Arama Sonuçları

1. Mining Engineer

Genç yaşta birikim yapmanın yolları nedir?

Bulunduğun şehir de part time garson vs gibi işler yapabilirsin.
  2. Mining Engineer

Kendi işimi kurma

Popüler olan konuları araştırıp bakmak lazım. Eğer sermanyen varsa güzel bir girişim olur.
  3. Mining Engineer

Japonya Yüzen Uzay Üssü

Şehirden Uzaya Günlük Yolculuk – Japonya Uzay Üssü ** Japonlar yine yaptı yapacağını buyurun okuyun.
  4. Mining Engineer

Eres Söylemez

mekanizma tekniği - Ercan Gülsoylu - Pdf Belgeler ve E-kitaplar Ücretsiz Indir şöyle bir şey buldum ama kitap mı sunum mu bilmiyorum. Sen anlarsın.
  5. Mining Engineer

Elektronik Mühendisliği Tez Konusu

Sektörden birisi değilim ama beyin fırtınası olması açısından düşüncelerimi paylaşmak istiyorum. Gömülü sistemler, navigasyon uydu teknolojileri veya IoT alanların da tez çalışması da yapabilirsin. Güç elektroniği ile ilgili herhangi bir bilgim olmadığı için fikir beyan edemedim. Selamlar
  6. Mining Engineer

Kuzey Kıbrıs'tan Avrupa'ya

SAT i bildiğim kadarıyla ABD için geçerli. Avrupa daki okulların kendi sınavları var. Örneğin İtalya da üniversite eğitimi alabilmek için IMAT adında bir sınav var veya okulların kendilerinin düzenledikleri sınavlar oluyor. Buna ek IELTS veya TOEFL dan puan almak gerekiyor. Avrupa da gitmek...
  7. Mining Engineer

Online yds kursu?

Kendim denemedim ama Akın dil kursunu kullanmış arkadaşlarım var. Akın dili araştırabilirsin.
  8. Mining Engineer

LinkedIn de Nasıl İş Bulunur?

LINKEDINDE NASIL İŞ BULUNUR? Linkedin de nasıl iş bulunur? yazısınız okuyup buradaki taktik ile staj veya akademik çalışmalar için kendinize bir poziyon bulma şansınızı artıracak.
  9. Mining Engineer

Güney Kore Hükümet Bursu

Daha önce Japonya ile ilgili bir yazı paylaşmıştım. İlginiz için teşekkür ederim. Asya dan devam ediyorum; sıra Kore de burslu eğitim. Kore Hükümet Bursu
  10. Mining Engineer

MEXT Japonya Hükümet Bursu [Öneri]

Arkadaşlar aranızda Japonya da lisans, yüksek lisans ve doktora yapmak isteyen varsa aşağıda bıraktığım linkten nasıl başvuru yapılır ve neler gereklidir okuyabilirsiniz. Link ; MEXT (Monbukagakusho) Japonya Hükümet Bursu
  11. Mining Engineer

İç mimarlık mı metalurji ve malzeme mi

bence ilk tercihlerin bilgisayar ve EEM olmalı. İç mimarlık ile malzeme ve metalurji farklı alanlar olduğu için neye ilgin var onu bilmek lazım.
  12. Mining Engineer

Bilgisayar Muh. Okumak için Büyük müyüm

Bence de sıkıntı olmaz okumanın yaşı yoktur. Türkiye de okuduğum dönem de hazırlıkta Yüksel abi vardı. 55 yaşın da inşaat mühendisliğine başlamıştı, beraber ingilizce öğreniyorduk. Gayet uyumlu ve tecrübeli bir insandı. Buradan Yüksel abiye selamlar :)
  13. Mining Engineer

Lütfen Seçmeme Yardım Edin...

Amaç mühendislik okumaksa matematik ve fizik biliyor olman gerekiyor. Türev integral vb dersleri en azından temel seviye biliyor olmanda fayda var daha sonra üniversite de Calculus 1 - 2, linear algebra (cebir), difrenasiyel denklemler derslerini alacaksın bu dersler ile kendini...
  14. Mining Engineer

makine mühendisliği için seçmeli dersler

bu dersler pek makine ile alakalı değil yani biyolojiden jeolojiden ve malzemeden dersler bunlar.
  15. Mining Engineer

Elektrik elektronik müh. Ceo yada yönetici olabilir mi ?

Bu sorularının cevaplarının hepsine "Evet" diyorum. Hepsi mümkün ve sana bağlı olarak değişkenlik gösterir. Sen kendini geliştir, dil öğren yazılım alanın da kendini geliştir. İşin business bölümüne geçmek için engineering management alanında veya MBA (işletme yüksek lisansı) alanında "yurt...
  16. Mining Engineer

metalurji ve malzeme mühendisliği bölümü bitiren biri neler yapabilir?

Savunma veya otomotiv de çalışabilirsin bunun için bi engel yok. Söylediğim gibi yabancı dil öğrenmen lazım. 5 haneli paraları kazanmak için en az 5 6 sene tecrübe gerekir. Bence şuan ne kadar kazanacağını çok düşünme okulunu iyi bir şekilde oku bitir kendini geliştir. Atalarımızın bir sözü...
  17. Mining Engineer

Bence öyle bir zorunluluk yok. Malzeme vemetalurji alanın da kendini geliştirirsen daha etkili olur. ÇAP yapmak istersen imkanın varsa öyle bir şey mümkünse bilgisayar veya yazılım da çap yap daha etkili olur. Bir şekilde işini programlama ile entegre etmeni tavsiye ederim.
  18. Mining Engineer

Eğitimin süresince yabancı dil öğrenmeni tavsiye ederim. Yabancı dilini geliştirirsen, savunma veya otomotiv alanın da kendine yer bulabilirsin. Ek olarak alanın da kullanılan yazılımları da en kötü orta düzey olacak şekilde öğren yani en azından fikrin olsun daha sonra geliştirmeye devam edersin.
  19. Mining Engineer

E-ticaret sitesi kurma

e-Ticaret Web Sitesi Oluşturma Platformu — WordPress.com Wordpress ile kurabilirsiniz. Linke tıklayıp inceleyin.
Yukarı Alt