Arama Sonuçları

1. M

Staj,iş, askerlik

Peki İngilizcemi geliştirebilecek bir site öneriniz var mı? Nasıl İngilizcemi geliştirebilirim?
  2. M

Staj,iş, askerlik

Yok genel olarak demiştim. Mesela örnek veriyorum: Araba tasarlıyorum: Diferansiyelin tam olarak ne ile neyin arasına geleceğini göremiyorum. 1593533827 Peki İngilizcemi geliştirebileceğim bir site önerebilir misiniz? Nasıl geliştirebilirim?
  3. M

Staj,iş, askerlik

Ben mesela bir şeyin hesabını gayet iyi yapabiliyorum. Fakat tasarlarken biraz eksik kalıyorum. Bu yönümü nasıl geliştirebilirim? Tasarım mühendisi olamam mı?
  4. M

Staj,iş, askerlik

B1 seviyesi
  5. M

Staj,iş, askerlik

bu yaz döneminde kendimi geliştirmek için sizce hangisine ağırlık vermeliyim? (İngilizce, Office programları, Solidworks)
  6. M

Staj,iş, askerlik

Peki mezun olduğum üniversitenin bir önemi var mı? İlk işe alınırken Solidworks, Office programları kullanma yeteneği, İngilizce seviyesi oldukça önemli midir? Bunları geliştirerek firmaya başvurursam benim için bir artısı olur mu?
  7. M

Staj,iş, askerlik

Peki tecrübesiz olan kişileri de direkt işe alırlar mı? Benim şu an hiç iş tecrübem yok. Okulda da Solidworks ve Office programlarına ait bilgim vardı. Şu an Office programları ve Solidworks'te kendimi geliştirmeye çalışıyorum. İşveren benim hangi özelliğimden dolayı işe alır sizce? Küçük bir...
  8. M

Staj,iş, askerlik

Merhaba arkadaşlar Makine mühendisliği son sınıfım. Derslerimi bitirdim. Geriye sadece staj kaldı.Eğer firma kabul ederse 15 günlük stajını yapacağım. Staj yaptığım firmada işe girebilmek için nasıl bir yol izlemem gerekiyor? İşe alınmasam bile şu dönemde askerliği tecil ettirsem iş bulma...
  9. M

Excel'de denklem yazamıyorum!

o modülde tam istediğim şekilde denklem olmuyor. Word'teki gibi denklem gerekli bana.
  10. M

Bana Exce lazım. Excel'in hangi sürümü denklem yazma için uygundur?
  11. M

Merhaba arkdaşlar ben Windows 10 kullanıyorum. Microrosft Office Excel 2003 kullanıyorum. Fakat ekle ikonuna bastığımda denklem çıkmıyor. Sadece denkleme ulaşabileceğim bir yazılım var mı? Ya da Excel'in hangi sürümünde denklem yazabilirim?
  12. M

Aracın transmisyon oranları

Merhaba arkadaşlar. Şimdi bir aracın tam yük hız karakteristik eğrisi var. Araç 4 vitesli. Fakat kaçıncı vitesin hangi devire karşılık geldiğini nasıl anlayabilirim? (Benim bildiğim 1. vitesin sonu maksimum tork)
  13. M

Askerlik

Merhaba arkadaşlar sizce bir mühendis adayı okul bittikten hemen sonra askerlik yapmalı mıdır? Ya da okul bittikten hemen sonra işe mi girilmesi daha uygundur?
  14. M

AISI 1040 çelik

Merhaba arkadaşlar AISI 1040 5 farklı oranda soğuk deforme edilİiyor. Deformasyon oranlarını makul ölçülerde seçip bu oranlarda soğuk deforme edilmiş malzemelerin çekme diyagramlarını aynı eksen takımında çizimini nasıl yapabiliriz? Aşağıdaki gibi bir grafik olacak. Ben Maksimum σ (gerilme)...
  15. M

Motorlar

Sizce son zamanlarda iki zamanlı motorlara duyulan ilginin artmasında ne rol oynamaktadır? Bu motorlardaki yeniliklerden haberiniz var mı?
  16. M

ISI TRANSFERİ SORUSUNDA TAKILDIM

Eğer soruda alan parametresi yoksa q=Q/1m² ile birim alandaki ısı akısını bulmalısın.
  17. M

Kulaklık Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar ses kalitesi iyi olan ve fiyatı da uygun olan (0-50 TL) olan kulak önerebilir misiniz? Ses kalitesi iyi derken bass biraz ön plana çıkabilir, ve ses net anlaşılır bir şekilde gelmesini kastettim. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
  18. M

Bilgisayar Ekranı Açılmıyor

Ekranda karanlık görüntüler görmüyorum.Fakat ekranın parlaklığını açıp kistigimda parlaklığın değiştiğini görebiliyorum. Ayrıca görev yöneticisine de giremiyorum. Televizyona bagladigimda ekran kartını devre dışı bırak dedim. Şimdi televizyona da görüntü gelmiyor
  19. M

Benim bilgisayarım dizüstü bilgisayar.ekranda hiç görüntü yok. HDMI kablosuyla televizyona bagladim. Görüntü televizyona geliyor.
  20. M

Benim bios açılmıyor. Yani ekrana mousela hiçbir şekilde müdahale edemiyorum.
Yukarı Alt