında işe girebilmek için yurt dışında yüksek lisans yapmanı tavsiye ederim aksi takdirde Türkiye de akredite veya değil bir yüksek lisans diploması ile yurt dışında...
  10. Mining Engineer

Insaat ve makine muhendisliginin iş imkanları ve maaşları

ODTÜ, İTÜ ve YTÜ arasında sıralama vs fark etmez, girebiliyorsan öncelik ODTÜ olmalı daha sonra İTÜ, en son YTÜ olmalı. Kontenjanlara çok takılma alacağın eğitim önemli. ODTÜ gibi bir yere girersen kalifiye olarak çıkarsın.
  11. Mining Engineer

İnşaat Mühendisliği vs Endüstri Mühendisliği

Teknik okullar da pratikte veya uygulama da deneyim sahibi olursun. Sektör de kullanılan yazılım vb uygulamaları deneyimleme şansı yakalarsın. Staj veya mezun ağından yararlanabilirsin. Mühendislikte bilenen teknik üniversiteleri sıralamanız tutuyorsa onları tercih etmenizi tavsiye ederim. En...
  12. Mining Engineer

Insaat ve makine muhendisliginin iş imkanları ve maaşları

Dil en önemli kilit taşıdır. Dil bilmeden mezun olursan kariyerinde çok fazla ilerleme elde edemezsin.
  13. Mining Engineer

2 Yıllık Bölüm Seçimi ve DGS

Bilgisayar mühendisliğini tercih etmeni tavsiye ederim. Bilgisayar olmazsa EEM de olur.
  14. Mining Engineer

Laptop Tercihi

Her ikisi de işini görür. Ama bu PC olayını çok kasmayın dersler de başarılı olmaya yönelin.
  15. Mining Engineer

Kaliteli üni.(özel) vs orta kaliteli üni.(devlet)

Nereye gidersen git yine herşey sana bağlı olacak. Maddi imkanın iyi durumda ise değerlendirebilirsin. Bunun dışında ingilizce eğitim veren bir devlet üniversitesine de gidersen çok faydasını görürsün. Ben tavsiyem şu olur ; Özyeğin veya bunun dışında bir kurumu tercih ederken eğitim dili...
  16. Mining Engineer

Beykoz Üniversitesi Rezilliği

Bu durumu CİMER'e yazmanı öneririm. Devlet gerekeni yapacaktır. Kesinlikle bu durumu CİMER'e yaz.
  17. Mining Engineer

Uçak ve Uzay Mühendisliği İş İmkanları

Merhabalar Ömer, Öncelikle çalışmaların da başarılar dilerim. Amerika veya yurt dışına gidip orada mühendis olarak kalabilmenin en rahat ve tavsiye edeceğim yol lisans dereceni aldıktan sonra master için gidip daha sonra Amerika'da veya herhangi bir ülke de kalabilmendir. Bunlara ek olarak...
  18. Mining Engineer

Elektrik Elektronik Mühendisi Kendini Nasıl Geliştirir

Matlab üzerine yoğunlaşmanızı tavsiye ederim.
  19. Mining Engineer

Çevre Mühendisliği İş İmkanları

O zaman malzeme ve metalurji seçmelisin. Çevre mühendisliğine göre iş yelpazesi oldukça geniş bir mühendislik dalı.
Yukarı Alt