Arama Sonuçları

1. james lea

Biyomühendislik Hakkında Yorumlar

kardesim uni.ler hakkinda fazla bir bilgim yok ama eem nin okumasinin zor oldugunu soyler.bu arada bende tercih yapacam.onun için fazla bilgim yok. :-)
  2. james lea

baska istedigin bolum var mi?bu sene ilk senen mi?
  3. james lea

Bir kaç yoruma baktım.iyi değilmiş.ama sen yinede araştır.bu arada sıralaman kaç?
  4. james lea

Bilgisayar Mühendisliği mi Tıp mı?

kardesim ne guzel matematik yaptin :-) teşekkürler universite okuyormusun? yoksa is sahibisin.
  5. james lea

marmarayi(26k), itü ve yıldız tekniği yazdim.sence hangileri gelebilir? ktu ye bakarim
  6. james lea

istanbul universitesi hakkinda ne dusunuyorsun?
  7. james lea

Ankara ege tutuyor.diğerlerini 5 bin gibi sıralamayla kaçırıyorum
  8. james lea

ankaraya yetiyor.nicin ankarayi oneriyorsunuz?
  9. james lea

Teşekkürler cevapladıginiz için. ytu ıtü ve marmaraya puanım yetmiyor ama ege ye yetiyor sizce hangisini tercih edeyim?egeyse niye ege? :-) tipta güzel ama bilgisayar mühendisliği daha çok ilgimi çekiyor. kusura bakmayin cok soru soruyorum.
  10. james lea

siralamam 32k sizce tercih yapmali miyim?ben itu ytu ve marmara bilgisayar mühendisliği istiyorum ama babam 1 sene daha çalış diyor tipa git diyor.ne yapmalıyım? kafayı yiyecem.herkes bir şeyler söylüyor.
  11. james lea

itü - Makina Mühendisliği Hakkında Yorumlar

kardesim uzay muhendisligi ben de istiyordum ama arastirdigimda pekte iyi degilmis.onun icin vazgectim.kardesim iyi arastir ve dusun.belki uzay sana cekici gelebilir ama turkiyede sartlar belli.
  12. james lea

itü - Makina Mühendisliği Hakkında Yorumlar

kardesim sevdigin meslegi yap.ha farketmez diyorsan tip yaz.iyi dusun. bu arada nerden gelecen muhendislik sececeksen teknik universiteleri sec.bogazici en iyi universitelerden ama bolumun (kimya mühendisliği) hakkinda fazla bir sey bilmiyorum.makina muhendisligine gelince piyasada cok issiz...
  13. james lea

Ege üniversitesi bilgisayar mühendisliği nasıl?

yardimci olabilir misiniz ?
  14. james lea

Makina mühendisliğinde sonra yüksek lisans

ege,dokuz eylül ve ızmir yüksek teknoloji üniversiteleri nasıl
  15. james lea

Ege üniversitesi bilgisayar mühendisliği nasıl?

Koşullarını yazar misiniz?
  16. james lea

tercik yaptıgımızda puan düşer mi?

tesekkurler :-)
  17. james lea

Makina mühendisliğinde sonra yüksek lisans

turkiyede muhendislere yeterli deger verilmiyor okudugum yorumlara gore.yanlisim varsa duzeltin.en iyisi kendini gelistirmeye bak birde sececen muhendislikte kendini gelistirdiginde sana artisi olacak mi?tabi en başta mesleği sev. bu arada bende muhendis olacam. okuyacam :-)
Yukarı Alt