Arama Sonuçları

1. Abdüssamet Karış

Çin'in İçinden Araba Geçen Otobüsü - TEB

Merhaba bildiginiz gibi Çin dunyanin en kalabalik ulkesi ve araç sayisi da cok fazla.Trafige cozum bulmak isteyen Çinlilerin son projesi içinden otomobil geçen otobüs.Önceki yıllarda taslak halinde sunulan Çin'in dev otobüs projesi, TEB(Transit Yükseltilmiş Otobüs) üretildi. Üretilen dev...
  2. Abdüssamet Karış

Akdeniz gıda mı? Balıkesir makina mı?

Bence buna kendin karar vermelisin.İleride hangi işi yapmaktan zevk alırsın. Veya yeteneklerine hangi meslek daha uygun olabilir.Çok iyi dusunmenu oneririm. GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Abdüssamet Karış

AUTOCAD'de kendimi nasıl geliştirebilirim?

Arkadasların paylaştığı eğitim videoları gibi internette çok fazla kaynak bulabilirsin.Kolay uygulamlardan başla. Pratik yaptıkça kendini geliştirirsin. GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. Abdüssamet Karış

Mühendislere Faydalı Bir Site Grabcad

Merhabalar bu yazımda sizlerlee Cad tasarımı yaparken yardımı olabilecek bir siteyi paylaşmak istiyorum.Sitenin adı Grabcad.Sitede toplam 3 milyon 200 bin kullanıcı ve 1 milyon 400 bin Cad modeli bulunuyor.En büyük tasarımcı,mühendis,imalatçı topluluğu Cad kütüphanesinde birçok modele ulaşmanız...
  5. Abdüssamet Karış

Makine Mühendisliği Öğrenmesi Gereken Programlar

Pro Engineer diyince tanıdık geliyor insanlara ama Creoyu pek bilen yok:) GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. Abdüssamet Karış

mezuniyet öncesi kişisel gelişim

Merhaba, benim sana ilk tavsiyem orta olan ingilizceni geliştirmen konusabilecek seviyeye gelmen.ikinci bir dil öğrenmeye çalışman.Autocad ve Solidworks ü belirli seviyede öğrenmen.internette çok güzel ucretsiz egitim videoları var takip ederek rahatlıkla öğrenebilirsiniz. Mezun olmadan bunları...
  7. Abdüssamet Karış

Makine Mühendisliği Öğrenmesi Gereken Programlar

Makine Mühendisinin Bilmesi Gereken Programlar Merhaba, ne zamandır bir liste yapmak istiyordum.Sonunda yaptım. Makine mühendislerinin bilmesi gereken 8 program.Peki bir makine mühendisi bu programların hepsini bilebilir mi veya öğrenebilir mi?Tabi ki öğrenebilir. Fakat bunun için belirli bir...
  8. Abdüssamet Karış

Duyuru Kullanıcı Adı Değişiklikleri ( Önemli ! )

Kullanıcı adımı Abdüssamet Karış olarak değiştirebilir misiniz? Teşekkürler
Yukarı Alt