Arama Sonuçları

1. james lea

tercik yaptıgımızda puan düşer mi?

bu sene tercih yaptım diyelim ama her hangi bir üniversite tutmadı seneye yine ygs lysye girdiğimde puanım düşer mi?
  2. james lea

eem nasil , zor mu?

?
  3. james lea

Hangi Mühendislik?

:-) teşekkürler.
  4. james lea

Meslek seçimi,yardım ederseniz sevinirim...

kardesim mekatronik yeni bir bolum Turkiyede.sen en iyisi eem yi sec. tabi seviyorsan.ben sahsen eem ve bil. Muh. sececem.
  5. james lea

Makina mühendisliğinde sonra yüksek lisans

kardesim okudugum yorumlara gore makinada cok mezun var.yani isin zor ben olsam bilgisayar yada eem yi secerim.kusura bakma makinaya biraz kotu yorum yaptigim icin.internetten biraz bak.bende yazmayi dusunuyordum sonradan vazgectim.
  6. james lea

Makine Mühendisliği mi Otomotiv Mühendisliği mi?

eem bolumu nasil iyi mi?benim sıralamam 32k ytü nün ise 28k sizce yerlerebilirmiyim?
  7. james lea

Hangi Mühendislik?

aynen bende eem baktim gayet iyimis sanirim tercihlerimde bu olacak :-) bu da olacak sence ytu eem gelir mi?(28k istiyor)
  8. james lea

istanbul üniversitesi bilgisayar mühendisliği sizce nasıl?

cok saolun :-) (sistem güvenlik uzmanına bakayım.)
  9. james lea

kafayı yiyeceğim 5-6 gündür araştırıyorum(sabah akşam).eksi sözlükte falan kötü diyenler var gerçekten kötü mu?
  10. james lea

Hangi Mühendislik?

ege universitesi 38.700 iyi diyorlar(ekşi sözlük gibi yerlerde ama yorumlar biraz eski kardeşim).egenin kontenjanı 100 bilgisayar için konuşuyorum.elektrik elektronik ise 32k çıkma ihtimali var istanbul üniversiteside 38k ama okuduğum yorumlarda beğenmeyenler var.tabi benden büyük olanlara...
  11. james lea

Hangi Mühendislik?

bende yeniyim 32k siralamam.ben bilgisayar muhendisligini secicem(bilgisayarla uğraşmayı seviyorum ama fazla alt yapım yok.zaten dört sene boyunca kendini iyi geliştirmen gerekiyormuş.pek çok mühendis abimden dinledim.)sana tavsiyem sevdiğin bölümü seç.bana seneye çalış tip a git diyorlar ama...
  12. james lea

Bilgisayar mühendisliği hakkında yorumlar

Öncelikle algoritmayla başlamayı düşünüyorum.sonra C++ Algoritmadan sonra ne yapmamı önerirsiniz tercih yapacamda sizce nasil bir tercih stratejisi yapmalıyım?
  13. james lea

:-) tesekkurler.ben şimdiden çalışmaya başlıcam sizce ben öncelikle hangi konulardan başlayayım.
  14. james lea

istanbul universitesi bilgisayar mühendisliği sizce nasıl?
  15. james lea

sorun değil sabah aksam calısırım,öğrenirim(zor diyorlar öğrenmek).zaten bilgisayarla ugrasmayı seviyorum. :-) sen elek. mühendisliği mi okuyorsun? :-)
  16. james lea

bilgisayarla uğraşmayı seviyorum ama programları bilmiyorum ama sabah aksam çalışmaya hazırım istanbul üni.sini mi seçiyim yoksa ege mi yoksa basak bir tane mi (istanbulda oturuyorum)
  17. james lea

sa ben bilgisayar mühendisliğini sececem sizce pişman olur muyum? istanbul üniversitesi mi yoksa egeyi mi seçiyim ?(istanbulda oturuyorum) lütfen cevap yazın tercihlere az kaldı ailem bir sene daha çalış tıpı kazan diyorlar ama tıp istemiyorum.elime fırsat geçmişken bilgisayar müh. seceyim diyorum
Yukarı Alt